- Adım
- Baki
- Cihazım
- Mi 6
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 32
Eu beta 9.6.20 hocamHangi rom Miui Pro mu kullanıyorsunuz hocam?
Eu beta 9.6.20 hocamHangi rom Miui Pro mu kullanıyorsunuz hocam?
Bende Eu Beta 9.6.20 kullanıyorum hala, ama bir sıkıntı olmadı. TWRP den tekrar deneyin birde kullandığınız tema var ise belki içinde kendi animasyon dosyası vardır onuda bir kontrol edin isterseniz.Eu beta 9.6.20 hocam
Hocam tekrar yükledim yine olmadı tema olarak default tema kullanıyorumBende Eu Beta 9.6.20 kullanıyorum hala, ama bir sıkıntı olmadı. TWRP den tekrar deneyin birde kullandığınız tema var ise belki içinde kendi animasyon dosyası vardır onuda bir kontrol edin isterseniz.
TWRP sümünüz nedir hocam? Birde dosyayı tekrar indirin isterseniz?Hocam tekrar yükledim yine olmadı tema olarak default tema kullanıyorum
3.3.1-1 hocam deniyorum şimdiTWRP sümünüz nedir hocam? Birde dosyayı tekrar indirin isterseniz?
Çok güzel ellerinize sağlıkMerhaba arkadaşlar.
MIUI Türkiye Forum üyelerimize özel, telefonunuza renk katacak açılış animasyonu.
Tek yapmanız gereken, aşağıdaki linkte bulunan "Spectrum.zip" dosyasını indirip, TWRP üzerinden yüklemek ve ardından forumumuza özel açılış animasyonuna sahip olmak.
Nasıl yükleneceği konusunda, aşağıdaki ekran görüntülerine de göz atabilirsiniz.
Güle güle kullanmanız temennisi ile
Yükleme talimatı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Örnek Görüntüler ve gif ön izleme dosyası
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir