Yardım Şu Telefonlardan Hangisi Alınır?

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Şarjı iyi gitsin kamera net olsun 4 5 ay sonra kasma başlamasın max 1500 lira olsun size hangisi?

xiaomi mi5s

lenovo p2

j7 prime

Huawei p9 lite 2017

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Yeterli oldumu kararını verdin mi kardeşim ??

global direk yüklenmiş geliyormuş bazı yerlerden alınca o olunca sıkıntı olmuyormuş orası güzel :)

kamera ois olmadığından titriyor orası sıkıntı (
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
1:53 e bakarsan )

ısınma oluyor mu şarj kaç gün gidiyor ve 64 gb mı 32 gb mı iyi 3 gb ram de az değil yani

son olarak p2 nin kamerası kötüymüş antutu ya da güvenerek eledim şarjı iyi de foto da kötü çıkarsa şarjı ne yapayım değil mi ? :)

Oyla:

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
global direk yüklenmiş geliyormuş bazı yerlerden alınca o olunca sıkıntı olmuyormuş orası güzel :)

ısınma oluyor mu şarj kaç gün gidiyor ve 64 gb mı 32 gb mı iyi 3 gb ram de az değil yani

son olarak p2 nin kamerası kötüymüş antutu ya da güvenerek eledim şarjı iyi de foto da kötü çıkarsa şarjı ne yapayım değil mi ?

:) videoyu da eklersen sevinirim

Oyla:

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
o yuzden sallayin samsungi ust sinif cihazlari haric bes para etmez.
p2 icinde sadece sarji icin o para etmez 700-800 olsa neysede 1300 tibi bi rakamdi sanirim verilmez o cihaza okadar sarj icin telefon alicaksan kesinlikle sony den sasma derim sony yazolimi oyle bi optimize ediyor ki sarj konusunda bu zamana kadar soru yasamadigim her cihazda sony imzasi var baska sorunlari olabilir ama sarj mukemmel mesela z2 ile 2 gun cok rahat cikariyordum ama.isinmasi beni deli ediyordu bazen

sadece şarj olması yetmez tabi ki p2 o konuda iyi fakat kamerası kötü genel olarak iyi olup şarjının da güzel olması lazım wifi tüm gün açık kalmaz parlaklık düşük olur zaten 2 gün idare etse güzel olur mi5s ten beklentim bu ısınıması da sorun o da olmazsa harika olur :D

Oyla:

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
sadece şarj olması yetmez tabi ki p2 o konuda iyi fakat kamerası kötü genel olarak iyi olup şarjının da güzel olması lazım wifi tüm gün açık kalmaz parlaklık düşük olur zaten 2 gün idare etse güzel olur mi5s ten beklentim bu ısınıması da sorun o da olmazsa harika olur :D
Bende 64 Gb lik ver. var 8 gundur felan khllaniyorum geceb hafta bayramdan 2 gun once geldi neyse moba oyunlar oynuyorum strike of kings en fazla 43 derece gördü tabi bu batarya sıcaklığı disari 41 olarak verdi ölçümlerimde pil performansi cook iyi diyebilirim sabahtan beri aktifim telefonda oyun oynadim wifi full acik arada bir mobil veri acıktı arkada wp insta ve tarayici acikti suan %40

Oyla:

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9

son olarak p2 nin kamerası kötüymüş antutu ya da güvenerek eledim şarjı iyi de foto da kötü çıkarsa şarjı ne yapayım değil mi ? :)
ayrıca mi5s kamerasi mi5 in iyileştirilmis hali ois desteginin kaldirilmasi kotu ama lens değiştiği icin daha güzel attığım fotoğraf ta belli zaten ne d kadar r iyi olduğu ayrica o videoda gece cekimleri ve 1.15 de belli oluyor fark

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29

wifi senkronizasyon mobil veri full acik parlaklik otomatikte gunu cok rahat cikariyorum.
daha onceden wifiyi gps i mobil veriyi hep kapatir sadece lazim olunca acardim simdi hep acik sarji gunu cok rahat cikariyor aksam sarj etmistim aktif kullanimla suan %33 de

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
ayrıca mi5s kamerasi mi5 in iyileştirilmis hali ois desteginin kaldirilmasi kotu ama lens değiştiği icin daha güzel attığım fotoğraf ta belli zaten ne d kadar r iyi olduğu ayrica o videoda gece cekimleri ve 1.15 de belli oluyor fark

ois videoda cok daha acik ortaya cikiyor. mi5s in kamerasi zaten ois destekli olsaydi efsane olurdu

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
ois videoda cok daha acik ortaya cikiyor. mi5s in kamerasi zaten ois destekli olsaydi efsane olurdu
Üstadım bakıyorum da, Siz de bir türlü bir şey beğenmiyorsunuz....herşeyde maşallah bir kusur var...
Sadece meraktan soruyorum ve çok kısa Cevap rica ediyorum....Para derdiniz yok varsayılım...şu an Piyasada bulunan hangi Telefonu hiç düşünmeden alırsınız?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Üstadım bakıyorum da, Siz de bir türlü bir şey beğenmiyorsunuz....herşeyde maşallah bir kusur var...
Sadece meraktan soruyorum ve çok kısa Cevap rica ediyorum....Para derdiniz yok varsayılım...şu an Piyasada bulunan hangi Telefonu hiç düşünmeden alırsınız?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

hocam malesef oyle bi telefon yok :)
her telefonda mutlaka bi kusur var.
benim hayalim herzaman sony kullanmakdan yana ama aliyorum illa bi eksigi cikiyor uyuz ediyor gidiyorum htc aliyorum sony deki eksik giderilmis ama baska bi eksigi var bu sefer sony ozlemim depresiyor gidip lg aliyorum ikisininde eksikleri giderilmis ama buseferde stabilite derdim basliyor batarya derdim basliyor bu devran boyle donup gidiyor mi5s dede ois ve kizil otesi en buyuk eksigim bazen klimanin kumandasini bulamiyorum odayi patronla beraber kullandigim icin klimasiz kaliyorum ama telefinda kizil otesi olunca ben yerini aramiyorum patron nereye koyduysa o bulur kendine lazim olunca :) ama suan almak isteyip de o parayi asla vermeyecegim telefonlar xz xzs xz premium ozellikle xzs nin yeni acik mavi rengine bayildim rengini cok begendigim diger telefonda mavi mi6 ve mavi honor 8/9 bunlar aklimdaki secenekler baskada telefon gidip almam paranin ucu acik olsa:)

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Skorpi hocam sizde olsaniz siz ne alirsiniz ayni durumda.merakimi.mazur gorun:)

hocam hiç üşenmeden aklıma gelen eski kullandığım cihazlarımı ekledim düşün artık cihazlardaki eksikliklere nekadar dayanamadıgımı :)

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt