Hocam tarayıcı mod da artık yeni sürümle hata verir hale geldi. Kurulumdan sonra veri temizleme gibi herşeyi yaptım ama browser açıldıktan hemen sonra hata raporu oluşturarak kapanıyor. Bir ara bunada bir el atarsanız iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Miui yeni sürümleri ile uyumsuz. Yeni sürümde aynı şeyleri yapınca hiç çalışmıyor. Sonuç alınca güncellenecektirHocam tarayıcı mod da artık yeni sürümle hata verir hale geldi. Kurulumdan sonra veri temizleme gibi herşeyi yaptım ama browser açıldıktan hemen sonra hata raporu oluşturarak kapanıyor. Bir ara bunada bir el atarsanız iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Sadece browser olanları dahil ettim yinede calısmamıstı. Bırde senın dedıgını yapıcam bakalım sonuc alırmıyızKütüphaneleri Uymadığı İçindir. LİB Klasöründeki "chromium" içeren tüm libleride Sisteme Dahil Etmelisiniz.
Aynen sonuç aldık. Çalıştı. Teşekkürler.Kütüphaneleri Uymadığı İçindir. LİB Klasöründeki "chromium" içeren tüm libleride Sisteme Dahil Etmelisiniz.
Aynen sonuç aldık. Çalıştı. Teşekkürler.
Gerekli bir moddu. İndirmeye bakılırsa herkes kullanıyorda yeni sürüm ile çalışmamıştı. Yeni sürümde sonuç alamadık. Eski sürümü çalıştırmak güzel olduRica Ederim Faydalı Olduysa Ne Mutlu Bize...
Kütüphaneleri Uymadığı İçindir. LİB Klasöründeki "chromium" içeren tüm libleride Sisteme Dahil Etmelisiniz.
Güncellendi