- Adım
- Umut
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Meslek
- Topograf
- Konular
- 16
Emeğinize sağlık gerçekten muhteşem olmus
Hocam rom kaynaklı olabilir, bazı romlarda direk editör kullanmadan içe aktar yapılabiliyorsunuz.Malasef MİUİ Theme Editor kullanarak temayı kullanmak istedim ama 3 parti uygulama hatası alıyorum. Yokmu çözümü?
Spectrum0505 ThemeMerhaba MIUI Türkiye ailesi
Seveceğinizi umduğum, farklı özelliklerde bir tema tasarladım. Eksik ve eklenmesini istediğiniz konular hakkında geri bildirimde bulunursanız, bir sonraki tema çalışmasında düzenlenecektir.
Yapılan değişiklikler;
* Statusbar XL Modu
* Kısayollar 6x3
* Arama ve cevaplama ekranı
* Kilit ekranı
* Yeni yazı tipi (Temayı uyguladıktan sonra yeniden başlatın)
* Saat Uygulaması
* Temalar Uygulamsı
* Dosya Yöneticisi
* Mail Uygulaması
* Tarayıcı (Sayfa açarken ilerleyen mavi çizgi "Kırmızı" yapıldı)
* Miui Türkiye açılış animasyonu
* Son uygulamalar penceresi yuvarlak görünüm
* Ve en önemli özellik, Notification Shade (NS) uyumluluğu
Güle güle kullanmanız temennisi ile![]()
İyi forumlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MİUİ 9 Global 8.2.8 Beta kullanıyirum. İçe aktariyor amma uygularken hata. Editor ilede içe aktarim yaptım yine aynıHocam rom kaynaklı olabilir, bazı romlarda direk editör kullanmadan içe aktar yapılabiliyorsunuz.
Hocam temalar uygulamasını açın, sağ alt köşede bulunan simgeye basın, Temalar yazan yere tıklayın ve aşağıda içe aktar seçeneğini tıkladıktan sonra indirmiş olduğunuz temayı gösterip uygulayın.iyi akşamlar hocam elinize sağlık .... bu temayı Mİ 5 telefonuma nasıl kurabilirim...uygulamayı açıcak program yok diyor da yardımcı olabilir misiniz..
abi tekrardan emeğine sağlık yükledim ve gerçekten mükemmel olmuş neredeyse bu tema işine son noktayı koymuşsun
tek gözüme çarpan tabi benim fikrim üst barda keşke saatin yanında tarih olmasa dedim..
MI 5s Eu beta 8.2.1
Teşekkür ederim Harunabi tekrardan emeğine sağlık yükledim ve gerçekten mükemmel olmuş neredeyse bu tema işine son noktayı koymuşsun
tek gözüme çarpan tabi benim fikrim üst barda keşke saatin yanında tarih olmasa dedim..
MI 5s Eu beta 8.2.1