güncelledim sonra flasladım sonra verileri sildim tarayıcı durduruldu hatası aldım.Ama ben güncellemeyi güncelleyici üzerinden yaptım nereye indiriyor 960 mb yer kaplıyor silicemdeGüncellemeyi yapıp kullanmaya başladığında mı yoksa modu yükledikten sonra mı hata vermeye başladı
Tek yerden yaz. Diğer yerden cevapladım bunu. Ben daha güncellemeyi kurmadım. Modu uygulamadan önce tarayıcı çalışıyormuydu? Denemediysen baştan kurup dener misin?güncelledim sonra flasladım sonra verileri sildim tarayıcı durduruldu hatası aldım.Ama ben güncellemeyi güncelleyici üzerinden yaptım nereye indiriyor 960 mb yer kaplıyor silicemde
Evet calısıyordu modsuz guncellemeden oncede modlu kullanılıyordu sonra guncelledıkden sonra oyle olduTek yerden yaz. Diğer yerden cevapladım bunu. Ben daha güncellemeyi kurmadım. Modu uygulamadan önce tarayıcı çalışıyormuydu? Denemediysen baştan kurup dener misin?
malesef bendede öyle benimde cihazım galaxy s4 güncellemeyi geri alın veya temiz rom atınSon guncelleme ile acilmiyor hata veriyor
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi