Sohbet Sohbet köşesi

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Bu sizi de kapsayan bir genelleme idi. Forumda yaşanan kötü tecrübeler sebebi ile geldiğimde sahte hesap zannedilmiştim. Sonrasında da aynı şekilde bu tarz ithamlari duydum. İlk başta nazik yaklaşmaya çalıştım ama bundan sonra kim böyle bir ithamda bulunur ise cevabını en yapıcı ve en net şekilde alacak.

Muradovs siz uzun zamandır uyeydiniz fakat bir dönem boyu görmedim sizi, sebebi ne ola ki? Sizinle münakaşaya girmek istemiyorum. Bu forumda kimsenin böyle bir şekilden "yok kadınları el üstünde tutuyorlar yok soyle böyle" şeklinde yorum yapıldığı vakit bana geliyorlar çünkü. İnsanı hayattan ve sosyallikten iten sözler. Kaba!

Yani bana karşı diyorsunuz ben sadece ön görümü ve sadece İnternet ortamı için söyledim nasıl anlarsınız bilmem ama siz böyle düşünebilirsiniz
Şimdi bu forumda kadın düşmanı damgası yedim iyi mi oldu

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Bu sizi de kapsayan bir genelleme idi. Forumda yaşanan kötü tecrübeler sebebi ile geldiğimde sahte hesap zannedilmiştim. Sonrasında da aynı şekilde bu tarz ithamlari duydum. İlk başta nazik yaklaşmaya çalıştım ama bundan sonra kim böyle bir ithamda bulunur ise cevabını en yapıcı ve en net şekilde alacak.

Muradovs siz uzun zamandır uyeydiniz fakat bir dönem boyu görmedim sizi, sebebi ne ola ki? Sizinle münakaşaya girmek istemiyorum. Bu forumda kimsenin böyle bir şekilden "yok kadınları el üstünde tutuyorlar yok soyle böyle" şeklinde yorum yapıldığı vakit bana geliyorlar çünkü. İnsanı hayattan ve sosyallikten iten sözler. Kaba!
Ben İnternet ortamı için olan fikrimi söyledim siz başka anladınız siz bilirsiniz elimden bir şey gelmiyor

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Olsun indirim istiyoruz. Sürümden kazanma diye bir şey var değilmi?
Yıllık vip 50 TL olsun kampanya başlatalım.
Hocam buna ben karar veremem. Foruma katkı sağlamak isteyen herkes için makul seviyelerde olduğunu söylemekten başka söylenecek bir şey yok :)

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275

Ben size bir şey demedim ki. Bana niye kızıyorsunuz acaba ? :D
Forumda yoktum bir süre öyle gerekti.

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Ben İnternet ortamı için olan fikrimi söyledim siz başka anladınız siz bilirsiniz elimden bir şey gelmiyor
Öncelikle kastettiğiniz "İnternet ortamı" neresi ise o yerinde kalsın burada hepimiz bir aileyiz. Ayrıca burada Buse S. Yıldız hocamdan çok daha fazla beğeni alan üyelerde mevcut. Sadece "Merhaba" demek isteyen bir üyenin böyle provokatif paylaşım yapması biraz manidar. Kuracağınız cümleleri seçerken bahsettiğiniz "İnternet ortamı"na göre değil MIUI Türkiye ailesine uygun olmasına özen gösterin.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Reaxionreis hocama nezaketi ve durumu açıklaması için teşekkür ederim. Sorunumuzu hallettik ama yorumları kaldirmayacagim. Yeni gelenler de bunları mutlaka okusun ve ona göre yorum yapsın.
Muradovs öyle gerekti ise lütfen öyle davranın. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur. Anladığınızı düşünüyorum. Cumlemi bir daha dusunun ;)

Herkese hayırlı günler,.keyifli forumlar.

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Premium ekstraları çok fazla. Bu itibarla yönetim az olsun öz olsun diyerek indirime yanaşmayacaktır.
Benim önerim sistemi tümden değiştirin. Hepsi yıllık olsun 50 tl için premium yetkilerinin bir kısmı kısıtlanabilir. 175 TL gene full yetkili olsun.
Bu önerinizi alttaki başlıkta belirtebilirsiniz hocam. Açıkçası kısıtlı bir premium üyelik ne kadar tatmin edici olur bilinmez ama denenebilir.

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Öncelikle kastettiğiniz "İnternet ortamı" neresi ise o yerinde kalsın burada hepimiz bir aileyiz. Ayrıca burada Buse S. Yıldız hocamdan çok daha fazla beğeni alan üyelerde mevcut. Sadece "Merhaba" demek isteyen bir üyenin böyle provokatif paylaşım yapması biraz manidar. Kuracağınız cümleleri seçerken bahsettiğiniz "İnternet ortamı"na göre değil MIUI Türkiye ailesine uygun olmasına özen gösterin.
Dediğim gibi forumla ilgili bir fikrim yok... İnternet ortamı şu anlık benim için bütün İnternet. Ha zaten yakın zamanda bu forum sitesinin çok cana yakın olduğunu anlarım merakınız olmasın :)

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Dediğim gibi forumla ilgili bir fikrim yok... İnternet ortamı şu anlık benim için bütün İnternet. Ha zaten yakın zamanda bu forum sitesinin çok cana yakın olduğunu anlarım merakınız olmasın :)
Bütün internet genel bir kavram. Ziyaret ettiğiniz sayfalar, gruplar, topluluklar bu yönde ilerlemiş olabilir hocam fakat MIUI Türkiye ailesi her zaman saygı çerçevesinde kalmaya devam edecektir. Umarım ilk mesajınızdaki hatayı üyeliğinizin devamı süresinde tekrarlamaz, daha saygın konularda bilgilerinizi paylaşırsınız. İyi forumlar :)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Anlaşılan o ki Miuitürkiye.net forum ortamı, 21. Yüzyıl Türkiye ' sini en gerçekçi haliyle yansıtan bir ayna haline dönüşmüş. Ataerkil bir toplumun baskıcı zihniyeti, umarsız bir hoşgörüsüzlük ve ben merkezci bir yaklaşım...
Bence esas tuhaf olan yüz elli binin üzerinde üyesi olan bir forumda, belki de tek olan bir bayan üyenin beğeni sayısına dikkat çekilmesi ve bunun da bazı üyeler tarafından forumun genel görüşü gibi algılanması...
Enteresan bir bakış açısı... 8=) facepalm~~

Üst Alt