Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Abi türkiye cihazı alacağım marka ne olursa olsun, oyun zaten bi clash of clans oynuyorum o kadar onun dışında birkaç ayda bir pubg perileri geliyor birkaç gün pubgm oynuyorum anca o oluyor oyun kullanımı. S24 valla çok iyi çok hoş ama pahalıya geliyor ondan biraz mesafeliyim işte. Zaten 5 yıllık bir redmi(9 Pro) cihazdan geçeceğimden dolayı ismi geçen üç cihaz da bana çağ atlamış hissi oluşturacak. 14T Pro çok cazip geliyor gözüme fakat üzer mi onu düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alet güzele benziyor, arayüzde reklam çıkıyor mu hâlâ poco cihazlarda?
bilgim yok hocam bana denk gelmedi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
şu aralar telefon alacak olsam kendi adıma söylüyorum çıkacak olan poco f7 modelini alırım ultra pro falan değil düz f7
Valla hocam, sizi çok iyi tanıdığımdan ve telefon konularındaki tavsiyelerinizi otorite olarak gördüğümden dolayı, Poco F7 yi inceledim, gerçektende benim gibi yaşlı, gözleri iyi görmeyen , normal bir kullanıcı için gayet güzel bir cihaz...sanırım 25k bandında satılır ve gayet de uygun bir fiyat, hiç YD daha uygun olur, yok server kayıt, yok falan kayıt diye uğraşmaya da gerek yok bu durumda.
Şu an Mi 11 T Pro yu EU rom ile sorunsuz kullanmaktayım ama yeni bir cihaz hasıl olduğunda, mutlaka size danışacağımdan emin olabilirsiniz

Asosyal_Psikolog

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Psikolog
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
7
Hocam OnePlus markasını da bir düşünebilirsiniz, Türkiye'de pek rağbet gören bir marka değil ama yurtdışında özellikle Çin'de baya popüler bir marka. Cihazlarında kullandıkları ColorOS arayüzü dünyanın en stabil Android arayüzü diye internette çokça paylaşıma denk geldim. Bir şans vermenizi tavsiye ederim.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Valla hocam, sizi çok iyi tanıdığımdan ve telefon konularındaki tavsiyelerinizi otorite olarak gördüğümden dolayı, Poco F7 yi inceledim, gerçektende benim gibi yaşlı, gözleri iyi görmeyen , normal bir kullanıcı için gayet güzel bir cihaz...sanırım 25k bandında satılır ve gayet de uygun bir fiyat, hiç YD daha uygun olur, yok server kayıt, yok falan kayıt diye uğraşmaya da gerek yok bu durumda.
Şu an Mi 11 T Pro yu EU rom ile sorunsuz kullanmaktayım ama yeni bir cihaz hasıl olduğunda, mutlaka size danışacağımdan emin olabilirsiniz
teşekkürler hocam telefon hakkında aşırı uçan kaçan modeller gereksiz harcama gibi geliyor günümüzdeki orta halli telefonların kameraları bile işimiz fotografçılık değilse çoğumuzun işini fazlasıyla görüyor maddi olarak da düşüncem insanlar özel bir ihtiyacı yoksa 1 maaşından fazlasını telefona vermesi bana absürt geliyor bu arada size özel tavsiyemi de "yd alacak olursanız" söyleyim poco f7 nin hindistan versiyonu şebeke sorunu çıkarmaz hemde +1000 mah daha fazla bataryası var

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
49
Hocam OnePlus markasını da bir düşünebilirsiniz, Türkiye'de pek rağbet gören bir marka değil ama yurtdışında özellikle Çin'de baya popüler bir marka. Cihazlarında kullandıkları ColorOS arayüzü dünyanın en stabil Android arayüzü diye internette çokça paylaşıma denk geldim. Bir şans vermenizi tavsiye ederim.
Hocam oneplusı bilirim, severim fakat piyasası ölü olan ve arayüzüne yabancı olduğum bir firmaya bulaşmayı pek istemiyorum o yüzden Xiaomi ve Samsung önceliğim.

Üst Alt