Hocam yazılımsal diyeceğim ama diğer arkadaşlardan yaşayan olmadı sanırım
Hocam home tuşu da çalışmıyormuş sıkıntı oforumda aynı konu mi 5 içinde açılmıştı konuda birkaç üyemiz beklediğinde sorun çözülmüş bir taneside cihazda pin şifre desen koyup kaldırarak sorunu çözmüş
hatta konuyuda buldum bu
Yardım - Mi5 Parmak İzi Birden Kayboldu!
ek olarak bknz.
Yardım - Mi 5 Parmak İzi
ben sadece parmak izi sandımHocam home tuşu da çalışmıyormuş sıkıntı o
Şöyle söyleyim çekinmeye gerek yok biz hertürlü size yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar alternatif romları denemeyip eğer durumunuz yazılımsalsa xiaomi.eu romunu yükleyip belki sorununuz çözülecek ve gelecek olan güncellemeleri beklemek olacak telefon bu sorun dışında hoşunuza gittiyse iade edip üzülebilirsiniz bir önceki mesajımda belirttiğim gibi delta servis ile birebir irtibata geçip forum adminlerinden cantara hocam rom yükleme ve bootloader kilidini açmak garantiyi bozmuyor diye açıklık (ekran görüntüsü ekleyip) getirip konuyu aydınlatmıştı.
Eğer bütün bunlara rağmen sorununuz çözülmeyip sorun hala devam ediyorsa satıcı ile birebir irtibata geçip yeni cihaz istediğinde bulunabilirsiniz veya Satıcıyla konuşarak ona göre bir çözüm üretebilirsiniz.
Oneplus 5 inceleme fırsatım olmadığı için fazla bir bilgim yok malesef.Forumda okuduğum kadarıyla kullanan kişilerden olumlu sonuç aldığını biliyorum.
cantara hocam da görüşmüş ama garantiyi iptal etmediğini söylemişler fikir mi değiştirmişler ???Hocam bugün teknik servisle telefonda görüştüm, bootloader kilidi açıp rom yüklemenin garantiyi iptal ettiğini, bunları yapmayıp direk onlara gondermem gerektiğini belirtti
@cantara hocam bakabilir misiniz?Hocam bugün teknik servisle telefonda görüştüm, bootloader kilidi açıp rom yüklemenin garantiyi iptal ettiğini, bunları yapmayıp direk onlara gondermem gerektiğini belirtti