- Adım
- Soner
- Cihazım
- 11 Lite 5G 780g
- Meslek
- Mühendis
- Konular
- 7
Honor markası benim de takibimde ama maalesef çağrı kaydı yok. çağrı kaydı olsa bir dakika durmazdım.
honor cihazlar da güzel honor 400 işlemci olarak biraz tatsız geldi pro olanı da fiyatı tuzlu geldi bu arada honor cihazlar konusunda bootloader vs nasıl oluyor bilen varsa yazabilir mi ?l Skorpi hocama göre bir telefon var bol batarya ömrü sunacak az güç harcayacak ısınmayacak görünüşü güzel "honor magic 7 lite"
ben biraz mühendis kafalı biriyim huyumu biliyorum zamanında oneplus cihazlar aldım 8-9 falan dedim kamerayla fotograf çekerim işlemcisi son model olsun vs vs 1-2 hafta sonra sattım içimden gelmiyor bana düz görsellik olmayan işini yapan uzun batarya ömrü sunacak telefon lazım siyah renk telefon aldım nothing os port romu da çıkarsa güzel olur şu anki telefonum da poco f5 düz siyah fiber görünümlü kılıf var bu cihazda hoşuma gidiyor ama eskisi kadar batarya performansı vermiyor 2 yılı doldurdu yeter. f6 almayı düşünüyordum bir ara f5 f6 arasında neredeyse hiçbir fark yok f7 1-2 tık farklılık getiriyor neyse insallah kaynak kodlarıda yayınlanır kısa zamanda, isteyen almayı düşünüyorum diyen varsa f7 incelemesi yazabilirim. yazılım konusunda xiaomi ye lafım yok harbiden düzgün yapamıyorlar
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Güncel olarak cihazdan memnun musunuz acaba? Ekran, batarya, performans, kamera falan. Redmi note 10 dan geçeceğim. Mağazada incelediğimde X7 ve F6 serisi vardı ve kameraları bana çok iyi geldi, F7 de iyi gelir diye düşünüyorum çünkü kamerayla işim yok fazla ama gene de üzmesin. Redmi note 10 bile yetiyordu bana, bu da yeter herhalde. Uzun yıllar kullanmak için alacağım 4 sene güncelleme, 6 yıl güvenlik güncellemesi yeterli bana. Gündelik kullanım, sosyal medya, oyunlar, aramalar falan filan kısaca genel her şeyde bu telefonu kullanacağım. Önerir misiniz? İncelemenizi sabırsızlıkla bekliyorum.telefon az önce geldi kurdum ilk izlenimlerim f5 le arasında aa ne kadar güzel telefonmuş dedirtmedi renkleri yine normal parlaklıgı da çok yüksek gelmedi f5 den bir tık daha iyi gibi cerceveleri orantılı alt üst aynı normal telefon işte köşeleri daha oval metal çerceveleri var f5 den azıcık daha büyük bootloader kilitdi başvurusu yapacagım telefonun kasası güzel sert tok bir hissiyat veriyor malzeme kalitesi güzel ben begendim 10-15 dklık kullanımda bile sarj cabuk gidiyordu güncellemesini yapınca cihaz kendine geldi genel olarak beğendim büyük beklentilerim yoktu 2 yıllık cihazı biraz daha iyi bir modelle değiştirmiş oldum yapmamı istediğiniz test varmı fotograf video çeker yayınlarım pazar günü
Medyaları görmek için kayıt olmalısınızbu video da ne diyorsa dogru
Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız İnş.diyeceğim ama pek de uzun süre kullanmayacaksınız gibi geldi bana....zaten elinizde çalışan bir cihaz varken, niye şeytana uyup, para verdiniz ki extradan...insan, ki, sizin gibi uzman olan biri, madem yeni bir cihaz alacaksa, amiral gemisi ayarında YD alır diye düşünürdüm....benim radarım hala Honor magic 8 veya 9 Pro'datelefon az önce geldi kurdum ilk izlenimlerim f5 le arasında aa ne kadar güzel telefonmuş dedirtmedi renkleri yine normal parlaklıgı da çok yüksek gelmedi f5 den bir tık daha iyi gibi cerceveleri orantılı alt üst aynı normal telefon işte köşeleri daha oval metal çerceveleri var f5 den azıcık daha büyük bootloader kilitdi başvurusu yapacagım telefonun kasası güzel sert tok bir hissiyat veriyor malzeme kalitesi güzel ben begendim 10-15 dklık kullanımda bile sarj cabuk gidiyordu güncellemesini yapınca cihaz kendine geldi genel olarak beğendim büyük beklentilerim yoktu 2 yıllık cihazı biraz daha iyi bir modelle değiştirmiş oldum yapmamı istediğiniz test varmı fotograf video çeker yayınlarım pazar günü
kamerayla çok fazla işiniz yoksa düşünecek birşey yok hocam fiyatına göre iyi bir cihaz günümüz ihtiyacı uzun batarya süresi hız ve depolama bunları fazlasıyla karşılıyor kaliteli bir hissiyatı da var bir kaç gün kullanayım yorum yapacagımMerhabalar, öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Güncel olarak cihazdan memnun musunuz acaba? Ekran, batarya, performans, kamera falan. Redmi note 10 dan geçeceğim. Mağazada incelediğimde X7 ve F6 serisi vardı ve kameraları bana çok iyi geldi, F7 de iyi gelir diye düşünüyorum çünkü kamerayla işim yok fazla ama gene de üzmesin. Redmi note 10 bile yetiyordu bana, bu da yeter herhalde. Uzun yıllar kullanmak için alacağım 4 sene güncelleme, 6 yıl güvenlik güncellemesi yeterli bana. Gündelik kullanım, sosyal medya, oyunlar, aramalar falan filan kısaca genel her şeyde bu telefonu kullanacağım. Önerir misiniz? İncelemenizi sabırsızlıkla bekliyorum.
