Sohbet Sonunda Bende iPhone’cu Oldum

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Evet arkadaşlar sonunda benide iPhone’cu yaptılar. Ekranı,arka camı kırık ve arka kamerası bozuk olan Note 9 Pro’dan iPhone 13’e geçiş yaptım. Telefon almak için birçok siteye girdim çıktım benim kriterlerimi karşılayan çoğu telefonun 15.000₺‘den aşağı olmadığını fark ettim ve birçok modelde hala doğru düzgün kayıt yok bende gözümü kararttım ve iPhone 13 256GB aldım. Daha önce elime hiç iPhone bile almamıştım bu ilk deneyimim oldu şimdilik memnunum. iPhone için söylenen stabilite, uygulamaların çok uyumlu çalışması, kamerasının mükemmelliği vs hepsi gerçekten doğruymuş. Sizin merak ettiğiniz bit şey varsa sorabilirsiniz.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Gözünüz aydın güle güle kullanın :) bende iphone 13 pro veya 14 pro almayı çok isterim ama fiyatlar beni aşıyor kamera ve ekran olarak 13 pro ve 14 pro bende yeri ayrı iOS'u anlatmaya gerek yok zaten.
Çevremde nerdeyse herkes apple cihaz almaya başladı herkes androidden uzaklaşıyor kimin bütçesi neye yeterse iphone 8 plus x 11 12 vs...

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gözünüz aydın güle güle kullanın :) bende iphone 13 pro veya 14 pro almayı çok isterim ama fiyatlar beni aşıyor kamera ve ekran olarak 13 pro ve 14 pro bende yeri ayrı iOS'u anlatmaya gerek yok zaten.
Çevremde nerdeyse herkes apple cihaz almaya başladı herkes androidden uzaklaşıyor kimin bütçesi neye yeterse iphone 8 plus x 11 12 vs...
Teşekkür ederim. Takoz gibi telefonları kullanmaktan gerçekten bıkmıştım. Android tarafında küçük telefon neredeyse hiç yok. Xiaomi 12’yi gözüme kestirmiştim ama kayıt olayı sıkıntılı. Garantili fiyatıda ortada olduğu için böyle bir tercih yaptım. Android telefon fiyatları gerçekten çok pahalı olmaya başladı insanlarda bu kadar para vermişken iPhone alalım diyor kimisi eski kimisi yeni model alıyor. Bende hiç kullanmadığım için merak ediyordum çünkü nerede bir kullanan görsem övmeden duramıyor en iyi android kullanacağıma 3-4 yıllık iPhone kullanırım diyenleri görüyordum. Dedikleri kadar varmış ap ayrı bir dünya. iPhone kullanmadan stabilite, optimizasyon neymiş bilemiyorsun gerçekten. 60hz oled ekranla 90-120hz keyfi veriyor bazen. Nasıl bir optimizasyon yaptılarsa artık.

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
İlk olarak hayırlı olsun hocam bende yd 11t 128gb ve 13 pro 256gb var Androidin özgürlüğü apple'ın da sunduğu kaliteden stabilize ve optimizasyonundan vazgeçemediğim için 2 telefon kullanmaya karar verdim dediğiniz gibi andorid cihazların bu pahalılıkta sunulması ülkemizde gereksiz pahalılığı insanı rahatsız etmeye başladı kaçak kullanıma karşıydım ama mecburi olarak bu yola başvurdum şahsen bu fiyatları hak etmediklerini düşünüyorum ki çoğu elektronik cihazların bu fiyatlarını hak etmediğini düşünüyorum ama işte türkiye bura bir şey pahalandıysa fiyatın düşmesi neredeyse rüyalar da gördüğümüz şeylerin gerçek olma olasılığıyla aynı değer de umarım yeni birisi gelir de bu duruma el atıp bir nebze de başlangıç olarak fiyatları dengelemeyi başarır ek olarak da hocam icloud depolama alanı almanızı tavsiye ederim fiyat olarak baya ucuz malum 13 serisi foto ve video kayıtların da biraz depolama yiyebiliyor

siyahigolcu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
1
60 hz'in 90-120 hz hissettirdiği falan yok hocam bu arada tamamen psikolojik. 14 plus almıştım 60 hz ölüm resmen 2 gün sonra iade ettim.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Evet arkadaşlar sonunda benide iPhone’cu yaptılar. Ekranı,arka camı kırık ve arka kamerası bozuk olan Note 9 Pro’dan iPhone 13’e geçiş yaptım. Telefon almak için birçok siteye girdim çıktım benim kriterlerimi karşılayan çoğu telefonun 15.000₺‘den aşağı olmadığını fark ettim ve birçok modelde hala doğru düzgün kayıt yok bende gözümü kararttım ve iPhone 13 256GB aldım. Daha önce elime hiç iPhone bile almamıştım bu ilk deneyimim oldu şimdilik memnunum. iPhone için söylenen stabilite, uygulamaların çok uyumlu çalışması, kamerasının mükemmelliği vs hepsi gerçekten doğruymuş. Sizin merak ettiğiniz bit şey varsa sorabilirsiniz.
iphone 13 çok güzel cihaz hocam hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60 hz'in 90-120 hz hissettirdiği falan yok hocam bu arada tamamen psikolojik. 14 plus almıştım 60 hz ölüm resmen 2 gün sonra iade ettim.
hocam 3k lik Android'i de savunmayın be 🤣

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Sevgili sezer1907 hocam, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah... Kürkçü dükkanına geri dönmezsiniz inşallah.. Küçük bir saptama yapmak istiyorum, Androidi normal kullanıcı gibi değil de, tam manasıyla rootlu kullanan, her bir tarafını istediği gibi şekillendirip, özelleştiren birisi, bir anlık gaflete kapılıp da iPhone a geçen ve en kısa zamanda da geri dönen bir çok tanıdığım var

Gesendet von meinem Schajomi Legend mit Tapatalk

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Sevgili sezer1907 hocam, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah... Kürkçü dükkanına geri dönmezsiniz inşallah.. Küçük bir saptama yapmak istiyorum, Androidi normal kullanıcı gibi değil de, tam manasıyla rootlu kullanan, her bir tarafını istediği gibi şekillendirip, özelleştiren birisi, bir anlık gaflete kapılıp da iPhone a geçen ve en kısa zamanda da geri dönen bir çok tanıdığım var

Gesendet von meinem Schajomi Legend mit Tapatalk
hocam düşünüyorumda biz bu rootu, yazılımı
hep sorun yaşadığımız için, telefonumuz güncelleme almadığı (alsa bile daha çok sorun yaşiyoruz) için yapmiyormuyuz?

Üst Alt