Adım ilke. 19 yaşındayım
Anne baba tarafı sivaslı olsada doğma büyüme istanbulluyum. Lisede biyomedikal cihaz teknolojisi bölümünden mezun olmakla birlikte üniversitedede biyomedikal c. t. Myo okuyorum. Şuan 2. Sınıfa geçtim. Seneye mezunuz.
Elektronik ile ilgili olan herşeye meraklıyımdır.
Şuan biyomedikal iş imkanlarını bir süreliğine bırakıp deniz sektörüne girdim. Dedim ya elektronik olan herşeye meraklıyım
Gemilerin seyir cihazlarına (radar vhf gyro telsiz vs) bakarım. Özel bir firmada stajyer ünvanı ile çalışıyorum. Askeri gemilere çıkabiliyoruz.
Android ile tanışmam galaxy ace ile oldu. İlk aldığım zaman internette 4+ romlar vardı onları cihaza kurmak istemiştim ve brick etmiştim. Tabi bilgim yoktu hiç. telefoncuya götürmüştüm ve orda adam düzeltip bana orjinal romunuda vermişti bozduğunda yükle diye
tabi işi garantiye aldım ya bende başladım bu merete neler yapabilirim diye
Sonra işi rom editlemeye kadar getirdim. İlk romumu yaptım. Bana göre o telefona yüklenen en düşük yer kaplayan s3 e benzeyen en stabil romdu. İnternette hiç bir yerde paylaşamadım romu
Sonra discovery aldım. Baktım discovery telefona benzemiyor. 2 ay filan kullandım direkt elden çıkardım. Sonra sony z1 aldım. Yanına arkadaş olarakta s3 aldım
s3 ün kasasını değiştirmek isterken lensi kırık olan ekranı komple patlattım şuan hala kenarda duruyor. Ekran lazım varsa 2.el ucuz haber verin
Sony z1 in yanına 2. Bir telefon daha lazımdı iphone 5 aldım. İnanın androidlerdeki donma sorunu vs hiç yaşamadım. Eksileri var iphoneunda benim için. Dosya yöneticisi ve gps olmadığı için sıkıntı bende. Bu hafta z1 i sattım ve şuan z1 yerine eski tuşlu samsungumu kullanıyorum.
Bir nevi telefon ticaretide yapıp 3-5 ordan kazanıyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk