- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Samsung a50
- Konular
- 9
sorun çözüldü
Son düzenleme:
Hocam ben şuan MIUI Global 10.3.2.0 kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim şarj olarak ortalama 7-8 saat ekran süresi alıyorum.Merhabalar, telefonumda eu beta 9.6.5 sürümü kullanmaktaydım. Bir süredir parmak izine geç tepki verme sorunu vardı. 3-4 kez dokunduğum halde kilit açılmıyor siyah ekranda kalıyordu ara ara, bugün ise telefon sürekli kilit ekranında takılmaya başladı, ekran siyah oldu ve birkaç kez güç tuşuna bastığımda cihaz kendi kendine twrp moda girdi. Beta sürüm olduğu için hatalar normaldir diyerek, Eu stabil son sürüm rom yükledim fakat bunda da sol üstteki bildirim simgeleride sıkıntı yaşıyorum. Bildirim bir an(1-2 saniye kadar) gözüküp kayboluyor. O kadar rom kurup denemişliğim, tecrübem var. Her defasında temiz kurulum yaparım. Bugün üst üste sorunlar beni buldu. Acaba hangi sürüm romu kurmalıyım sorunsuz kullanım için. Sürekli rom değiştirmek istemiyorum. Kurup uzun süre kullanmak taraftarıyım. Forumda 9.6.5 diyenler çok fakat siyah ekran sorunu bu sürümde yaşadım, 9.6.13 be 9.6.27 diyenlerde var. Global sürüm mü kursam? Kafam çok karıştı. Cihazı satıp değiştirmek gibi bir durumum yok. O yüzden rom işini çözmem gerek.
7-8 ekran süresi alıyorsan gayet başarılı.Hocam ben şuan MIUI Global 10.3.2.0 kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim şarj olarak ortalama 7-8 saat ekran süresi alıyorum.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi room kullanıyorum öneririm.Merhabalar, telefonumda eu beta 9.6.5 sürümü kullanmaktaydım. Bir süredir parmak izine geç tepki verme sorunu vardı. 3-4 kez dokunduğum halde kilit açılmıyor siyah ekranda kalıyordu ara ara, bugün ise telefon sürekli kilit ekranında takılmaya başladı, ekran siyah oldu ve birkaç kez güç tuşuna bastığımda cihaz kendi kendine twrp moda girdi. Beta sürüm olduğu için hatalar normaldir diyerek, Eu stabil son sürüm rom yükledim fakat bunda da sol üstteki bildirim simgeleride sıkıntı yaşıyorum. Bildirim bir an(1-2 saniye kadar) gözüküp kayboluyor. O kadar rom kurup denemişliğim, tecrübem var. Her defasında temiz kurulum yaparım. Bugün üst üste sorunlar beni buldu. Acaba hangi sürüm romu kurmalıyım sorunsuz kullanım için. Sürekli rom değiştirmek istemiyorum. Kurup uzun süre kullanmak taraftarıyım. Forumda 9.6.5 diyenler çok fakat siyah ekran sorunu bu sürümde yaşadım, 9.6.13 be 9.6.27 diyenlerde var. Global sürüm mü kursam? Kafam çok karıştı. Cihazı satıp değiştirmek gibi bir durumum yok. O yüzden rom işini çözmem gerek.
O rom sıkıntılı bende geçmiştim twrp üzerinden ekranda böyle çizgiler kalmıştı
Evet hocam inşallah nazar değmez7-8 ekran süresi alıyorsan gayet başarılı.
Aman inşallah değmez kardeşim. Ekran parlaklığı telefonun çok düşük zaten sen bir de %30 civarları kullanıyorsun. Nasıl görüyorsun ekranı . Ben hiç memnun değilim pilden yana.Evet hocam inşallah nazar değmezçoğunlukla sosyal medya ve YouTube da video izliyorum ekran parlaklığı %30 olarak kullanıyorum pil tasarrufunu açıyorum.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanka 10.3.2 global versiyonu indir bi sıkıntı çıkmazMerhabalar, telefonumda eu beta 9.6.5 sürümü kullanmaktaydım. Bir süredir parmak izine geç tepki verme sorunu vardı. 3-4 kez dokunduğum halde kilit açılmıyor siyah ekranda kalıyordu ara ara, bugün ise telefon sürekli kilit ekranında takılmaya başladı, ekran siyah oldu ve birkaç kez güç tuşuna bastığımda cihaz kendi kendine twrp moda girdi. Beta sürüm olduğu için hatalar normaldir diyerek, Eu stabil son sürüm rom yükledim fakat bunda da sol üstteki bildirim simgeleride sıkıntı yaşıyorum. Bildirim bir an(1-2 saniye kadar) gözüküp kayboluyor. O kadar rom kurup denemişliğim, tecrübem var. Her defasında temiz kurulum yaparım. Bugün üst üste sorunlar beni buldu. Acaba hangi sürüm romu kurmalıyım sorunsuz kullanım için. Sürekli rom değiştirmek istemiyorum. Kurup uzun süre kullanmak taraftarıyım. Forumda 9.6.5 diyenler çok fakat siyah ekran sorunu bu sürümde yaşadım, 9.6.13 be 9.6.27 diyenlerde var. Global sürüm mü kursam? Kafam çok karıştı. Cihazı satıp değiştirmek gibi bir durumum yok. O yüzden rom işini çözmem gerek.
edit: fastboot üzerinden rom yükledim miui 9 9.6.5 sürüm. dokunmatik çalışmıyor. ne rom nede twrp dokunmatik algılamıyor. yan tuşlar çalışuyor sadece. ne olabilir sıkıntı. iyice gözümden düştü cihaz. ilk fırsatta değiştiricem