Sohbet Sohbet köşesi

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Ben hep öyle yapıyorum :D

Babam faturalı kullanıp memnun kalmadığında e baba senin hatan faturasıza geç istediğin zaman çık yada taahhüt bitiminde aynı şekilde devam etme diyorum şimdi aynısını kendim yapıyorum babam sırıtıyor. İlahi adaletmi demeliyim yoksa fazla böbürlenmemek lazım mı demeliyim evet fazla böbürlenmemek lazım :D

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Babam faturalı kullanıp memnun kalmadığında e baba senin hatan faturasıza geç istediğin zaman çık yada taahhüt bitiminde aynı şekilde devam etme diyorum şimdi aynısını kendim yapıyorum babam sırıtıyor. İlahi adaletmi demeliyim yoksa fazla böbürlenmemek lazım mı demeliyim evet fazla böbürlenmemek lazım :D
Ben 6 ay tt 2 gün turkcell yapıyorum :D :D

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Sim kartını bugün teslim ettiler teyit için aradılar da davet linkiylemi kayıt oldunuz diye sordu Vf dan müşteri temsilcisi hayır sitenizden numara taşıma talebi oluşturdum ve tarifemi seçtim dedim. Oda size ve davet eden arkadaşınıza 2 ay geçerli 15gb veriyoruz deyince gözlerim faltaşı gibi açıldı ve evet babam davet etmişti numaramı temsilciye söylemişti doğrudur bakın şimdi hatırlayamadım dedim ve 2 ay geçerli 15gb tanımladı. 1 ayda yeni geldim diye 10gb veriyor, ek 2gb diğer uygulamarda geçerli toplam 7gb çarkı çevirince çıksa 1 aylık daha 20gb sonra eski apk yı yükleyip tekrar çevirsem 1 hafta da 4 gb çıksa tekrar klon yaratıp birde oradan çevirsem bu kadar astronomik internet gerçekten Vodafone'a helal olsun her aşamada müşterisini düşünüyor :D :D

Eminim ki birkaç ay sonra bunlar fazlasıyla alınacaktır bizden bütün bu aşamaları önceden planladığım için bunlarıda düşünmeye fırsatım oldu. Herhalde hak yemeyiz diye düşünüyorum sonra Vodafone'un kırmızısında haşlanmayalım. :)

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
ve 2 ay geçerli 15gb tanımladı. 1 ayda yeni geldim diye 10gb veriyor, ek 2gb diğer uygulamarda geçerli toplam 7gb çarkı çevirince çıksa 1 aylık daha 20gb sonra eski apk yı yükleyip tekrar çevirsem 1 hafta da 4 gb çıksa tekrar klon yaratıp birde oradan çevirsem bu kadar astronomik internet gerçekten Vodafone'a helal olsun her aşamada müşterisini düşünüyor :D :D

Eminim ki birkaç ay sonra bunlar fazlasıyla alınacaktır bizden bütün bu aşamaları önceden planladığım için bunlarıda düşünmeye fırsatım oldu. Herhalde hak yemeyiz diye düşünüyorum sonra Vodafone'un kırmızısında haşlanmayalım. :)

Yazının son kısmındaki düşünceler biraz daha gelişse uzaya çıkarız wasntme~~]:)facepalm~~

Üst Alt