Elinize sağlık hocam.Status Bar XL Mod güncellendi arkadaşlar.
Rica ederim hocam, Xiaomi yapmazsa biz yaparız sıkıntı yokÇok saolun hocam bizi kırmayıp güncelleme yaptınız, elinize sağlık. Xiaomi nin bunu orjinal olarak büyük yapması gerek. Çok küçük görünüyor orjinalde. Font büyütünce o kısım da büyümeli, yada bir ayar olmalı istediğin kadar küçült/büyüt olmalı
Status Bar XL MIUI 10
Merhaba arkadaşlar;
Durum çubuğunda bulunan Saat, Pil ve Şebeke adı sizlere küçük geliyorsa, aşağıda dosyayı, TWRP üzerinden yükleyerek boyutlarının büyümesine yarayan bir fix dosyası. Sadece Miui kullanan romlarda geçerli olduğunu söylemeden geçmek istemiyorum.
Gerekli olanlar;
* BL kilidi açık
* MIUI 10 rom,
* TWRP yüklü olması gerekir.
Kurulum notları;
Telefonunuzun hafızasına indirmiş olduğunuz Status Bar XL MIUI10 zipli dosyasını atıyorsunuz. Daha sonra telefonu TWRP modunda başlatıp, Yükle (Install) kısmından dosyamızı gösterip yükleme işlemini gerçekleştiriyoruz. Yükleme işlemi bittikten sonra sistem yeniden başlatın
Güle güle kullanın. İyi forumlar.
ÖNCESİ
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
SONRASI
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
<dimen name="status_bar_clock_size">13.000000dp</dimen> satırını "12.000000dp" yapın hocamOttoman hocam merhaba, dosyada düzenleme yapmak istiyorum. Saat yazısının kalınlığı ve boyutunu, şarj yüzdesi ile aynı yapmak için değerleri nasıl değiştirmem gerek? Şarj yüzdesi biraz daha büyük oluyor. Saat küçük kalıyor. Sayıların boyutu ve yazının kalınlığı aynı (uyumlu) olsun istiyorum.
Güncel hocam, şu an için bir sıkıntı olmadı en azından geri bildirim yapılmadıHocam Xiaomi Mi9 10.2.13 Global Kararlı Rom da bir değişiklik olmadı! Acaba güncellemek mi lazım programı?
İstediğiniz gibi oldu mu, olmadı ise "battery" değerilerinide küçültebilirsiniz.2 tane var o satırdan hocam? dosya hatalı mı yoksa farklı mı bunlar?
hepsini 12 yaptım daha çok küçük kaldı saat