Yardım telefon twrpde kalıyor

sametbey44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Poco F1
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mıuı 11
Telefon Modeli
poco f1
Bootloader Kilidi
Açık
telefonum 2.el olarak aldım telefonu formatladıgımda mı hesabı ıstedı fakat oncekı sahıbıde bılmıyormus bende twrp ıle mı servıslerını kaldırdım (youtubede gordum aynısını yaptım)ama adam telefonu actıgında gırıyordu benımkı actıgımda poco yazısında kaldı baya bı sure ondan sonra tekrar kapat ac yaptım ama bu sefer dırek twrp ye attı kombınsayon yapmadan bunun sorunu nedır.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Xda aosp tabanlı F1 romlara bakın örnek olarak atıyorum
Güncel linkler var ister oradan ister başka indirip kurun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumda F1 bölümü var ama aosp tabanlı Rom paylaşımı olmamış haliyle harici bir indirme linki önerdim daha fazla rom seçeneği için xda göz atabilirsiniz

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
yok normal rom global
AOSP yani saf android romlarda şifre istemez. Ayrica telefonun mi şifresini zenex bey ile iletişime geçerek yaptırabilirsiniz. Zamanım yok yaptiramam derseniz tek çareniz AOSP ROM lar ile kullanmak.

Oyla:

sametbey44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Poco F1
Konular
6
AOSP yani saf android romlarda şifre istemez. Ayrica telefonun mi şifresini zenex bey ile iletişime geçerek yaptırabilirsiniz. Zamanım yok yaptiramam derseniz tek çareniz AOSP ROM lar ile kullanmak.
imei ne olur pekı ben kodu ne olur ne olmaz bıryere yazdım ımeı tekrar atabılırmıyım aosp romlarda

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
imei ne olur pekı ben kodu ne olur ne olmaz bıryere yazdım ımeı tekrar atabılırmıyım aosp romlarda
IMEI gitmez. TWRP üzerinden normal ROM kurulumu yapacaksın. Bu da sana örnek ROM hocam indirip kurabilirsin

Buradan da ROM kurulumu ile ilgili bilgi alabilirsin. TWRP girip , 4 wipe , İnstall den ROM u kur , Gapps paketi kur , reboot system yap. Kullan clap~~

Oyla:
Üst Alt