- Adım
- 1905
- Cihazım
- Yok
- Konular
- 2
Türk Telekom volte veriyormus diye biliyorum hocam. Ama hizmet ve erişilebilirlik açısından vodafoneu daha çok seviyorum. Red kullanıyorum ve passlerim beni çok kârda tutuyor. Freezone olarak (genç tarifesi) pek sevemedim hiçbir operatörü (en mantıklısı gnctrkcl digerleri genç tarifesinde biraz sömürücü)
Ben olsam red olarak vodafoneu seçerdim. Freezone olarak da değerlendirilebilir. Ankara'da nasıldır bilmiyorum ama İstanbul'da yaşayan biri olarak türk telekomdan memnun kalmadim senelerce.
Açıklayıcı bilgilendirme için teşekkür ederim hocam, avatarı değiştirince sizi tanıyamadım bir an
Merhaba bende Türk Telekom kullanıcısıyım. Açıkçası ilk başta keşke geçmeseydim dedim ama
8GB+750DK+5000SMS=27 TL paket olana geçtim Kasım ayında. İzmirde idim o sırada gayet de hızlı bir İnterneti var di şimdi Yozgat dayım internetim saniyede 15 mb indiriyor mobil verisi.
Ama şimdi turkcell e geçip tekrar Türk Telekoma geçip 15GB+1000DK+1000SMS=35 TL olan faturasız paketi yaptım. Zaten sınırsız wp falan alabiliyorsunuz.
Ben hizmet konusunda 8 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım gayet ilgili idiler İnternet hızım çok yüksek... turkcell ile yarışır yani çekmiyor söylentisi var tt de gittiğim çoğu yerlerde çekiyor eski tt yok artık kafanız karışmasın...
Vodafone ise 2 ay kaldım hiç memnun kalamadım İnternet hızını hizli bulamadım hiç açıkçası bu Vodafone çekme gücü idare ederdi...
Turkcell ise İnternet hızı saniyede 17-20 mb indiriyor du. Paketlere param yetmedi
Yani ben olsam tt geçerim ama sizin oradaki baz istasyonu ne kadar güçlü bilemem.
Yazdığınızı yanlış anlamış olabilirim![]()
Bugün Türk Telekom kullanan bir tanıdığımın telefonu üzerinden birkaç görüşme yaptım ama 3-4 görüşmede sesin karşı tarafa gitmediğini gelen mesajların çok geç geldiğini ve görüşme daha yapılamadan aramanın sonlandırıldığını gördüm. Speedtest de çıkan sonuç çok kötüydü 4.5g de 3 mbps download 5 mbps upload gibi değerler vardı sanıyorum benim bölgemde çok iyi değil iyice ikisinide araştırdım aslında Türk Telekom'un şu Selfy tarifelerine geçecektim çok daha hesaplıya geliyordu ama bölgedeki çekim kalitesi iyi olmadıktan sonra ucuz diye kullanması bana eziyet olacaktı o yüzden Vodafone'a geçtim. Türk Telekom kullanan tanıdığımda Vodafone'a geçmeyi düşünüyormuş zaten bu arada şu uyumlu genç 7 gb olan tarifeyi seçtim Whatsapp da ki kullanımlar mobil veriden yemediği için (sesli arama, görüntülü arama, video-fotoğraf) en azından arayacağım kişiyi whatsapp üzerinden ararım diye düşündüm umarım memnun kalırım değerli yorumların için teşekkür ederim hocam günaydın bu arada.