Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı?

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
F7 pro öneririm işlemci ve kamerası mükemmel ekranından bahsetmiyorum bile aşırı kaliteli ve canlı renklere sahip bunun yanında 90w şarj cihazı geliyor boyutu 33w ile aynı boyutta işlemcisi en optimize işlemcilerden biri kasma donma yok 1 haftadır kullanıyorum aşırı memnunum ince ve zarif bir telefon
Hocam merhaba, tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat geçenlerde birden 14 ultraya kadar verdim ve ona geçiş yaptım. F7 pro ile zaten aynı işlemciye sahipti yanlış hatırlamıyorsam.

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
12
Hocam merhaba, tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat geçenlerde birden 14 ultraya kadar verdim ve ona geçiş yaptım. F7 pro ile zaten aynı işlemciye sahipti yanlış hatırlamıyorsam.
Evet aynı işlemci 14 ultra daha premium bir cihaz güle güle kullanın

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
218
Allah'ım yarabbim. Çık aklımdan Xiaomi 🫣😁
Biliyorsunuz Samsung S25 Fe bekliyorum.
Resmi TR cihazı alcam. Ama şu son 2 haftadır bir dürtme geldi gene bana 😂 Xiaomi 15 mi alsam. Şöyle güzel 512 lik. Server kayıtlı. 😁😁😁

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Allah'ım yarabbim. Çık aklımdan Xiaomi 🫣😁
Biliyorsunuz Samsung S25 Fe bekliyorum.
Resmi TR cihazı alcam. Ama şu son 2 haftadır bir dürtme geldi gene bana 😂 Xiaomi 15 mi alsam. Şöyle güzel 512 lik. Server kayıtlı. 😁😁😁
Durmanız hata.

Ademtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
3
bugun yeni cihazımı almaya gittim sıfır kapalı kutu telefon verdiler temu dan sipariş ettigim kılıfı taktım aynen devam ediyorum evofone bilgilendirme konusunda zayıf hani cihazım kargoya verilmiş veya gidip teslim alabilirsiniz falan gibi bir mesaj arama almadım evofone whatsapp dan iletişim kurdum sürekli başka söylecegim birşey yok cihazın bl kilidini açmıştım vermeden önce kapattım stock romu tekrar kurdum ve bl kapatıp tüm aksesuarları eksiksiz teslim etmiştim şimdi birde buna ugraşacagım bl aç vs vs :)
hocam geçmiş olsun. umarım yeni cihaz sorunsuz, uzun dönem kullanırsınız. arada sırada da bizi bilgilendirmeyi unutmayın. baştan beri yorumlarınızı takip ediyordum, almak istediğim bir model olduğu için çok şaşırdım. teknoloji ürünlerindeki küçük ihtimallerin olumsuzuna denk gelmişsiniz bakalım yeni üründe sorun olacak mı? ama belki de bu sorundan sonra içinizde hep bir güvensizlik kalır mı bilemedim. bana da bu küçük ihtimallerin olumlusu denk geldi. global olarak sıfır aldığım ruby cihazımı sorunsuz kullanırken 3-4 ay önce fotoğrafta gösterdiğim gibi benim hatamla meydana gelen bir yamukluğu elimle düzeltmeme rağmen sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. kasada da ekranda da herhangi bir kırılma deforme yok.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-31-16-05-23-920_com.brave.browser.png
    Screenshot_2025-08-31-16-05-23-920_com.brave.browser.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 6

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
hocam geçmiş olsun. umarım yeni cihaz sorunsuz, uzun dönem kullanırsınız. arada sırada da bizi bilgilendirmeyi unutmayın. baştan beri yorumlarınızı takip ediyordum, almak istediğim bir model olduğu için çok şaşırdım. teknoloji ürünlerindeki küçük ihtimallerin olumsuzuna denk gelmişsiniz bakalım yeni üründe sorun olacak mı? ama belki de bu sorundan sonra içinizde hep bir güvensizlik kalır mı bilemedim. bana da bu küçük ihtimallerin olumlusu denk geldi. global olarak sıfır aldığım ruby cihazımı sorunsuz kullanırken 3-4 ay önce fotoğrafta gösterdiğim gibi benim hatamla meydana gelen bir yamukluğu elimle düzeltmeme rağmen sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. kasada da ekranda da herhangi bir kırılma deforme yok.
elektronik alet içinde yüzlerce komponent var 1 tanesi dahi arızalansa cihaz açılmaz duruma gelebiliyor zaten üretimde % bilmem kaç hata oranı vardır oda bana denk geldi firma arkasında durdu yeni cihazla değişimi sağlandı tabiki hiç olmasın isteriz ama bu cihazın 3-5 katı fiyatlı telefonlarda dahi olabiliyorsa kafaya takmamak gerekiyor sonuçta insan bile sakat doğabiliyor :)

Ademtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
3
Poco f7 çok iyi bir model almayı düşünüyorum biraz daha zaman var ve uzun kullanım sonuçlarını da takipteyiz

Üst Alt