Hocam gayet stabil, hızlı ve batarya 8-9 saat civarı ekran süresi veriyor.internet wifi full açıkRomun artı eksilerini ve kafa romlara göre farklarını belirtirseniz faydası olur.
Ve temel olarak hız mı, stabillik mi, batarya perf. i mi sunuyor?
Hocam saf android tarzında rn iyi en sorunsuz rom hangisi özellikle pil açısındanRom degistirme ve deneme gibi bi hastalik bende de oldugu için bunu da denedim..herhangi bi hata denk gelmedi akici ve guzel bi rom..pil konusunda yorum sizlerinGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Offical romlarda genelde sorun olmuor onlara bakip deneyinHocam saf android tarzında rn iyi en sorunsuz rom hangisi özellikle pil açısından
Her iki sürümde NS mevcut mu yoksa sadece stable demi var. halen kullanıyorsanız herhangi donma kasma takılma yaşadıniz mi ?Rom degistirme ve deneme gibi bi hastalik bende de oldugu için bunu da denedim..herhangi bi hata denk gelmedi akici ve guzel bi rom..pil konusunda yorum sizlerinGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam takılma, kasma olmadı hala kullanıyorum.Her iki sürümde NS mevcut mu yoksa sadece stable demi var. halen kullanıyorsanız herhangi donma kasma takılma yaşadıniz mi ?
Sadece stable versiyonda ns varHer iki sürümde NS mevcut mu yoksa sadece stable demi var. halen kullanıyorsanız herhangi donma kasma takılma yaşadıniz mi ?
Ben şu mi6 için olanı bi türlü indiremedim.siteyi türkçeye çeviriyorum ama maalesef.tam direk linki yokmu bunun?wipeleri yapıp direkt twrpdwn flash lıyoruz
[doublepost=1522490639,1522490460][/doublepost]
zenex hocam haklısın,Escobar1945 hocam ın emeği çok. bende genelde o romu tavsiye edip rom işinden fazla anlamayan arkadaşların telefonlarına epic kuruyorum.ama ben sürekli değişiklik yapıyorum ,bilirsin işte :hastalık
[doublepost=1522490889][/doublepost]
benim paylaştığım link mido için hocam, mi6 için şuraya göz atın isterseniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[doublepost=1522491141][/doublepost]
hangi model hocam