- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 127
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Port romlarda sorun olabilir hocam maalesefA2 lite için yapılan miui 10 port romu
Port romlarda sorun olabilir hocam maalesefA2 lite için yapılan miui 10 port romu
"theme_values.xml" hocam.
Sağlık olsun ne diyelimPort romlarda sorun olabilir hocam maalesefBundan önceki MIUI9 uyumlu modda da aynı sorun ile karşılaşan bir çok kullanıcımız olmuştu.
Bakıp denemek gerekir hocam. Bildirim içinde Güncelleyici uygulamasını devre dışı bırakabilirsiniz.Ottoman hocam global romda pil yüzdesi simgenin içinde değilde yanında olacak şekilde ayarlanabilir mi? Birde konu ile alakası yok ama global rom 10.3.2.0 sürümü yüklediğimde sürekli güncelleme uyarısı veriyor kapatamıyorum. O bildirim sürekli orada ve ayarlar kısmında "1" yazıyor her daim. İşin ilginci arkadaş da aynı cihaz var ve bu dediğim sürüm yüklü ona bildirim gelmiyor. Bende sürekli bildirim oluyor. Ona bir çözüm bulamadım
Alakalı hocam, verdiğim zip uzantılı dosyası içinde bulunuyor.
Aşağıdaki linkte bulunan uygulama ile denediniz mi hocam.ne yaptıysam güncelleyici devredışı bırakılmıyor bildirim gitmiyor.
Sayın Ottoman hocam,10.3.5 eu kararlı rom kullanıyorum,twrpden defalarca denememe rağmen saat pil vs bir türlü büyümüyor,neleri yanlış yapıyorum veya başka neleri denemeliyim?Aşağıdaki linkte bulunan uygulama ile denediniz mi hocam.
Uygulama - MIUI Gizli Ayarlar v2.1 [Güncell]