teşekkür ederim ilgilenmen bile güzel.Bilgisayar başına geçeyim birazdan, elimden geldiği kadar yardımcı olurum kardeşim
Rica ederim, bilgisayarın 64 bit mi kardeş?teşekkür ederim ilgilenmen bile güzel.
MiFlashTool ile global rom flashlayın hocam fakat clean and lock seçili olmasın dikkat edin. Forumda detaylı anlatımlar var. MiFlashTool ile rom yükleme yazarak aratın.telefonumu nasıl sıfırlayabilirim ... Ondan sonra adım adım dikkatli gitmek istiyorum... : Telefon şuan sadece FASTBOOT ekranı açık. okuyan kişiler varsa.. yardım olurlarsa sevinirim.. hiç anlamaıyorum çünkü.
64 bit de var 32 bit deRica ederim, bilgisayarın 64 bit mi kardeş?
Hocam forumun kurallarını 2. plana atabilirsiniz bence. Arkadaş belki düzenlemeyi bile bilmiyordur, önce bir yardım alsaydı. Bu kadar önemli bir mevzu değil diye düşünüyorum, ne zararı olabilir ki büyük harfin? Ki siz de düzenleyebilirsiniz.
Buna takıntı denilemez, 1 kişiden fazla insanı barındıran ve topluluk olarak adlandırılan her sosyal ortamın bir kuralı olduğu gibi forumun da kuralları var . Üye olurken bunları okumuş ve kabul etmiş oluyorsunuz. Biz bunları size hatırlatmak ile görevliyiz . Ayrıca büyük harfle yazınca ne değişiyor? Daha mı fazla dikkat çekiyor? şimdiye kadar 55bine yakın konu açılmış ve cevaplanmamış çok nadir sorun var , hepside küçük harfle yazılmış ve gereken yardımı almış. Büyük harfle yazmanın hiçbir getirisi yok .şu büyük yazı takıntısı nedir bende anlamış değilim
elbette katılıyorumBuna takıntı denilemez, 1 kişiden fazla insanı barındıran ve topluluk olarak adlandırılan her sosyal ortamın bir kuralı olduğu gibi forumun da kuralları var . Üye olurken bunları okumuş ve kabul etmiş oluyorsunuz. Biz bunları size hatırlatmak ile görevliyiz . Ayrıca büyük harfle yazınca ne değişiyor? Daha mı fazla dikkat çekiyor? şimdiye kadar 55bine yakın konu açılmış ve cevaplanmamış çok nadir sorun var , hepside küçük harfle yazılmış ve gereken yardımı almış. Büyük harfle yazmanın hiçbir getirisi yok .
Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
Ben zaten söylediklerinizin aksini iddia etmiyorum. Fakat bu konu için konuşacak olursak burada forum kurallarından daha fazla önemsenmesi gereken bir şey var ve konu başlığını siz de düzeltebilirdiniz demek istiyorum. Arkadaş zaten cihazı yüzünden gergin, ekstra gerginlik kazanıyor.Buna takıntı denilemez, 1 kişiden fazla insanı barındıran ve topluluk olarak adlandırılan her sosyal ortamın bir kuralı olduğu gibi forumun da kuralları var . Üye olurken bunları okumuş ve kabul etmiş oluyorsunuz. Biz bunları size hatırlatmak ile görevliyiz . Ayrıca büyük harfle yazınca ne değişiyor? Daha mı fazla dikkat çekiyor? şimdiye kadar 55bine yakın konu açılmış ve cevaplanmamış çok nadir sorun var , hepside küçük harfle yazılmış ve gereken yardımı almış. Büyük harfle yazmanın hiçbir getirisi yok .
Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
Konu başlığını neden biz düzeltelim kendisi doğru yazması gerekirken . Bizim de gerçek hayatta ailemiz eşimiz colugumuz çocuğumuz var neden bizim vaktimizden çalsın arkadaş . Konuyu düzeltmek bir yana konu forum kurallarına uygun değildir deyip konuyu kapatıp çöp kutusuna taşıyıp yardım almasını da engelleyebilirdim ama iyi niyetimden bunu yapmadım. Düzenleme yetkilisi var demişsiniz, forumda sizlerin mesajlarını düzenleyen yetkililer yok , ayrıca bu işten maaş almıyoruz gönüllü olarak sizlere yardim etmeye çalışıyoruz , düşünceniz çok yanlışBen zaten söylediklerinizin aksini iddia etmiyorum. Fakat bu konu için konuşacak olursak burada forum kurallarından daha fazla önemsenmesi gereken bir şey var ve konu başlığını siz de düzeltebilirdiniz demek istiyorum. Arkadaş zaten cihazı yüzünden gergin, ekstra gerginlik kazanıyor.
Ya sorun veya değil. Düzenleme yetkileri var sonuçta. Burada önemli olan arkadaşın cihazının kurtulması diye düşünüyorum.