- Adım
- Sezer
- Cihazım
- iPhone 13 256GB
- Konular
- 68
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Bende aynı anlattığınız gibi android telefon kullanıyordum. Root,rom ıncık cıncık ediyordum iyice. Daha sonra bu durumdan soğumaya başladım. Telefonda tema değişikliği bile yapmıyordum o kadar sıkılmıştım. Bir anlık gaflet demek benim için pekte uygun değil. Alacağımı aldım demek daha doğru bir tabir olabilir. En büyük iki sıkıntı reklamlar ve YouTube oldu. Xiaomi kullanırken ayarladan adguard DNS ayarlamıştım çoğu uygulamada reklam çıkmıyordu. Reklamlara şimdi mecbur tahammül ediyorum YouTube’uda mecbur premium aldım papara ile.Sevgili sezer1907 hocam, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah... Kürkçü dükkanına geri dönmezsiniz inşallah.. Küçük bir saptama yapmak istiyorum, Androidi normal kullanıcı gibi değil de, tam manasıyla rootlu kullanan, her bir tarafını istediği gibi şekillendirip, özelleştiren birisi, bir anlık gaflete kapılıp da iPhone a geçen ve en kısa zamanda da geri dönen bir çok tanıdığım var
Gesendet von meinem Schajomi Legend mit Tapatalk
Tercih meselesi hocam haklısınız.Sırf dosyalarımı içinden alamadığım için iphonea karşıyım
60 hz'in 90-120 hz hissettirdiği falan yok hocam bu arada tamamen psikolojik. 14 plus almıştım 60 hz ölüm resmen 2 gün sonra iade ettim.
Kesinlikle katılmıyorum. Zamanının en iyi telefonlarından olan mi 10t’yi 1 yıl boyunca çoğu zaman 144hz kullandım. Bunu bilerek söylüyorum. Eski telefonum note 9 pro ile mesela bir uygulamaya girip aşağı kaydırıyorum aynı uygulamayı iPhone 13 ile açıp kaydırıyorum arada gözle görülür fark var tamamen uygulama ve işletim sistemi optimizasyonu ile alakalı bu durum. 14 plus gibi telefonu beğenmemeniz gerçekten çok ilginç.
Teşekkür ederim. 128 alacaktım zaten çok fotoğraf ve video çeken birisi değilim hatta neredeyse hiç kamera kullanmam. İnstagram’a attığım son fotoğraf Ağustos 2018 hocam. Genede ilerisini düşünerek 256GB satın aldım.İlk olarak hayırlı olsun hocam bende yd 11t 128gb ve 13 pro 256gb var Androidin özgürlüğü apple'ın da sunduğu kaliteden stabilize ve optimizasyonundan vazgeçemediğim için 2 telefon kullanmaya karar verdim dediğiniz gibi andorid cihazların bu pahalılıkta sunulması ülkemizde gereksiz pahalılığı insanı rahatsız etmeye başladı kaçak kullanıma karşıydım ama mecburi olarak bu yola başvurdum şahsen bu fiyatları hak etmediklerini düşünüyorum ki çoğu elektronik cihazların bu fiyatlarını hak etmediğini düşünüyorum ama işte türkiye bura bir şey pahalandıysa fiyatın düşmesi neredeyse rüyalar da gördüğümüz şeylerin gerçek olma olasılığıyla aynı değer de umarım yeni birisi gelir de bu duruma el atıp bir nebze de başlangıç olarak fiyatları dengelemeyi başarır ek olarak da hocam icloud depolama alanı almanızı tavsiye ederim fiyat olarak baya ucuz malum 13 serisi foto ve video kayıtların da biraz depolama yiyebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam.iphone 13 çok güzel cihaz hocam hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 3k lik Android'i de savunmayın be