Arkadaşlar ve değerli hocalarım sizlere birşey danışmak istiyorum yeni konu açmak istemedim esasen. Buradan sorayım istedim çünkü bu operatör tarife olayları hep kafamı karıştırmıştır ve uygununu bulabilmek o şunu veriyor bu şuna göre avantajlı şunun şu sıkıntısı bunun şu sıkıntısı var derken eziyete dönüşüyor benim için.
Şimdi Vodafone ve Türk Telekom bu ikisinden birine geçmeyi düşünüyorum. Turkcell kullanıcısıyım ayda 56 lira ödüyorum ama ne yazık ki 56 kez hizmet alamadım kendilerinden sürekli sözde vermeye çalıştığı hizmetlerde aksaklıklar oldu ve çoğu zaman taahhüt edilen tarife içeriği hattıma tanımlanmadı bundan sebeple taşıma yapacağım şimdi iki operatörde iki tane tarife gördüm faturalı olarak geçeceğim için taahhüt vereceğim ve pişman olmakta istemiyorum.
Vodafone Uyumlu Genç 7 GB - İlk ay 25 lira sonraki aylar 29 TL
5 Gb genel kullanım + 2 Gb'ı Whatsap,İnstagram,Facebook ve Facebook Messenger ve Youtube vs için.
Ek olarak Whatsapp bilgisinde • Whatsapp kullanımlarına görüntülü ve sesli görüşmeler dahildir. Denilmekte.
Birde şöyle bir açıklama yapılmış ki • Akıllı devretme özelliği ile kullanılmayan dakika, internet ve SMS bir sonraki aya devreder. Buda iyi gibi geldi devretme özelliğiyle.
Türk telekom da da Efsane Tarifeler diye bir kampanya yapılmış yeni gelenler için buda 1000 dakika 1000 sms 8gb internet ilk 12 ay 29 tl son 12 ay 37 tl fiyatlandırmaya sahip.
Türk telekomda volte olayı yok diyorlar ne derece doğru bilmiyorum, Vodafone da da band olayı mevzusu vardı bir ara ilk zamanlar yani Xiaomi cihazlarda önerilmiyor deniliyordu ne derece doğrudur bilmiyorum, belkide yanlış bilgidir bunlar dahilinde şu kardeşinize yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim yerimde olsa idiniz hangi tarifeyi seçerdiniz bu fiyatlar ve özellikler bakımından ben Vodafone diyorum ama kaşıkla verip kepçeyle almasınlar sonra