Sohbet Sohbet köşesi

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Cansiniz hocam. Sevgiler, selamlar :$
Günaydınlar...
Hayırlı cumalar...
Gününüz güzel, mutlu, sağlıklı geçsin. Yüzünüze gülüp arkanızdan konuşmayacak insanların bol olduğu ortamlarla karşılaşmanız dileğiyle... Selamlar. yn~~ ;)

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Cümleten hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı işler olsun inşallah işimiz gücümüz rast gitsin sağlıklı mutlu huzurlu güzel günler olsun inşallah selam ve dua ile Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah Allah'a emanet olun arkadaşlar

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Rabbim yardımcınız olsun kıymetli hocam
Berbat bir adliye görevi daha.
Herkes dünya kendi etrafında dönüyor zannediyor.
Tevazu, anlayış, hoşgörü, empati toplumumuza uzak. Millette bir kibir bir kendini beğenmişlik.
Huzursuzluktan başka bir şey üretemiyoruz.
Allah'ım bir an önce akşam olsun.

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Günaydın, Her saniye azalan bir ömrün aksine her nefesinizde artan bir imana sahip olmak ve Allah'ın affına erişebilmek duası ile hayırlı cumalar diliyorum herkese. Gününüzün mutlu, huzurlu geçmesi dileğiyle..

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Arkadaşlar ve değerli hocalarım sizlere birşey danışmak istiyorum yeni konu açmak istemedim esasen. Buradan sorayım istedim çünkü bu operatör tarife olayları hep kafamı karıştırmıştır ve uygununu bulabilmek o şunu veriyor bu şuna göre avantajlı şunun şu sıkıntısı bunun şu sıkıntısı var derken eziyete dönüşüyor benim için. :)

Şimdi Vodafone ve Türk Telekom bu ikisinden birine geçmeyi düşünüyorum. Turkcell kullanıcısıyım ayda 56 lira ödüyorum ama ne yazık ki 56 kez hizmet alamadım kendilerinden sürekli sözde vermeye çalıştığı hizmetlerde aksaklıklar oldu ve çoğu zaman taahhüt edilen tarife içeriği hattıma tanımlanmadı bundan sebeple taşıma yapacağım şimdi iki operatörde iki tane tarife gördüm faturalı olarak geçeceğim için taahhüt vereceğim ve pişman olmakta istemiyorum.

Vodafone Uyumlu Genç 7 GB - İlk ay 25 lira sonraki aylar 29 TL

5 Gb genel kullanım + 2 Gb'ı Whatsap,İnstagram,Facebook ve Facebook Messenger ve Youtube vs için.

Ek olarak Whatsapp bilgisinde • Whatsapp kullanımlarına görüntülü ve sesli görüşmeler dahildir. Denilmekte.

Birde şöyle bir açıklama yapılmış ki • Akıllı devretme özelliği ile kullanılmayan dakika, internet ve SMS bir sonraki aya devreder. Buda iyi gibi geldi devretme özelliğiyle.

Türk telekom da da Efsane Tarifeler diye bir kampanya yapılmış yeni gelenler için buda 1000 dakika 1000 sms 8gb internet ilk 12 ay 29 tl son 12 ay 37 tl fiyatlandırmaya sahip.

Türk telekomda volte olayı yok diyorlar ne derece doğru bilmiyorum, Vodafone da da band olayı mevzusu vardı bir ara ilk zamanlar yani Xiaomi cihazlarda önerilmiyor deniliyordu ne derece doğrudur bilmiyorum, belkide yanlış bilgidir bunlar dahilinde şu kardeşinize yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim yerimde olsa idiniz hangi tarifeyi seçerdiniz bu fiyatlar ve özellikler bakımından ben Vodafone diyorum ama kaşıkla verip kepçeyle almasınlar sonra :)

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Türk Telekom volte veriyormus diye biliyorum hocam. Ama hizmet ve erişilebilirlik açısından vodafoneu daha çok seviyorum. Red kullanıyorum ve passlerim beni çok kârda tutuyor. Freezone olarak (genç tarifesi) pek sevemedim hiçbir operatörü (en mantıklısı gnctrkcl digerleri genç tarifesinde biraz sömürücü)
Ben olsam red olarak vodafoneu seçerdim. Freezone olarak da değerlendirilebilir. Ankara'da nasıldır bilmiyorum ama İstanbul'da yaşayan biri olarak türk telekomdan memnun kalmadim senelerce.

