- Adım
- Engin
- Cihazım
- Mi Max 3
- Konular
- 14
modu yükledim ancak telefon inanılmaz şekilde kasmaya başladı ve hiç bir değişiklik olmadı. Data formatınız nedir acaba?
baya ilginç...modu yükledim ancak telefon inanılmaz şekilde kasmaya başladı ve hiç bir değişiklik olmadı. Data formatınız nedir acaba?
Kullandığınız romdan veya temadan kaynaklı olabilir hocam. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadık.modu yükledim ancak telefon inanılmaz şekilde kasmaya başladı ve hiç bir değişiklik olmadı. Data formatınız nedir acaba?
Teşekkürler hocam. Saati gizlemeyi hiç düşünmedimEmeğine sağlık Ottoman kardeşim. Merak ettiğim ve çok istediğim birşey var. Saati gizleyebiliyor muyuz? Eğer böyle bir seçeneğimiz varsa, saati gizleyecek bir mod oluşturma şansın yada vaktin var mıdır?
Hocam MIUI 10 uyumlu 2 adet tema yayınladım ve ikisinde de ekran kilidi kullanmadım (Stock olarak ayarlı) yanlışınız olmasın?Ottoman hocam ellerinize sağlık size birşey sormak istiyorum sizin temda dahil tüm miui10 temalarında kilit ekranında whatsapp mesajları hariç tüm bildirim önizlemeleri geliyor fakat whatsapp mesajlarının bildirimlerinin önzilemeleri gelmiyor sadece bildirim sesi geliyor ama stok kilit ekranında görünüyor buna bir çözüm bulabildinizmi?
Hocam MIUI 10 uyumlu 2 adet tema yayınladım ve ikisinde de ekran kilidi kullanmadım (Stock olarak ayarlı) yanlışınız olmasın?
Bakarız hocam çözeriz İnşallahdoğrudur hocam yanlış hatırlıyor olabilirim sizin temayı çok tema denedim
ama tüm miui10 temalarda bu sorun var sizin dikkatinizi çektimi bir çözüm bulabildinizmi onu sormak istemiştim?