Poco f1
Güzel fiyat indirim var 2499
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam şimdi baktım arka kamerada her ikisi de iddialı ancak sensör bakımından Redmi Note 7 daha iyi fakat 1080p video çekebiliyor Meizu 16 ise 4k çekebiliyor. İşlemci gücü falan Meizu'da daha iyi. 6 gb ram Meizu 3 gb ram(Redmi Note 7) sd 710 sd660 var. Tercih sizin hocam.
Arkadaşlar f1 in kasasını beğenmedi ya bu kızlar ne kadar değişik. A2lite ın da kamerası iyi değil (dedemde var o bile pek beğenmedi) arada kaldım cıldırcam.Hocama katılıyorum.
Meizu 16'ya bak istersen hocam.Arkadaşlar f1 in kasasını beğenmedi ya bu kızlar ne kadar değişik. A2lite ın da kamerası iyi değil (dedemde var o bile pek beğenmedi) arada kaldım cıldırcam.
Arkadaşlar f1 in kasasını beğenmedi ya bu kızlar ne kadar değişik. A2lite ın da kamerası iyi değil (dedemde var o bile pek beğenmedi) arada kaldım cıldırcam.
Ben bu cevaba pek inanmadım açıkçası. Madem telden o kadar anlıyor (kasa kamera vs) bize laf düşmez.o bize tavsiyede bulunsunArkadaşlar f1 in kasasını beğenmedi ya bu kızlar ne kadar değişik. A2lite ın da kamerası iyi değil (dedemde var o bile pek beğenmedi) arada kaldım cıldırcam.
Fiyatı 2500 civarı olacağını sanmıyorum ama hayırlısıBen olsam mi9 se yi beklerdim.
iPhone da istemiyor. Uyuz oldum saldım ben napıyosa yapsınHocam bi iphone 6 32 çikolayt alın da aklı başına gelsin
Onun için görünüş ve kamerası önemli. F1 in arkasını beğenmedi. Cam olsun istiyormuş.Ben bu cevaba pek inanmadım açıkçası. Madem telden o kadar anlıyor (kasa kamera vs) bize laf düşmez.o bize tavsiyede bulunsun