- Adım
- Barış
- Cihazım
- Redmi k60/Mi8se
- Konular
- 93
hocam roota denemediğim kurmadigim modül vb kalmadı hergu forumlarda en az 3-4 saat sirf gezerdim yeni birşeyler geldimi diyeÇok yanlış, root sırf bunun için atılmıyor, Google a girin ve araştırın
Gesendet von meinem Schajomi Legend mit Tapatalk
genede siz bilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam aslında markalar Android'i gerçekten güzel şekilde cihazlarina uygulasalarKonuda bazı arkadaşlar android ios kıyaslaması yapmış ben işin teknik derin tarafına ineyim o halde
Apple işlemciyi ve iOS'u kendisi tasarlıyor ve işlemci ile iOS yazılımı doğrudan iletişim kuruyor haberleşiyor
Android ART sanal makina kullanıyor işlemci ve android yazılımı arasında bir çeşit kod tercümanlığı çeviri yapıyor diyebiliriz. Ayrıca androidde giriş orta üst segment olarak bir ton işlemci modeli var ve dahası işlemci üreten markalar var Snapdragon Mediatek Exynos gibi
Yeter mi yetmezz bir çok android telefon üreten marka var hepsi farklı işlemciler ekranlar kamera sensörleri farklı boyutlarda tonlarca modelleride var.
Bitti mi bitmedii hepsinin kendi kafasına göre çıkardığı androidin üzerine eklenmiş arayüzleri var ve birde cihazın biri android 8 ötesiki android 10 diğerinde android 12 veya 13 var
Peki apple ne yapıyor marketteki uygulamaları sağlıklı çalıştırmak için en eski modeli ile en güncel modelinin iOS sürümünü aynı tutuyor.
Yani Android asla iOS gibi olamaz çalışamaz ikisi birbirine çok uzak farklı dünyalar.
ayda 3 tane telefon çıkarmasalar
iphoneyi gececekler haberleri yok