Yardım Telefon tamamen kitlendi

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global v11.0.6.0
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar öncelikle merabalar yardım lazım,
sistem başlangıcı hatasını alınca telefona yeni rom kurmayı denedim, normalde mi10 9.6.27 vardı sitedeki mi6 telefon için en son çıkan stabil v11.0.6.0 kurdum.
kurulumda sıkıntı olmadı miflash programı yardımıyla temiz kurulum yaptım.
Ancak telefon açılışında numaranızla telefon ilişkilidir diyip benden mi hesabı şifresi istiyor, şifreyi girmem için wifi açmam lazım ama wifi açılmıyor
Kısaca telefon başlangıç ekranında kitlenip kaldı.
Wipe data yapıp bi kaç kez yeniden girmeyi denedim, başka ülkeler başka diller seçtim olmadı
Şu an telefondan tek yapabildiğim reboot ekranını açabilmek veya wipe data yı açabilmek

yarına düzeltmem lazım iş için kullanıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Oglc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Omer
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Arkadaşlar öncelikle merabalar yardım lazım,
sistem başlangıcı hatasını alınca telefona yeni rom kurmayı denedim, normalde mi10 9.6.27 vardı sitedeki mi6 telefon için en son çıkan stabil v11.0.6.0 kurdum.
kurulumda sıkıntı olmadı miflash programı yardımıyla temiz kurulum yaptım.
Ancak telefon açılışında numaranızla telefon ilişkilidir diyip benden mi hesabı şifresi istiyor, şifreyi girmem için wifi açmam lazım ama wifi açılmıyor
Kısaca telefon başlangıç ekranında kitlenip kaldı.
Wipe data yapıp bi kaç kez yeniden girmeyi denedim, başka ülkeler başka diller seçtim olmadı
Şu an telefondan tek yapabildiğim reboot ekranını açabilmek veya wipe data yı açabilmek

yarına düzeltmem lazım iş için kullanıyorum

Merhaba, aynı sorun bende de oldu, üst kısa yollardan ayarlara gir,uygulama yöneticisini aç, arama bölümü ne sistem başlama yaz tıkla, güncellemeleri kaldır, düzelecek

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
sanırsam pes ediyorum çünkü burda anlatılan her yolu denedim. daha da ne yaparım bilmiyorum
tavsiyede bulunan herkese çok teşekkürler, iyi sabahlar
ilk işim buraya bakmak oldu işe gelir gelmez, bie şekilde çözmüşsunuzdur diye umuyordum sevinerek baktim ama olmamış çok üzüldüm valla :(

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
tüm cevapları okumadım ama bu çözümü sunan oldumu bilmiyorum. Wifi şifresi yanlış girildiğindede aynı hatayı veriyor. başka bir cihazdan internet paylaşıp, şifreyide basit bir şifre yaparak bu cihazı bağlayın sorun çözülür. genelde bu yöntemi kullanıyorum ben. Wifi ağınızı görmemesinin farklı sebebleri vardır.

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Günaydın. mjromeo yemin ederim uyurken rüyama kadar girdiniz hocam. Ne yaptınız? BL kilidini kapatmanıza gerçekten üzüldüm lütfen sakin kalarak işlem adımlarını sakin kafayla adım adım tekrarlayarak tekrar gidin. Mutlaka ki bir çözüm olacaktır.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Günaydın. mjromeo yemin ederim uyurken rüyama kadar girdiniz hocam. Ne yaptınız? BL kilidini kapatmanıza gerçekten üzüldüm lütfen sakin kalarak işlem adımlarını sakin kafayla adım adım tekrarlayarak tekrar gidin. Mutlaka ki bir çözüm olacaktır.
Telefonun bl kilidinin kilitlenmesi herkesin korkulu rüyası galiba

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Telefonun bl kilidinin kilitlenmesi herkesin korkulu rüyası galiba
bl nin ne şartlarda kilitlendiği önemli.. ve global cihazlarda çok sorun yaratmıyor. Note 8 pro larda çok sıkıntı..

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
bl nin ne şartlarda kilitlendiği önemli.. ve global cihazlarda çok sorun yaratmıyor. Note 8 pro larda çok sıkıntı..
Mtk yüzünden sıkıntılı bir cihaz o yüzden bl hiç kilitlemeye gerek yok bence

Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
45
Belli ki daha önce hiç cihazı bul özelliği kullanmamışsıniz.
Aksine hocam her daim açık ama kaç yıldır kullandığım mi hesabı şifremi unutmuyorum uğraşmaya gerek kalmıyor :D

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Hocam sıkıntı surda siz tamamen yanlış anlayıp gelmissiniz. Mesajları en baştan tekrar okuyun. Sonra yine konuşuruz.
hocam başka rom yüklenmiyor zaten, varolan romda da hep aynı ekrandayız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihaz aynı resimleri attığım ekranda duruyor, sürekli wipe data yapıp yeniden açıyorum belki bişeyler olur diye
Aksine hocam her daim açık ama kaç yıldır kullandığım mi hesabı şifremi unutmuyorum uğraşmaya gerek kalmıyor :D

Arkadaşımız şifreyi unuttuğunu söylemedi. Telefona rom yüklemesi. Mobil veri ve wifi çalışmadığı için giriş yapamıyor. Ama siz tuhaf tuhaf çözümler sunuyorsunuz. Başka birinin telefonuna tak şifre gelsin nedir Allah aşkına. Böyle komik yorumlar yapmayın. Sanki bankacılık uygulaması kullanıyor. Siz o ekrana kimliğinizi ve şifrenizi girersiniz. Sonra otomatik onaylanır ise açılır. Aksi halde telefonu bul özelliğini zaten anlamı kalmaz. O yüzden bilmeden yanlış yönlendirme yapmayın.

Oyla:

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
ilk işim buraya bakmak oldu işe gelir gelmez, bie şekilde çözmüşsunuzdur diye umuyordum sevinerek baktim ama olmamış çok üzüldüm valla :(
olmadı hocam ya, sanırsam başka bir telefon almak zorundayım bu düzelmez bence

sabahtan beri dünyanın her yerinden sorunu aynı insanların çözümlerini okuyorum, ingilizce ve rusça kaç site varsa hepsine girip okudum. hindistanlıların çözümlerine bile baktım. ama hepsinde bi ortak nokta var onların wifi açılıyor bende wifi yok, üst bildirim ekranı yok, sim kartı tanımıyor kısaca telefon telefon olma özelliği taşımıyor. görünen o ki yeni telefon alcaz

Oyla:
Üst Alt