Başka bir bilgisayarda da denemenizi öneririm hocam eğer varsa eğer o da olmazsa şarj soketi ile ilgili vs bir sıkıntı olabilirDeğiştirdim ama hala aynı aygıtı kaldırıp tekrar denedim yine aynı hocam sürücü güncleş. denedim ama onu yapamadım...
Birde şunu söyleyeyim bu telefonda hızlı şarj var ama ne kadar denediysem hızlı şarja geçmiyo bunun yazılımsal mı yoksa teknik bi işmi anlamadım hani diyorumki acaba telefonun portunda mı sıkıntı var ?
Anladım hocam teşekkürler onu da yarın denerim artıkBaşka bir bilgisayarda da denemenizi öneririm hocam eğer varsa eğer o da olmazsa şarj soketi ile ilgili vs bir sıkıntı olabilir
O zaman cihazın girişinde sıkıntı olabilir hocam.Değiştirdim ama hala aynı aygıtı kaldırıp tekrar denedim yine aynı hocam sürücü güncleş. denedim ama onu yapamadım...
Birde şunu söyleyeyim bu telefonda hızlı şarj var ama ne kadar denediysem hızlı şarja geçmiyo bunun yazılımsal mı yoksa teknik bi işmi anlamadım hani diyorumki acaba telefonun portunda mı sıkıntı var ?
Rica ederim hocam. Keşke çözüme ulaşabilseydikÇok teşekkürler hocam değerli cevaplarınız için
Önce kendiniz bi bakın hocam telefonun girişine toz kır vb şeylerden tam oturmuyor olabilir.Keşke hocam ya lazımdI da baya olsun artık şu virüs bi geçsin de tamirciye gideyim