Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
256GB olanların stok bitmiş galiba hocam. Sadece 512 olan modeller kalmış.
512 fiyatı biraz fazla bütçemi ayarlayamam xiaomi nin sitesinde var ama 25bin diyor kupon vs birşeyler de yok

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
512 fiyatı biraz fazla bütçemi ayarlayamam xiaomi nin sitesinde var ama 25bin diyor kupon vs birşeyler de yok

N11 üzerinde kuponlarla ve banka kampanyalarıyla o fiyatlara geliyordu hocam.

mi.com'da lansman öncesinde 1000₺ kupon vardı şu an o da bitmiş galiba.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
arkadaşlar ben şimdi sipariş verecegim de 23 bine geliyor falan bişiyler diyorlardı o nasıl oluyor birisi yardımcı olabilir mi ?
Hocam sanırım herkese aldırıp kendiniz kaçırdınız. :D N11 de 1500 TL kupon var tık hızında kupon menüsünden alabilirsiniz. İlave kredi kartı kampanyası vs bağlayıp 512 almaya çalışın.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hocam sanırım herkese aldırıp kendiniz kaçırdınız. :D N11 de 1500 TL kupon var tık hızında kupon menüsünden alabilirsiniz. İlave kredi kartı kampanyası vs bağlayıp 512 almaya çalışın.
almak istiyorum dedim hocam maddi durumlar her zaman istedigimiz gibi olmuyor o yüzden yd mı alsam diye bekliyorum birde kupon vs kalmamış o yüzden şu anda beklemedeyim
neyse şeytana uydum :)

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    20 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
almak istiyorum dedim hocam maddi durumlar her zaman istedigimiz gibi olmuyor o yüzden yd mı alsam diye bekliyorum birde kupon vs kalmamış o yüzden şu anda beklemedeyim
hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah...
her zaman param yok diyenden korkmuşumdur ayrıca8=)

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27

hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah...
her zaman param yok diyenden korkmuşumdur ayrıca8=)
teşekkürler hocam yurt dışı fiyatı nedir ? ebay dan baktım 500 dolar görünüyor 500x40 20.000 tl server falan yaptırmak gerekecek 22-23 bence türkiye ekibi güzel fiyat çalışması yapmış

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Hayırlı olsun hocam aslında kupon çözerdik ama acele etmişsiniz hem benim mi hesabında kupon da vardı oradan sipariş ederdiniz. Hem de N11 kupon ayarlardık. Ayrıca 256 versiyon Trendyolda resmi satıcıda 25 bin şu an. Kargo aşaması yoksa iptal etseniz 2-3 bin kurtarılır.

Bir gün Skorpi hocam da şeytana uyacak ama her seferinde şeytan ona uyuyor. Halbuki ekranı da büyük yapıp mi max sevenlere göz kırpmışlar. Bir Poco F7 yakışırdı.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hayırlı olsun hocam aslında kupon çözerdik ama acele etmişsiniz hem benim mi hesabında kupon da vardı oradan sipariş ederdiniz. Hem de N11 kupon ayarlardık. Ayrıca 256 versiyon Trendyolda resmi satıcıda 25 bin şu an. Kargo aşaması yoksa iptal etseniz 2-3 bin kurtarılır.

Bir gün Skorpi hocam da şeytana uyacak ama her seferinde şeytan ona uyuyor. Halbuki ekranı da büyük yapıp mi max sevenlere göz kırpmışlar. Bir Poco F7 yakışırdı.
Sayın burhan0660 hocamın tavsiyesi sonrası, itiraf ediyorum, inceledim, hatta beğendimde.
Sevgili kafeinsiz hocam, beni az çok tanıyorsunuz, şeytana pek uymam, o da bana pek bulaşmaz...şu an Mi11T Pro dan oldukça memnunum, beni bayağı daha götürür, yeni bir cihaz almak hasıl olduğunda önceliğim Honor magic pro serisi olacak, artık 8 mi olur, 9 mu olur, bilemem ama o beni mezara kadar götürür artık...Xiaomi kesinlikle olmayacak bundan sonra

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Bence çok doğru bir tercih olur Skorpi hocam, zira Xiaomi devri sona erdi. Eskiden iğne atsan yere düşmeyen Mistore' lar neredeyse sinek avlıyor. Devir artık Honor devri. Adamlar yazılım güncellemesi konusunda Xiaomi ' nin hayal bile edemeyeceği noktada. Amiral gemisi cihazları bile rahatça ulaşılabilir bir fiyat ölçeğinde satışa sunmaları da cabası. Xiaomi ise iPhone ile yarışıyor. Bence şu an en alınabilir orta sınıf telefon modeli Honor 400 serisi.
Fakat size de Honor Magic yakışır hani. giggle~~

Üst Alt