Ooooo maşallah, elinizden geçmeyen neredeyse bir Cihaz kalmamış....
Sayın Üstadım, bendeniz 59 yaşında bir Genç Delikanlıyım...Son 3 Telefonum, eskiden yeniye doğru....Samsung Galaxy S3, Huawei Mate 7 ve Xiaomi Mi Max 2....S3 zamanının en büyük ekranli Cihazıydı..çok uzun seneler kullandım...sonra Mate7 yi gördüm ve adeta Aşık oldum ve bu benim olmalı dedim (zamanın en iyi Ekran/Kasa oranına sahipti), aldım ve bu Cihazım sayesinde, Türkiyedeki bir çok AVEA Rom'lu Mate7 sahiplerini, Ülke Kodlarını TR'den EU Yaptırmak suretiyle, Avrupa ile birlikte, Lollipop ve Marshmallow ile tanıştırdık....Dizaynı hala bir çok Cihazda yok....Gözlerimin bozuk olması sebebiyle, Ekran ufak gelmeye başlamıştı...Üstadım ve Hocam Sayın Can Duman'ın beni Xiaomi ile tanıştırma ısrarları ve Sayın
Escobar1945 Üstadımın telkinleri ile Mi Max 2 aldım....Bu Modellerden de az çok anlayabileceğiniz üzere, benim ne tür Cihazlara meyilli olduğumu çıkarmışsınızdır...Kamera çok önemli değil benim için....Ekran büyük olsun, bildirimler sorunsuz gelsin (ki bu çoğu zaman Yazılımlarla da alakalı) ve ORD Hastalığımdan dolayı da,geliştiriciler tarafından, muhtelif Custom ROM'lar olsun....Mi Max 2'nin,Sonuncu isteğimi bir kaç Ay'a kadar fazlası ile karşılayacağını umuyorum...Okuma zahmetinize katlandığınız için Teşekkür ederim...Saygılarımla
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk