Satış Tamir, yedek parça satışı ve temini, servis, yazılım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

retchop

Ağlayabilseydiniz, anlayabilirdiniz.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 3
Konular
8
merhaba. Öncelikle konunuz hayırlı olsun. Elimdeki Redmi Note 3 Pro cihazın camı çatladı bir kaç yerden ancak dokunmatik gayet iyi çalışıyor. Daha önceden denize düşürdüğüm başka bir redmi note 3 pronun camını diğer telefonuma takabilir misiniz? Bu durumda işçilik ne tutar?
Hayırlı işler.

ozz2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür Aslan
Cihazım
iPhone 5s
Konular
0
Merhaba mi4 lte cihazım suyla temas etti açılmıyor. Samsun'da bir servise götürdüm yapamayacaklarını söylediler. Yardımcı olursanız sevinirim.

homicidium

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Konular
3
Merhaba, mi4 ekran soketi değişimi yapabiliyor musunuz? Şu parçadan bahsediyorum , ekran kablosunun anakarta takıldığı yer.

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
merhaba. Öncelikle konunuz hayırlı olsun. Elimdeki Redmi Note 3 Pro cihazın camı çatladı bir kaç yerden ancak dokunmatik gayet iyi çalışıyor. Daha önceden denize düşürdüğüm başka bir redmi note 3 pronun camını diğer telefonuma takabilir misiniz? Bu durumda işçilik ne tutar?
Hayırlı işler.
sıvı temaslı cihazın ekranı çalışıyor mu ? 40 tl ye yaparız

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Merhaba, mi4 ekran soketi değişimi yapabiliyor musunuz? Şu parçadan bahsediyorum , ekran kablosunun anakarta takıldığı yer.
yapıyoruz 120 tl ücreti var %100 yapılma garantisi yok soketiniz ayaklarına göre

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Merhaba mi4 lte cihazım suyla temas etti açılmıyor. Samsun'da bir servise götürdüm yapamayacaklarını söylediler. Yardımcı olursanız sevinirim.
tuzlu su mu ? ne kadar zaman oldu

ozz2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür Aslan
Cihazım
iPhone 5s
Konular
0
Tuzlu su değil, 10gün oldu.

retchop

Ağlayabilseydiniz, anlayabilirdiniz.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 3
Konular
8
Görüntü gelmiyor.

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Xiaomi Teknik Servis
Xiaomi bütün modellerde yedek parca stoğumuz vardır. Tüm parçalarımız orjinaldir. Hızlı onarım ve kaliteli hizmet uygun fiyat garantisi uzman işçilik garantisi.
Uzman teknik servis personeli tarafından tahmini 60 dk süre içerisinde sorunsuz şekilde tamir veya değişimi yapılmakta olup %100 orjinal parça kullanılmaktadır.Cihazınızın tüm testleri uzman ekibimiz tarafından yapılmakta olup ilk günkü performansına eriştirilip beğeni ve hizmetinize sunulmaktadır.
Bilgilendirme :
Cihazınızın ekran değişim ve tamiri sonrası kesinlikle hiçbir bilginiz Silinmemektedir.Tamir veya değişim sonrası cihazınızın ekran parlaklığı,hızı ve hassasiyetinde değişim yaşanmaz.
Kargo Gönderimi :
Türkiye’nin her yerinden cihazınızı kargo ile tarafımıza alıcı ödeme yöntemiyle ulaştırabilirsiniz.Cihazınız elimize ulaştıktan sonra tamir ve değişimi yapılıp aynı gün içerisinde gönderimi yapılmaktadır.
İletişim Bilgileri :
Adres :Tahtakale Mahallesi Tahtakale caddesi Tahtakale Ticaret Merkezi - Elektronikçiler Çarşısı Kat:2 No:209 Fatih/İstanbul
Tel : 0534 392 72 86
Cep : 0543 787 74 36

foruma özel ekran değişim fiyatları

Mi3:150TL

Mİ4:180TL

Mİ4İ:160TL

Mİ4C:160

Mİ4S:170TL

Mİ5:180TL

Mİ5S:220

Mİ5S PLUS:400TL

Mİ MAX:200TL

REDMİ NOTE 2-3 :160TL

REDMİ NOTE 4:170TL

REDMİ NOTE 4X:190

REDMİ PRO:300TL

Mİ NOTE:170TL

DİĞER TEKNİK MALZEMELER; KASA ,KAMERA ,KAPAK,ŞARJ SOKETLERİ DEĞİŞİMLERİ İÇİN MESAJ ATABİLİRSİNİZ

il dışı kargo ücretleri bize aittir.cihazlar max.yermizide 2-3 saat il dışı 1-2 günde yapılır o da kargo gelmesi vs. diğer arızalar için elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız

Mi3 : 50tl
Mi4 : 60₺
Mi4c : 60₺
Mi5 : 60₺
Mi5s : 60₺
Mi max : 60₺
Redmi Note 3 : 60₺

Foruma özel orjinal pil değişim ücretleridir. Diğer modeller çok yakın zamanda stoklarımıza girecektir
Ustam ekran panelleriniz jdi mı LG mı bu önemli bizim için ekran zaten orijinaldir büyük ihtimalle bide parmak izi okuma problemi yasadiniz mı mi5s ekran değişiminden sonra ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt