- Adım
- Semih
- Cihazım
- Xiaomi mi 5
- Konular
- 7
Mi 5 s için yok sanırım
mi5 var ama mi5 s görünmüyor hocamMi 5 s için yok sanırım
mi5s için verdiğim linkte romlar var,incelemek istersen hocam,Mi 5 s için yok sanırım
İlginiz için çok teşekkür ederim hocam bu romu beğendim ama yokmuş malesefmi5 var ama mi5 s görünmüyor hocam
[doublepost=1522491475,1522491322][/doublepost]
mi5s için verdiğim linkte romlar var,incelemek istersen hocam,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
mi4cwipeleri yapıp direkt twrpdwn flash lıyoruz
[doublepost=1522490639,1522490460][/doublepost]
zenex hocam haklısın,Escobar1945 hocam ın emeği çok. bende genelde o romu tavsiye edip rom işinden fazla anlamayan arkadaşların telefonlarına epic kuruyorum.ama ben sürekli değişiklik yapıyorum ,bilirsin işte :hastalık
[doublepost=1522490889][/doublepost]
benim paylaştığım link mido için hocam, mi6 için şuraya göz atın isterseniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[doublepost=1522491141][/doublepost]
hangi model hocam
Valla ben aslında etmek istiyorum ama bir türlü elim gitmiyor ne yazık ki.... Okuyup üfledi mi acaba,anlayamadımBu ruslar yine yapmış yapacağını ama ben Escobar1945 hocamın romlarına ihanet eder miyim? Etmem. Olay bu kadar basit
denemek beleş ben değişikliği seviyorum hocamValla ben aslında etmek istiyorum ama bir türlü elim gitmiyor ne yazık ki.... Okuyup üfledi mi acaba,anlayamadım
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Premium kur hocam , bir kaç gün bakarsın öbürünüde denersin. Arayüzleri aynı,ama ben premiumdayım şuan,Premium mu stable mı? hangisini kurmalıyım ?
Skorpi üstad sen şimdiye kadar ışık hızıyla denemiş olman lazım beklemek yakışmadı sanaValla ben aslında etmek istiyorum ama bir türlü elim gitmiyor ne yazık ki.... Okuyup üfledi mi acaba,anlayamadım
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Gerçekten uzuuun zaman olmuş, 1 ay aynı romu kullanmak gerçekten sabır işi hocam (rekorum 2 hafta )Rom değiştirmeyeli uzun zaman olmuştu (1 ay ) Teşekkürler..