Yardım Şu Telefonlardan Hangisi Alınır?

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Şarjı iyi gitsin kamera net olsun 4 5 ay sonra kasma başlamasın max 1500 lira olsun size hangisi?

xiaomi mi5s

lenovo p2

j7 prime

Huawei p9 lite 2017

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Skorpi hocam sizde olsaniz siz ne alirsiniz ayni durumda.merakimi.mazur gorun:)

hocam hiç üşenmeden aklıma gelen eski kullandığım cihazlarımı ekledim düşün artık cihazlardaki eksikliklere nekadar dayanamadıgımı :)
Ooooo maşallah, elinizden geçmeyen neredeyse bir Cihaz kalmamış....
Sayın Üstadım, bendeniz 59 yaşında bir Genç Delikanlıyım...Son 3 Telefonum, eskiden yeniye doğru....Samsung Galaxy S3, Huawei Mate 7 ve Xiaomi Mi Max 2....S3 zamanının en büyük ekranli Cihazıydı..çok uzun seneler kullandım...sonra Mate7 yi gördüm ve adeta Aşık oldum ve bu benim olmalı dedim (zamanın en iyi Ekran/Kasa oranına sahipti), aldım ve bu Cihazım sayesinde, Türkiyedeki bir çok AVEA Rom'lu Mate7 sahiplerini, Ülke Kodlarını TR'den EU Yaptırmak suretiyle, Avrupa ile birlikte, Lollipop ve Marshmallow ile tanıştırdık....Dizaynı hala bir çok Cihazda yok....Gözlerimin bozuk olması sebebiyle, Ekran ufak gelmeye başlamıştı...Üstadım ve Hocam Sayın Can Duman'ın beni Xiaomi ile tanıştırma ısrarları ve Sayın Escobar1945 Üstadımın telkinleri ile Mi Max 2 aldım....Bu Modellerden de az çok anlayabileceğiniz üzere, benim ne tür Cihazlara meyilli olduğumu çıkarmışsınızdır...Kamera çok önemli değil benim için....Ekran büyük olsun, bildirimler sorunsuz gelsin (ki bu çoğu zaman Yazılımlarla da alakalı) ve ORD Hastalığımdan dolayı da,geliştiriciler tarafından, muhtelif Custom ROM'lar olsun....Mi Max 2'nin,Sonuncu isteğimi bir kaç Ay'a kadar fazlası ile karşılayacağını umuyorum...Okuma zahmetinize katlandığınız için Teşekkür ederim...Saygılarımla

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Ooooo maşallah, elinizden geçmeyen neredeyse bir Cihaz kalmamış....
Sayın Üstadım, bendeniz 59 yaşında bir Genç Delikanlıyım...Son 3 Telefonum, eskiden yeniye doğru....Samsung Galaxy S3, Huawei Mate 7 ve Xiaomi Mi Max 2....S3 zamanının en büyük ekranli Cihazıydı..çok uzun seneler kullandım...sonra Mate7 yi gördüm ve adeta Aşık oldum ve bu benim olmalı dedim (zamanın en iyi Ekran/Kasa oranına sahipti), aldım ve bu Cihazım sayesinde, Türkiyedeki bir çok AVEA Rom'lu Mate7 sahiplerini, Ülke Kodlarını TR'den EU Yaptırmak suretiyle, Avrupa ile birlikte, Lollipop ve Marshmallow ile tanıştırdık....Dizaynı hala bir çok Cihazda yok....Gözlerimin bozuk olması sebebiyle, Ekran ufak gelmeye başlamıştı...Üstadım ve Hocam Sayın Can Duman'ın beni Xiaomi ile tanıştırma ısrarları ve Sayın Escobar1945 Üstadımın telkinleri ile Mi Max 2 aldım....Bu Modellerden de az çok anlayabileceğiniz üzere, benim ne tür Cihazlara meyilli olduğumu çıkarmışsınızdır...Kamera çok önemli değil benim için....Ekran büyük olsun, bildirimler sorunsuz gelsin (ki bu çoğu zaman Yazılımlarla da alakalı) ve ORD Hastalığımdan dolayı da,geliştiriciler tarafından, muhtelif Custom ROM'lar olsun....Mi Max 2'nin,Sonuncu isteğimi bir kaç Ay'a kadar fazlası ile karşılayacağını umuyorum...Okuma zahmetinize katlandığınız için Teşekkür ederim...Saygılarımla

geçmiş olsun ilk kez duydugum bir hastalık ama htc de max serisinin devamı gelseydi max serisini önerirdim bende birde sony ultra serisi nin amiral cihazları tekrardan çıkarsa onlarıda önerebilirim. tabi makul kasa boyutlarıyla.
mate 7 bende çok begeniyordum bi türlü alma sansım olmamıstı mate9 bizim fabrika müdüründe var güzel cihaz test ettim onu tabi bu işin sonu yok ama inş. hastalıgınızın bi tedavisi vardır

Oyla:

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
ayrıca mi5s kamerasi mi5 in iyileştirilmis hali ois desteginin kaldirilmasi kotu ama lens değiştiği icin daha güzel attığım fotoğraf ta belli zaten ne d kadar r iyi olduğu ayrica o videoda gece cekimleri ve 1.15 de belli oluyor fark

kaliteli olmasına kaliteli ama ois olmadığı için titriyor kamera
ois videoda cok daha acik ortaya cikiyor. mi5s in kamerasi zaten ois destekli olsaydi efsane olurdu

tek sıkıntım o kamera tir tir titriyor belki bir foto veya videoyu acele çekecem ama titrediği için bir daha çekmem lazım orası sıkıntı

Oyla:

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
Üstadım bakıyorum da, Siz de bir türlü bir şey beğenmiyorsunuz....herşeyde maşallah bir kusur var...
Sadece meraktan soruyorum ve çok kısa Cevap rica ediyorum....Para derdiniz yok varsayılım...şu an Piyasada bulunan hangi Telefonu hiç düşünmeden alırsınız?

Ben olsam mi note 2 gözüm kapalı alırdım

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro