Satış Tamir, yedek parça satışı ve temini, servis, yazılım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
ayrıca forumdaki arkadaşlara uygun ücret yaparız sonuna kadar yardımcı oluruz cihazını yaptıgımız arkadaşlar olabilir konuya mesaj bırakırsa sevinirim teşekkürler
Hocam, cihazın orta kasası (kapakla ekran arasındaki gri kısım, doğu biliyorsam orta kasa..) değişir mi, ne kadar olur değişirse, yeni cihaz aldım da, biraz hor kullanılmış, orta kasa hasarlı çizik vs. Ses arttırma tuşu biraz göçük gibi, home tuşu da aynı şekilde, hatta çıkmış tekrar takılmış gibi üstündeki parça, alırken farkedemedim :( vs. Ne kads rfiyat olur yani

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Hocam, cihazın orta kasası (kapakla ekran arasındaki gri kısım, doğu biliyorsam orta kasa..) değişir mi, ne kadar olur değişirse, yeni cihaz aldım da, biraz hor kullanılmış, orta kasa hasarlı çizik vs. Ses arttırma tuşu biraz göçük gibi, home tuşu da aynı şekilde, hatta çıkmış tekrar takılmış gibi üstündeki parça, alırken farkedemedim :( vs. Ne kads rfiyat olur yani

Cihazın model nedir

Tapatalk kullanarak Mi5s Plus aracılığıyla gönderildi

halidbeder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halid
Cihazım
Mİ6
Konular
0
Nasıl ulaşabilirim size ?

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Mi5s modeli bir cihazın parmak izi sorunu var, tamir edilebilir mi?

mhmtalicr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi
Konular
4
Xiaomi Teknik Servis
Xiaomi bütün modellerde yedek parca stoğumuz vardır. Tüm parçalarımız orjinaldir. Hızlı onarım ve kaliteli hizmet uygun fiyat garantisi uzman işçilik garantisi.
Uzman teknik servis personeli tarafından tahmini 60 dk süre içerisinde sorunsuz şekilde tamir veya değişimi yapılmakta olup %100 orjinal parça kullanılmaktadır.Cihazınızın tüm testleri uzman ekibimiz tarafından yapılmakta olup ilk günkü performansına eriştirilip beğeni ve hizmetinize sunulmaktadır.
Bilgilendirme :
Cihazınızın ekran değişim ve tamiri sonrası kesinlikle hiçbir bilginiz Silinmemektedir.Tamir veya değişim sonrası cihazınızın ekran parlaklığı,hızı ve hassasiyetinde değişim yaşanmaz.
Kargo Gönderimi :
Türkiye’nin her yerinden cihazınızı kargo ile tarafımıza alıcı ödeme yöntemiyle ulaştırabilirsiniz.Cihazınız elimize ulaştıktan sonra tamir ve değişimi yapılıp aynı gün içerisinde gönderimi yapılmaktadır.
İletişim Bilgileri :
Adres :Tahtakale Mahallesi Tahtakale caddesi Tahtakale Ticaret Merkezi - Elektronikçiler Çarşısı Kat:2 No:209 Fatih/İstanbul
Tel : 0534 392 72 86
Cep : 0543 787 74 36

foruma özel ekran değişim fiyatları

Mi3:150TL

Mİ4:180TL

Mİ4İ:160TL

Mİ4C:160

Mİ4S:170TL

Mİ5:180TL

Mİ5S:220

Mİ5S PLUS:400TL

Mİ MAX:200TL

REDMİ NOTE 2-3 :160TL

REDMİ NOTE 4:170TL

REDMİ NOTE 4X:190

REDMİ PRO:300TL

Mİ NOTE:170TL

DİĞER TEKNİK MALZEMELER; KASA ,KAMERA ,KAPAK,ŞARJ SOKETLERİ DEĞİŞİMLERİ İÇİN MESAJ ATABİLİRSİNİZ

il dışı kargo ücretleri bize aittir.cihazlar max.yermizide 2-3 saat il dışı 1-2 günde yapılır o da kargo gelmesi vs. diğer arızalar için elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız

Mi3 : 50tl
Mi4 : 60₺
Mi4c : 60₺
Mi5 : 60₺
Mi5s : 60₺
Mi max : 60₺
Redmi Note 3 : 60₺

Foruma özel orjinal pil değişim ücretleridir. Diğer modeller çok yakın zamanda stoklarımıza girecektir
Reis bende Redmi Note 4 var sanırım sorun anakartta delta servıs 1500 lira fatura cıkardı sen buna ne dersin

Bradega

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sabir
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
0
Merhaba,

2016'nın başlarında aldığım xiaomi mi4 android telefonum geçenlerde arıza yaptı. Arızası şu; kendiliğinden kapanıp açılıyor vaya kapandı, açılmaya çalışıyordu ve bunu sürekli yapıyordu. Aşırı derecede çok ısındı. O kadar ısındı ki elime alamıyordum. Kısa devre var düşüncesiyle bataryasını sökmeye çalıştım. Bir şekilde söktüm ve soğuması için bıraktım. İyice soğuduktan sonra herşeyini yerli yerine taktım, açma tuşuna bastım ama telefon hiç açılmadı. Sökerken de sanırım ekran konnektörüne zarar vermişim. Şimdi telefonum hiç çalışmıyor. 2 sene olmadan bataryanın bittiğini de düşünmüyorum. Çünkü telefonu pek sık kullanmam. Ne yapmam gerekiği hakkında yardımınızı bekliyorum.

Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt