Yardım Telefon tamamen kitlendi

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global v11.0.6.0
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar öncelikle merabalar yardım lazım,
sistem başlangıcı hatasını alınca telefona yeni rom kurmayı denedim, normalde mi10 9.6.27 vardı sitedeki mi6 telefon için en son çıkan stabil v11.0.6.0 kurdum.
kurulumda sıkıntı olmadı miflash programı yardımıyla temiz kurulum yaptım.
Ancak telefon açılışında numaranızla telefon ilişkilidir diyip benden mi hesabı şifresi istiyor, şifreyi girmem için wifi açmam lazım ama wifi açılmıyor
Kısaca telefon başlangıç ekranında kitlenip kaldı.
Wipe data yapıp bi kaç kez yeniden girmeyi denedim, başka ülkeler başka diller seçtim olmadı
Şu an telefondan tek yapabildiğim reboot ekranını açabilmek veya wipe data yı açabilmek

yarına düzeltmem lazım iş için kullanıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

drasonli17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Arkadaşlar öncelikle merabalar acil yardım lazım,
sistem başlangıcı hatasını alınca telefona yeni rom kurmayı denedim, normalde mi10 9.6.27 vardı sitedeki mi6 telefon için en son çıkan stabil v11.0.6.0 kurdum.
Ancak telefon açılışında numaranızla telefon ilişkilidir diyip benden mi hesabı şifresi istiyor, şifreyi girmem için wifi açmam lazım ama wifi açılmıyor
Wipe data yapıp bi kaç kez yeniden girmeyi denedim, başka ülkeler başka diller seçtim olmadı
Şu an telefondan tek yapabildiğim reboot ekranını açabilmek veya wipe data yı açabilmek

acil yardım yarına düzeltmem lazım iş için kullanıyorum
Mi Flash'ta clean all and lock mu işaretiydi yoksa sadece clean all mü, şu anda twrp yüklü mü cihazınızda

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Arkadaşlar öncelikle merabalar acil yardım lazım,

yarına düzeltmem lazım iş için kullanıyorum
Çok ilginç bir durum umarim acilen çözülür inşallah çok can sıkıcı bir durum bende onerileri ve nasil olduğunu takip ediyorum konuyu

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Telefonumu bul özelliği açık olduğu için istiyor o şifreyi. Ve onu kapatmadan ya da şifre giriş yapmadan açılmaz. Wifi ile değil de kendi İnterneti ile giriş yapmayı dene

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Hocam geri falan gitme adımları yok mu? Çünkü bende de mi sifresini pat diye istedi ve bir şekilde wifi baglantisi yaptım. Ekran hareketleri ile iyice taradiniz mi?

Oyla:

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Flash'ta clean all and lock mu işaretiydi yoksa sadece clean all mü, şu anda twrp yüklü mü cihazınızda
hocam clean all işaretliydi
bi de twrp nasıl yüklenir, pc görmüyor cihazı farklı bi yöntemi var mı

Oyla:

drasonli17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Şifrenizi unuttuğunuz için giriş yapamıyor iseniz şifre değiştirme bağlantısı

Oyla:

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonumu bul özelliği açık olduğu için istiyor o şifreyi. Ve onu kapatmadan ya da şifre giriş yapmadan açılmaz. Wifi ile değil de kendi İnterneti ile giriş yapmayı dene
sim kartı tanımıyor hocam sıkıntı o, wifi aç yerine tıklayınca da açılır gibi olup geri kapanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şifrenizi unuttuğunuz için giriş yapamıyor iseniz şifre değiştirme bağlantısı
şifremi biliyorum pc den hesabıma girebiliyorum, telefondan nete giremiyorum sim kartı tanımıyor wifi açılmıyor

Hocam geri falan gitme adımları yok mu? Çünkü bende de mi sifresini pat diye istedi ve bir şekilde wifi baglantisi yaptım. Ekran hareketleri ile iyice taradiniz mi?
sadece wifi açma ekranına girebiliyorum orda da wifi basınca açılmadan geri kapanıyor

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
sim kartı tanımıyor hocam sıkıntı o, wifi aç yerine tıklayınca da açılır gibi olup geri kapanıyor

şifremi biliyorum pc den hesabıma girebiliyorum, telefondan nete giremiyorum sim kartı tanımıyor wifi açılmıyor
Bi resim falan atsan herkes daha kolay yardimci olur sana, herkesde burdayken sizede acil lazimken cihaz madem

Oyla:
Üst Alt