Oooo, demek benim gibi ihtiyar birçok arkadaş varmış. Ne kadar güzel.
Kendimi bildim bileli tüm akrabalarım bana Çetin derler. 47 yaşındayım ve Çemişgezek doğumluyum. Yıldız Unv. Elektronik M. Y. O. mezunuyum. 86'dan beri de bilgisayarlarla boğuşmaktayım. Şu an Bilgi Teknolojileri Uzmanı olarak görev yapmaktayım. Ev hanımı olan ve çok sevdiğim bir eşim, Yazılım Mühendisliği okuyan bir oğlum ve lisede okuyan bir kızım var.
Bilgiye aç ve bildiklerini paylaşmaktan da zevk alan kişilerden biriyim. 98-99 yıllarında uydu yayınları ve alıcıları ile bunların yazılımlarına merak saldım. 2004 yılına kadar Türkiye'nin en büyük uydu forumlarında bugün kullandığımdan farklı bir nick ile bilgisayar bölümlerinin moderatörlüğünü yaptım. Ekonomik nedenlerle birkaç ay internetten uzak kalınca bazı arkadaşların tavırlarına çok üzüldüm ve uzun bir süre forumlardan koptum. Tabi bunların yanında, havaya savurduğum paraların miktarını görmem, Digitürk abonesi olmam ve uydu merakımın körelmesi de etkili olmuştur.
Sanırım 2009 falan dı. Western Digital'in WDTV Live cihazı aldım ve bununla ilgili olarak donanımhaber'e üye oldum. Eski forum hayatıma bir sünger çekmek adına eskiden tüm forumlarda kullandığım nick'imi değiştirerek göbek adım ve memleketimin bir karışımı olarak chatin_62 nick'imi kullanmaya başladım. Asıl aktif olmam 2010 Ağustos ayında Galaxy S ile başladı. Çünkü Android hakkında Türkçe kaynak bulmak, çölde su bulmak gibiydi. Oradan buradan edindiğimiz bilgileri DH'de paylaşıyorduk. O zamanlar Bada üzerine oldukça yoğunlaşmış olan Cepking forumundan teklif geldi sağolsunlar. Android ve Galaxy S üzerine oldukça yararlı paylaşımlar yaptık. Sonrasında DH'in forum yapısı nedeniyle herşey aralarda kalıp binlerce kez aynı soruların gelmesinden bıkan Erhangulsum arkadaşımız androidturkiye.org sitesini kurarak beni de Admin yaptı. Zamanla bazı nedenlerle Androidturkiye ve Cepking te dahil olmak üzere yönetici olduğum tüm forumlardan istifa ederek paylaşımlarıma normal üye olarak devam etme kararı aldım. Ama Erhan, siteyi ben senin için kurdum, benim olduğu kadar senindir de diyerek kabul etmedi. O gün, bugündür devam ediyoruz. Şimdi de Xiaomi ortaya çıktı ve buradayım.
İşte benim forum hayatımdan bir özet. Çenem bir açıldı mı durdurmak zor.
Hem kekeme hem geveze sözü çok doğrudur. Konuşmaya olan hasret kendisini yazıyla telafi etmeye çalışır. Bu yüzden hakkınızı helal ediniz.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk