Şuan farkettim hocam mi 9 olduğunu teşekkürler uyarı içinQualcomm işlemci bu cihaz mtk driverları bi ise yaramaz hocam.
Rica ederim hocam..Teşekkürler
Hocam dediğiniz driverleri kurdum fakat hala aygıt tanınmadi uyarısını veriyo bilgisayari yeniden başlattım fakat hala aynı şuanÇok teşekkürler hocam bu kurayım deneyeyim
Taktığınız girişi değiştirin hocam ve başka bir kablo ile de deneyinHocam dediğiniz driverleri kurdum fakat hala aygıt tanınmadi uyarısını veriyo bilgisayari yeniden başlattım fakat hala aynı şuan
Hocam aygıt yöneticisine girip tanınmayan aygıtı kaldırınHocam dediğiniz driverleri kurdum fakat hala aygıt tanınmadi uyarısını veriyo bilgisayari yeniden başlattım fakat hala aynı şuan
Win 8.1 var hocam sürücü imzalama devre dışı nasıl bırakabilirim[/QUOTE]Kullandığınız Windows sürümü ile alakalı olabilir hocam. Sürücü imzalama devre dışı yapmanız gerekebilir.
Teşekkürler hocam deniycemHocam aygıt yöneticisine girip tanınmayan aygıtı kaldırın
Sonra taktığınız USB portunu değiştirin
Tekrar tanınmadı uyarısı gelirse aygıt yöneticisine girip tanınmayan aygıtı seçip driverini oradan güncelleyin
Win 8.1 var hocam sürücü imzalama devre dışı nasıl bırakabilirim
Değiştirdim ama hala aynı aygıtı kaldırıp tekrar denedim yine aynı hocam sürücü güncleş. denedim ama onu yapamadım...Taktığınız girişi değiştirin hocam ve başka bir kablo ile de deneyin