Hocam temayı kurdum ama içinde resimde ki hava durumu widget i yok başka bir yerden indirmiş olabilirmisinizTeşekkürler hocam, hava durumu adı yok tema içinde mevcut
Tema içinde geldi bize hocamHocam temayı kurdum ama içinde resimde ki hava durumu widget i yok başka bir yerden indirmiş olabilirmisiniz
Olamam Widget tan ekleyin ve temayı tekrar uygular mısınız hocam?Hocam temayı kurdum ama içinde resimde ki hava durumu widget i yok başka bir yerden indirmiş olabilirmisiniz
Hangi rom kullanıyorsunuz hocam? Custom rom ise indirdiğiniz temayı Temalar uygulamsıHocam temayı indirdim ama nasıl kurabilirim? Yeni sayılırım bu markada o yüzden biraz acemilik var
Malesef hocam global rom kullanıyorum. Miui 10 sürümüHangi rom kullanıyorsunuz hocam? Custom rom ise indirdiğiniz temayı Temalar uygulamsı
Anladım hocam, markete yüklediğim zaman kullanabilirsiniz ama birde MIUI 11 olması gerekiyorMalesef hocam global rom kullanıyorum. Miui 10 sürümü
Sağlık olsun o zaman hocamAnladım hocam, markete yüklediğim zaman kullanabilirsiniz ama birde MIUI 11 olması gerekiyor