hocam huy gibi birşey bendeki yine f5 2 yıl güzel dayandı ben 6 ay 1 sene de bir kesin cihaz değiştirirdimHayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız İnş.diyeceğim ama pek de uzun süre kullanmayacaksınız gibi geldi bana....zaten elinizde çalışan bir cihaz varken, niye şeytana uyup, para verdiniz ki extradan...insan, ki, sizin gibi uzman olan biri, madem yeni bir cihaz alacaksa, amiral gemisi ayarında YD alır diye düşünürdüm....benim radarım hala Honor magic 8 veya 9 Pro'da
Bende öyle düşünüyorum hocam, kamerası yeterde artar bana, hafta sonu gidip elden inceleyeceğim bende mağazalarda varsa. Teşekkür ederim, incelemenizi bekliyorum.kamerayla çok fazla işiniz yoksa düşünecek birşey yok hocam fiyatına göre iyi bir cihaz günümüz ihtiyacı uzun batarya süresi hız ve depolama bunları fazlasıyla karşılıyor kaliteli bir hissiyatı da var bir kaç gün kullanayım yorum yapacagım
amiral gemisi cihazları sevmiyorum hocam yani bu fiyatı verince yd amiral gemisi alınıyor evet benlik değil eskiden amiral gemileri işlemci hızları telefonda fark yaratıyordu misal samsung s3 mini ve s3 aralarında bariz işletim sistemi hızı vardı arayüzde bile belli oluyordu işlemci hızları antutuya göre 300-400 bini geçince benim için tamam dedim artık ne alırsam alayım her türlü işimi görecek kasmayacak şu anki aldıgım cihaz 2m antutu diyor 3m dese ne olacak ? oyun oynamıyorum sosyal medya ve müzik telefonla başka işim yok bu arada amiral gemilerine o özelliği koyacagız bunu da yapalım derken bataryayı biraz hor kullanan bir sistem oluyor şu cihazın içindeki işlemci yerine sd7+ gen4 veya sd6 gen 4 lü bir işlemci olsaydı da benim için bir fark olmazdı fiyatıda 20 lira civarında olsaydı hiç sorun etmezdimHayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız İnş.diyeceğim ama pek de uzun süre kullanmayacaksınız gibi geldi bana....zaten elinizde çalışan bir cihaz varken, niye şeytana uyup, para verdiniz ki extradan...insan, ki, sizin gibi uzman olan biri, madem yeni bir cihaz alacaksa, amiral gemisi ayarında YD alır diye düşünürdüm....benim radarım hala Honor magic 8 veya 9 Pro'da
Hayırlı olsun hocam.telefon az önce geldi kurdum ilk izlenimlerim f5 le arasında aa ne kadar güzel telefonmuş dedirtmedi renkleri yine normal parlaklıgı da çok yüksek gelmedi f5 den bir tık daha iyi gibi cerceveleri orantılı alt üst aynı normal telefon işte köşeleri daha oval metal çerceveleri var f5 den azıcık daha büyük bootloader kilitdi başvurusu yapacagım telefonun kasası güzel sert tok bir hissiyat veriyor malzeme kalitesi güzel ben begendim 10-15 dklık kullanımda bile sarj cabuk gidiyordu güncellemesini yapınca cihaz kendine geldi genel olarak beğendim büyük beklentilerim yoktu 2 yıllık cihazı biraz daha iyi bir modelle değiştirmiş oldum yapmamı istediğiniz test varmı fotograf video çeker yayınlarım pazar günü