Arkadaşlar ve değerli hocalarım sizlere birşey danışmak istiyorum yeni konu açmak istemedim esasen. Buradan sorayım istedim çünkü bu operatör tarife olayları hep kafamı karıştırmıştır ve uygununu bulabilmek o şunu veriyor bu şuna göre avantajlı şunun şu sıkıntısı bunun şu sıkıntısı var derken eziyete dönüşüyor benim için. :)

Şimdi Vodafone ve Türk Telekom bu ikisinden birine geçmeyi düşünüyorum. Turkcell kullanıcısıyım ayda 56 lira ödüyorum ama ne yazık ki 56 kez hizmet alamadım kendilerinden sürekli sözde vermeye çalıştığı hizmetlerde aksaklıklar oldu ve çoğu zaman taahhüt edilen tarife içeriği hattıma tanımlanmadı bundan sebeple taşıma yapacağım şimdi iki operatörde iki tane tarife gördüm faturalı olarak geçeceğim için taahhüt vereceğim ve pişman olmakta istemiyorum.

5 Gb genel kullanım + 2 Gb'ı Whatsap,İnstagram,Facebook ve Facebook Messenger ve Youtube vs için.

Ek olarak Whatsapp bilgisinde • Whatsapp kullanımlarına görüntülü ve sesli görüşmeler dahildir. Denilmekte.

Birde şöyle bir açıklama yapılmış ki • Akıllı devretme özelliği ile kullanılmayan dakika, internet ve SMS bir sonraki aya devreder. Buda iyi gibi geldi devretme özelliğiyle.

Türk telekom da da Efsane Tarifeler diye bir kampanya yapılmış yeni gelenler için buda 1000 dakika 1000 sms 8gb internet ilk 12 ay 29 tl son 12 ay 37 tl fiyatlandırmaya sahip.

Türk telekomda volte olayı yok diyorlar ne derece doğru bilmiyorum, Vodafone da da band olayı mevzusu vardı bir ara ilk zamanlar yani Xiaomi cihazlarda önerilmiyor deniliyordu ne derece doğrudur bilmiyorum, belkide yanlış bilgidir bunlar dahilinde şu kardeşinize yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim yerimde olsa idiniz hangi tarifeyi seçerdiniz bu fiyatlar ve özellikler bakımından ben Vodafone diyorum ama kaşıkla verip kepçeyle almasınlar sonra :)

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9

Merhaba bende Türk Telekom kullanıcısıyım. Açıkçası ilk başta keşke geçmeseydim dedim ama
8GB+750DK+5000SMS=27 TL paket olana geçtim Kasım ayında. İzmirde idim o sırada gayet de hızlı bir İnterneti var di şimdi Yozgat dayım internetim saniyede 15 mb indiriyor mobil verisi.
Ama şimdi turkcell e geçip tekrar Türk Telekoma geçip 15GB+1000DK+1000SMS=35 TL olan faturasız paketi yaptım. Zaten sınırsız wp falan alabiliyorsunuz.
Ben hizmet konusunda 8 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım gayet ilgili idiler İnternet hızım çok yüksek... turkcell ile yarışır yani çekmiyor söylentisi var tt de gittiğim çoğu yerlerde çekiyor eski tt yok artık kafanız karışmasın...
Vodafone ise 2 ay kaldım hiç memnun kalamadım İnternet hızını hizli bulamadım hiç açıkçası bu Vodafone çekme gücü idare ederdi...
Turkcell ise İnternet hızı saniyede 17-20 mb indiriyor du. Paketlere param yetmedi :D
Yani ben olsam tt geçerim ama sizin oradaki baz istasyonu ne kadar güçlü bilemem.
Yazdığınızı yanlış anlamış olabilirim :)

Üst Alt