Haber [TANITILDI] Xiaomi Mi 8 Sızdırıldı!

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimlere bakılırsa ekrana tümleşik parmak izi okuyucu gelmeyecek gibi gözüküyor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni Sızıntılar (17 Mayıs)

Ön panel sızdırıldı. Buda konunun başında ki sızıntıları doğrular nitelikte. Ve ön panele bakılırsa Mi 8 3D FaceID ile geliyor. Ayrıca Mi 7 olarak değilde Mi 8 olarak çıkacak gibi gözüküyor.

Burada da çentiğin altında ki dizayn gösterilmiş.

Buda kutusu. Mi 8 olarak çıkacağı kesin gibi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni Sızıntı (19 Mayıs)

Doğruluğundan pek emin olamadığım bir sızıntı daha.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Videoya göre ekrana gömülü parmak izi okuyucu ile gelecek. Ama pek emin olamadım parmak izi okuyucu arkada olup ta işaret parmağıyla basmış olabilir yanıltmak için.

Yeni Sızıntı (21 Mayıs)

Yeni Sızıntı (22 Mayıs)

Xiaomi Mi 8 Ana Özellikler ve Fiyatı'na Dair Sızıntı

6.01" Ekran, Snapdragon 845 CPU, AI Kamera, Parmak İzi Tarayıcı, 3D Yüz Tarayıcı

Parmak izi tarayıcı ekrana gömülü olabilir. Google translate ile çeviri yapıldığında "Ekran parmak izi" diye çeviriyor.

6GB + 64GB => $439

8GB + 128GB => $501

Tanıtıldı (31 Mayıs)

Tanıtılan Cihazlar ve Fiyatları

Mi 8 Kızılötesi Yüz Tanıma (FaceID)

Mi 8 Explorer Edition Ekrana Gömülü Parmak İzi Tarayıcı

Mi 8 Ayrıntılı Bilgiler

Son düzenleme:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Tasarım böyleyse, hele de o iphone x benzeri kamera kısmı böyleyse mi 7 benim için atlanılan bir basamak olur. Özgünlük olmalı bence.
Cidden öyle, kameranın öyle özenti şekilde olması kötü ki yan yana oluşu gayet güzeldi, ayrıca parmak izi arkaya gelirse kullanabilirlik kesinlikle düşer ve buda dezavantajdan biri, bunlara nazaran çentik olayı görüntüyü bozuyor bence , Xiaomi nin tasarım zevkine su şuan a kadar güvendim ve hiç pişman olmadım, ama sanırım mi7 de diğer leri gibi bir şeye gidecek..

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Böyle gelirse kafamda elerim. O nasıl bir çentik :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Böyle gelirse kafamda elerim. O nasıl bir çentik :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorma.. mi mix le ekran boyutuna yeni bakış getiren Xiaomi nin mi7de böyle bir hata yapması olası değil normalde

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Demekki xiaomi kendini hala apple ın özenti kardeşi olarak görmek istiyor. Mi mix full ekran tasarım, mi 5s ultrasonik parmak izi okuyucu, tedmi note 4 en iyi batarya, mi5s imx 378 sensör, mi mix seramik akustik hoparlör vs gibi ilklerden sonra , kafasına sıkmış bir şirket olmuş. Tamam global olmak için bazı şeyleri takip etmek lazım ama ezik olmaya gerek yok.

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Eğer buysa söyleyecek kelime bulamıyorum.. yazık.. Mix serisi varken bu telefonu elime alıp sokağa çıkmaya utanırım.. başkalarına özenticilik yapacağına başkalarının yapamadığı kendi tasarımının arkasında dursaydı keşke.. umarım doğru değildir..

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Oysa mi6 mı satıp mi7 ye geçmeyi düşünüyordum. Umarız haklı çıkmayız da mi7 beklentilerimizi karşılar.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hocam ön tarafına lafim yok, benim bahsettigim arka kısmı. Eğer Ekranda Parmak izi okuyucu özelliği gelmez ve Parmak izi okuyucuyu arkaya alırlar ise, Gözümde biter Mi7.
Tasarımı honor 10 gibi bir cihaz gelebilirdi, çentik olayı güzel de xiaomi onu da becerememiş, kocaman o ne öyle :D

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
Eğer mi7 böyle gelirse eminim mi mix 2s satış patlaması yapar. Herkes mi 7 yi bekliyor. Neden? Çok daha özgün olabilir diye, ekrana gömülü parmak izi okuyucu ile gelebilir diye. Eğer öyle gelmezse tasarım olarak daha özgün olan mi mix 2s daha mantıklı bir tercih olur.

Üst Alt