Yardım Telefon tamamen kitlendi

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global v11.0.6.0
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar öncelikle merabalar yardım lazım,
sistem başlangıcı hatasını alınca telefona yeni rom kurmayı denedim, normalde mi10 9.6.27 vardı sitedeki mi6 telefon için en son çıkan stabil v11.0.6.0 kurdum.
kurulumda sıkıntı olmadı miflash programı yardımıyla temiz kurulum yaptım.
Ancak telefon açılışında numaranızla telefon ilişkilidir diyip benden mi hesabı şifresi istiyor, şifreyi girmem için wifi açmam lazım ama wifi açılmıyor
Kısaca telefon başlangıç ekranında kitlenip kaldı.
Wipe data yapıp bi kaç kez yeniden girmeyi denedim, başka ülkeler başka diller seçtim olmadı
Şu an telefondan tek yapabildiğim reboot ekranını açabilmek veya wipe data yı açabilmek

yarına düzeltmem lazım iş için kullanıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Eğer de bl kilit kapalı olmasaydı 2 saniyelik bir işi vardı hesabı kaldırmanın geçmiş olsun hocam

Oyla:

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
Hocam sıkıntı surda siz tamamen yanlış anlayıp gelmissiniz. Mesajları en baştan tekrar okuyun. Sonra yine konuşuruz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşımız şifreyi unuttuğunu söylemedi. Telefona rom yüklemesi. Mobil veri ve wifi çalışmadığı için giriş yapamıyor. Ama siz tuhaf tuhaf çözümler sunuyorsunuz. Başka birinin telefonuna tak şifre gelsin nedir Allah aşkına. Böyle komik yorumlar yapmayın. Sanki bankacılık uygulaması kullanıyor. Siz o ekrana kimliğinizi ve şifrenizi girersiniz. Sonra otomatik onaylanır ise açılır. Aksi halde telefonu bul özelliğini zaten anlamı kalmaz. O yüzden bilmeden yanlış yönlendirme yapmayın.
ersin hocam dünyanın hiç bi yerinde aynı sıkıntıyı yaşayan yok ilginç bi şekilde. o ekranda kalan insanların çoğunun wifi çalışıyor veya sim kartı telefon görüyor.
sanırsam wifi adaptörü bozuldu yani romla ilgili olmayabilir. bu durumda çıkmaz sokaktayız demektir, yeni bi telefon bakıyım ben

Eğer de bl kilit kapalı olmasaydı 2 saniyelik bir işi vardı hesabı kaldırmanın geçmiş olsun hocam
bl kilidini sonradan rom yüklerken ben kapattım öncesinde de sıkıntı vardı, neyse artık bi önemi kalmadı zaten

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
ersin hocam dünyanın hiç bi yerinde aynı sıkıntıyı yaşayan yok ilginç bi şekilde. o ekranda kalan insanların çoğunun wifi çalışıyor veya sim kartı telefon görüyor.
sanırsam wifi adaptörü bozuldu yani romla ilgili olmayabilir. bu durumda çıkmaz sokaktayız demektir, yeni bi telefon bakıyım ben

bl kilidini sonradan rom yüklerken ben kapattım öncesinde de sıkıntı vardı, neyse artık bi önemi kalmadı zaten
Hocam sanırım anakartta sorun var. Şu videoya bakar mısınız?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
cihaz sizinkiyle aynı.

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Ben bozulduğunu sanmıyorum ama ihtimal tabi. Niye sanmıyorum onu da yazayım. Geçenler telefonuma flyme 8 yükledim. Boot ekranında kalıyordu Bi şekilde açtım. Ama açıldığında ne şebeke vardı ne de wifi. Eyvah dedim tabi ilk başta. Sonra tekrar eski romu kurdum (eu). Telefon normale geldi. Benim telefonu bul özelliği kapalı tabi. O yüzden aklıma ilk gelen şey yükleme ile ilgili bir hata olmuş olması. Verdiğim örnek te ki rom K20 için. Yani benim telefonun ikizi. Aralarında ki tek fark bant (şebeke) gücü.

Ama her durumda da geçmiş olsun demekten başka bisey gelmiyor elimden

Oyla:

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
Ben bozulduğunu sanmıyorum ama ihtimal tabi. Niye sanmıyorum onu da yazayım. Geçenler telefonuma flyme 8 yükledim. Boot ekranında kalıyordu Bi şekilde açtım. Ama açıldığında ne şebeke vardı ne de wifi. Eyvah dedim tabi ilk başta. Sonra tekrar eski romu kurdum (eu). Telefon normale geldi. Benim telefonu bul özelliği kapalı tabi. O yüzden aklıma ilk gelen şey yükleme ile ilgili bir hata olmuş olması. Verdiğim örnek te ki rom K20 için. Yani benim telefonun ikizi. Aralarında ki tek fark bant (şebeke) gücü.

Ama her durumda da geçmiş olsun demekten başka bisey gelmiyor elimden
eyvallah hocam olan oldu artık, evdeki kullanuılmayan telefonlardan birisini aldım böylece xiaomi maceramız da bitmiş oldu
ama buralardayım forumda ben gibi daha fazla arkadaş olmasın diye yardımda bulunmaya devam etcem

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
eyvallah hocam olan oldu artık, evdeki kullanuılmayan telefonlardan birisini aldım böylece xiaomi maceramız da bitmiş oldu
ama buralardayım forumda ben gibi daha fazla arkadaş olmasın diye yardımda bulunmaya devam etcem
Dur bak çözümün hala var gibi bekle bir saniye gezerken görmüştüm

Zenex hocamin paylaşmış olduğu alan, bir irtibat kur derim halledebiliyor sanırım hemen

Son düzenleme:
Oyla:

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
Hocam sanırım anakartta sorun var. Şu videoya bakar mısınız?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
cihaz sizinkiyle aynı.
bu cihaz canavar gibi çalışıyor. bendeki dil seçim ekranında kaldı

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
bu cihaz canavar gibi çalışıyor. bendeki dil seçim ekranında kaldı
Biliyorum hocam videodaki cihazı sıfırlasa büyük ihtimal o da kalacak. Sizin rom yüklemeden sonra olduğuna göre persist miydi modem miydi o dosyada arıza olabilir. Tam bilmiyorum.

Oyla:

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
Biliyorum hocam videodaki cihazı sıfırlasa büyük ihtimal o da kalacak. Sizin rom yüklemeden sonra olduğuna göre persist miydi modem miydi o dosyada arıza olabilir. Tam bilmiyorum.
bl yaptık yanlışlıkla şimdi downgrade de yapamıyoruz, daha üst bi rom çıkana kadar beklemedeyiz

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
bl yaptık yanlışlıkla şimdi downgrade de yapamıyoruz, daha üst bi rom çıkana kadar beklemedeyiz
Ama anlamadığım şu hocam siz romu kuramadınız mı? Kurduysanız düzelmesi gerekirdi sonuçta romun içinde var dosyalar. Rom kurulmadıysa da belki kilitlememiştir bootloaderi.

Oyla:
Üst Alt