Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
haklısınız bende eski tamirci olarak öyle düşünüyorum da garanti oldugu için telefonun içini açamıyorum
Geçmiş olsun hocam,
Yani forumda o kadar methedilen bir telefonun sizin gibi bir ustaya denk gelip error vermesi tam bir ironi. facepalm~~
Keşke daha önceki bir mesajınızda bahsettiğimiz gibi honor 400 proyu almış olsaydınız. Hatta o kadar eleştirilen Tecno camon 40 serisi bile bence daha doğru seçim olurdu.
Not : Daha evvel bootloader kilidini açmak için bir yıllık garantiyi çöpe atmış bir kullanıcı olarak diyorum ki... Xiaomi garantisine çok fazla itibar etmeyin. Her an bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. 8=)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Geçmiş olsun hocam,
Yani forumda o kadar methedilen bir telefonun sizin gibi bir ustaya denk gelip error vermesi tam bir ironi. facepalm~~
Keşke daha önceki bir mesajınızda bahsettiğimiz gibi honor 400 proyu almış olsaydınız. Hatta o kadar eleştirilen Tecno camon 40 serisi bile bence daha doğru seçim olurdu.
Not : Daha evvel bootloader kilidini açmak için bir yıllık garantiyi çöpe atmış bir kullanıcı olarak diyorum ki... Xiaomi garantisine çok fazla itibar etmeyin. Her an bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. 8=)
Hocam, sevgili burhan0660 hocam F7 konusunda dolduruşa geldi ve o an basireti kapandı, böyle şeyler 10 senede bir olur ancak8=)

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
Hocam, sevgili burhan0660 hocam F7 konusunda dolduruşa geldi ve o an basireti kapandı, böyle şeyler 10 senede bir olur ancak8=)
telefonu halen garantiye veremedim işlerimin yogunlugu nedeniyle gelişme olursa yazarım teknoloji işi biraz şans ister istemez böyle şeylerin olma olasılıgı var keşke yd alsaymışım :) şimdiye içini açıp halletmiş olurdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam,
hocam 27.5 verip f7 aldım honor 34-35 civarındaydı aradaki fark güzel bir farktı kamerayla da işim yok bana batarya önemli falan filan derken f7 daha mantıklı geliyordu marka bağımlılıgım yok 27-29 arası honor 400 pro olsaydı honoru düşünebilirdim

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
herkes burada biliyorum wasntme~~ telefon bozuldu :D 10 yıldan fazla süredir hiç faturalı bir cihaz almamıştım hiçbiride bozulmamıştı bugun iş yerinde cebimden telefonu çıkardım birini arayacaktım telefonun ekranı açılmıyor acaba kırıldı mı ? diye düşündüm yakından inceledim ekranda en ufak birşey yok cizik dahi yok telefon hiç yere de düşmedi sonra kendi kendine görüntü geldi son durumu bırakıyorum yarın telefonu garantiye vereceğim "kim o kem gözlüdrunk~~"
Geçmiş olsun yazılımsal da olabilir veya ufak bir montaj hatası da olabilir.
Tamir yerine DOA kapsamında kapalı kutu yeni bir ürün ile değişim isteyin.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
Geçmiş olsun yazılımsal da olabilir veya ufak bir montaj hatası da olabilir.
Tamir yerine DOA kapsamında kapalı kutu yeni bir ürün ile değişim isteyin.
kvk nın ya götürecegim hocam hayırlısı diyelim sonuç olarak cep telefonu ölüm kalım meselesi değil abime verdigim eski f5 cihazımı geri aldım abim zaten hattını dahi takmamıştı telefon kutusunda bekliyordu bir kaç gün daha kullanırım

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
bugün ögle saatlerinde Korkutreis Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 32/B Çankaya / ANKARA bu adrese bıraktım kaydım yapıldı evofone den sms geldi ilerleyişi göreceğiz cihazı vermeden önce telefonun detaylı fotografını videosunu çektim

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Evofone Xiaomi ' nin resmi distribütörüdür burhan0660 hocam. Biz Türkiye garantili olarak satılan cihazların bir İPhone yada Samsung gibi Xiaomi' nin kurumsal güvencesi altında olduğunu zannediyoruz. Ne var ki kazın ayağı hiç te öyle değil. Evofone gibi kvk ve genpa gibi teknik servisler de Xiaomi 'nin Türkiye garantili cihazlarına servis hizmeti veriyor. Bu da akıllara ithalatçı garantisi olma ihtimalini getiriyor.
Gelişmeleri bizimle paylaşırsanız Xiaomi Türkiye garantisinin mahiyeti ve kapsamı hakkında bilgi sahibi oluruz.

Üst Alt