Yardım telefon twrpde kalıyor

sametbey44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Poco F1
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mıuı 11
Telefon Modeli
poco f1
Bootloader Kilidi
Açık
telefonum 2.el olarak aldım telefonu formatladıgımda mı hesabı ıstedı fakat oncekı sahıbıde bılmıyormus bende twrp ıle mı servıslerını kaldırdım (youtubede gordum aynısını yaptım)ama adam telefonu actıgında gırıyordu benımkı actıgımda poco yazısında kaldı baya bı sure ondan sonra tekrar kapat ac yaptım ama bu sefer dırek twrp ye attı kombınsayon yapmadan bunun sorunu nedır.

sametbey44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Poco F1
Konular
6
IMEI gitmez. TWRP üzerinden normal ROM kurulumu yapacaksın. Bu da sana örnek ROM hocam indirip kurabilirsin

soyle bır sıte buldum ındırıyorum twrp uzerınden aynı sekılde atacagım sanırım romu dogru mudur

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
soyle bır sıte buldum ındırıyorum twrp uzerınden aynı sekılde atacagım sanırım romu dogru mudur
Ben sana link gönderdim üst mesajımı tekrar oku lütfen. Gönderdiğin site normal AOSP sitesi ana sayfasi

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
AOSP yani saf android romlarda şifre istemez. Ayrica telefonun mi şifresini zenex bey ile iletişime geçerek yaptırabilirsiniz. Zamanım yok yaptiramam derseniz tek çareniz AOSP ROM lar ile kullanmak.
Onu diyecektim aosp rom kurulu iken cihaz beyninde kayıtlı mi hesabını kaldırmak için Bir yöntem yok mu cmd kodu veya root Explorer üzerinden vs??

Oyla:

sametbey44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Poco F1
Konular
6
Onu diyecektim aosp rom kurulu iken cihaz beyninde kayıtlı mi hesabını kaldırmak için Bir yöntem yok mu cmd kodu veya root Explorer üzerinden vs??
aosp rom ındırıyorum bakalım ne olacak telefon acılsın 2 rekat sukur namazı kılıcam

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Maalesef cihaz içinde olan bi durum değil , Server üzerinden olan bir durum. Miui tabanlı ROM kurduğun anda o hesap internet üzerinden bağlantıyla o şifreyi ister sizden. Çözüm için Forumda Zenex Bey var ona sorabilirsiniz kilit açımı yapıyor diye biliyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aosp rom ındırıyorum bakalım ne olacak telefon acılsın 2 rekat sukur namazı kılıcam
Hangi linki indiriyorsunuz ?

Oyla:

sametbey44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Poco F1
Konular
6
Maalesef cihaz içinde olan bi durum değil , Server üzerinden olan bir durum. Miui tabanlı ROM kurduğun anda o hesap internet üzerinden bağlantıyla o şifreyi ister sizden. Çözüm için Forumda Zenex Bey var ona sorabilirsiniz kilit açımı yapıyor diye biliyordum.

kılıt acımı yapıyor 250 tl karsılıgında stajım basladıgında yaptırıcam ama suan kullanmam lazım telefonu

ben sımdı ındırıyorum kurulum aynı sekılde oluyor degılmı normal rom yuklemesı ıle ve uyumlu olur mu telefonla

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
kılıt acımı yapıyor 250 tl karsılıgında stajım basladıgında yaptırıcam ama suan kullanmam lazım telefonu

ben sımdı ındırıyorum kurulum aynı sekılde oluyor degılmı normal rom yuklemesı ıle ve uyumlu olur mu telefonla
Aynı kurulum Google uygulamaları yoksa Rom içinde uygun gapps indir onuda kur sonradan

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14

Güzel arkadasim sana senin cihazın için verilen sürümün linkini verdim. Sen bana AOSP sitesini buldum deyip onu gönderdin. Şu anda ne indiriyorsun peki ?

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44

Root ile vardır diye düşünüyorum FRP kırılıyor Google kilidide online doğrulama istiyor ama kırılma yolu var Bir çok şekilde ki kök erişimi olmadan yapılıyor.
Rootlu aosp yüklü cihazda mi hesabını sıfırlama vardır diye düşünüyorum akla mantıklı geliyor ama araştırmak lazım bunu bilende paylaşmaz diye düşünüyorum varsa bile

Oyla:
Üst Alt