Yardım Şu Telefonlardan Hangisi Alınır?

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Şarjı iyi gitsin kamera net olsun 4 5 ay sonra kasma başlamasın max 1500 lira olsun size hangisi?

xiaomi mi5s

lenovo p2

j7 prime

Huawei p9 lite 2017

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
haklısın fakat sitede sürekli rom sorunu olduğu söyleniyor yazılımsal sıkıntılardan dolayı tedirginim
Burası miui Türkiye portalı olduğu için burada bu tarz cihazlarda sorunlarla karşılaşmamak elde değil herkes çözüm arıyor. Diğer markaların portallarına bakarsan oralarda aynıdır. Telefon konusuna gelirsek Xiaomi tercihin olsun.

Oyla:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Yahyaisik Kelime oyunu yapıyorsun, soruyu herkese sormuş, sen benden alıntı yapıp benim yazıma cevap veriyorsun.

Oyla:

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
Yahyaisik Kelime oyunu yapıyorsun, soruyu herkese sormuş, sen benden alıntı yapıp benim yazıma cevap veriyorsun.
Kardeşim sen arkadaşa pil konusunda Lenovo P2 demişsin bende arkadaşa bence Lenovo P2 nin gereksiz olacağını söyledim sende bende boş yapmayalım konuyu okuyacak diğer arkadaşlara zorluk yaşatmayalım Teşekkürler :P

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
hocam bu 4 cihaz arasinda mi5s zaten tartismasiz doger.cihazlara.fark atar en yakin takipcisini antutu skorunda bile ikiye katlar sence acik ve net.degilmi bu cevap...
hanimin abisi gitmis esine samsung a5 2016 almis keske sorsaydin dedim mesela samsungun a ve j serisi zaten alin kafadan eleyin o şıkkı fason uretim yaptiriyor sadece marka samsung bilginiz olsun.
mi5s snapdragon 821 gibi gunumuzun amiral cipsetlerinden birisini kullaniyor gayet tatminkar bir cihaz. diger seceneklerdeki cihazlar garanti suresini doldurmadan kullanamayacagin kadar yavaslayacak hale gelir mi5s i 3 sene canavar gibi kullanirsin. tabi basina bi is gelmezse yada.bikip satmazsan.

Oyla:

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
hocam bu 4 cihaz arasinda mi5s zaten tartismasiz doger.cihazlara.fark atar en yakin takipcisini antutu skorunda bile ikiye katlar sence acik ve net.degilmi bu cevap...
hanimin abisi gitmis esine samsung a5 2016 almis keske sorsaydin dedim mesela samsungun a ve j serisi zaten alin kafadan eleyin o şıkkı fason uretim yaptiriyor sadece marka samsung bilginiz olsun.
mi5s snapdragon 821 gibi gunumuzun amiral cipsetlerinden birisini kullaniyor gayet tatminkar bir cihaz. diger seceneklerdeki cihazlar garanti suresini doldurmadan kullanamayacagin kadar yavaslayacak hale gelir mi5s i 3 sene canavar gibi kullanirsin. tabi basina bi is gelmezse yada.bikip satmazsan.
Hocam güzel açıklamışsın.Beyler samsung kullanmayın kullandırtmayın!! Mesela etrafnızda 1200 1300 civarı Samsung telefon almış birisi var ise ona xiaomi telefonunuzu verin 10 dk kullansın fiyatı sorun yüksek rakamlar söyler siz xiaomi telefonunuzun fiyatını söylediğiniz zaman kafayı yer pişman olur.

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
o yuzden sallayin samsungi ust sinif cihazlari haric bes para etmez.
p2 icinde sadece sarji icin o para etmez 700-800 olsa neysede 1300 tibi bi rakamdi sanirim verilmez o cihaza okadar sarj icin telefon alicaksan kesinlikle sony den sasma derim sony yazolimi oyle bi optimize ediyor ki sarj konusunda bu zamana kadar soru yasamadigim her cihazda sony imzasi var baska sorunlari olabilir ama sarj mukemmel mesela z2 ile 2 gun cok rahat cikariyordum ama.isinmasi beni deli ediyordu bazen

Oyla:

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
1300 olsa yine neyse 1470 tl gibi bir rakam
o yuzden sallayin samsungi ust sinif cihazlari haric bes para etmez.
p2 icinde sadece sarji icin o para etmez 700-800 olsa neysede 1300 tibi bi rakamdi sanirim verilmez o cihaza okadar sarj icin telefon alicaksan kesinlikle sony den sasma derim sony yazolimi oyle bi optimize ediyor ki sarj konusunda bu zamana kadar soru yasamadigim her cihazda sony imzasi var baska sorunlari olabilir ama sarj mukemmel mesela z2 ile 2 gun cok rahat cikariyordum ama.isinmasi beni deli ediyordu bazen

Oyla:

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
Yeterli oldumu kararını verdin mi kardeşim ??

Oyla:
Üst Alt