Yardım telefon twrpde kalıyor

sametbey44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Poco F1
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mıuı 11
Telefon Modeli
poco f1
Bootloader Kilidi
Açık
telefonum 2.el olarak aldım telefonu formatladıgımda mı hesabı ıstedı fakat oncekı sahıbıde bılmıyormus bende twrp ıle mı servıslerını kaldırdım (youtubede gordum aynısını yaptım)ama adam telefonu actıgında gırıyordu benımkı actıgımda poco yazısında kaldı baya bı sure ondan sonra tekrar kapat ac yaptım ama bu sefer dırek twrp ye attı kombınsayon yapmadan bunun sorunu nedır.

felekcan0066

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
acemi
Cihazım
mi5
Konular
1
ROM dahil sistem ve veri dosyalarını silmişsin,panik yapma twrp de iken pc ye tak cihaz belleğine yeni bir zip li rom dosyası yükle daha sonra bu dosyayı twrp ile install yap yeni bir rom ile açılsın cihazın...

Oyla:

sametbey44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Poco F1
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ROM dahil sistem ve veri dosyalarını silmişsin,panik yapma twrp de iken pc ye tak cihaz belleğine yeni bir zip li rom dosyası yükle daha sonra bu dosyayı twrp ile install yap yeni bir rom ile açılsın cihazın...
zaten telefon guncellenmıyor dıye rom ıle twrp ıle guncelledım sımdı tekrar rom ındırıcem rom ındırdıgımde mı hesabı ıster mı cunku hesabı bılen kımse yok telefon kullanılmıyor mı hesabı sıfresını ıstıyor sımdı rom yuklemesı yapacam gerı donus saglıycam

Oyla:

felekcan0066

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
acemi
Cihazım
mi5
Konular
1
arkadaşım ozaman mi flash ile yeni bir rom yükle yeni birde mi hesabı aç sıkıntı değil yani çare çok...

Oyla:

sametbey44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Poco F1
Konular
6
zaten telefon guncellenmıyor dıye rom ıle twrp ıle guncelledım sımdı tekrar rom ındırıcem rom ındırdıgımde mı hesabı ıster mı cunku hesabı bılen kımse yok bundan kurtulmam lazım
arkadaşım ozaman mi flash ile yeni bir rom yükle yeni birde mi hesabı aç sıkıntı değil yani çare çok...
mı flash derken onu bılmıyorum suan rom ındırıyorum twrp ıle yukleyecem ınternet baya yavas rom yuklemesını yapınca tekrar donecegım tesekkurler

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
mı flash derken onu bılmıyorum suan rom ındırıyorum twrp ıle yukleyecem ınternet baya yavas rom yuklemesını yapınca tekrar donecegım tesekkurler
Mi hesabını o şekil kaldirsaniz çoğu hizmeti kullanamiyacaksiniz. Zenex hocam uzaktan server'dan kaldırma işlemi yapabiliyor. İsterseniz onunla bir görüşün

Sms dogrulamaniz olmadığı için özel mesaj gonderemezsiniz bu konuya yazınız size dönüş yapacaktır

Oyla:

sametbey44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Poco F1
Konular
6
Mi hesabını o şekil kaldirsaniz çoğu hizmeti kullanamiyacaksiniz. Zenex hocam uzaktan server'dan kaldırma işlemi yapabiliyor. İsterseniz onunla bir görüşün
ınternette baktım 150 tl para ıstıyorlar malesef butcem yok benı mutlu etmek ıcın yaparsa sevınırım

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Bunu aşmanın tek yolu aops tabanlı rom kurmak MIUI ile bağlantısı olmadığını için mi hesabı istemez ama Stock romda her dönüşte ister

Oyla:
Üst Alt