- Adım
- Buse
- Cihazım
- RN 11 Pro
- Meslek
- Eticaret Yönetimi
- Konular
- 158
Bu sizi de kapsayan bir genelleme idi. Forumda yaşanan kötü tecrübeler sebebi ile geldiğimde sahte hesap zannedilmiştim. Sonrasında da aynı şekilde bu tarz ithamlari duydum. İlk başta nazik yaklaşmaya çalıştım ama bundan sonra kim böyle bir ithamda bulunur ise cevabını en yapıcı ve en net şekilde alacak.
Muradovs siz uzun zamandır uyeydiniz fakat bir dönem boyu görmedim sizi, sebebi ne ola ki? Sizinle münakaşaya girmek istemiyorum. Bu forumda kimsenin böyle bir şekilden "yok kadınları el üstünde tutuyorlar yok soyle böyle" şeklinde yorum yapıldığı vakit bana geliyorlar çünkü. İnsanı hayattan ve sosyallikten iten sözler. Kaba!
Muradovs siz uzun zamandır uyeydiniz fakat bir dönem boyu görmedim sizi, sebebi ne ola ki? Sizinle münakaşaya girmek istemiyorum. Bu forumda kimsenin böyle bir şekilden "yok kadınları el üstünde tutuyorlar yok soyle böyle" şeklinde yorum yapıldığı vakit bana geliyorlar çünkü. İnsanı hayattan ve sosyallikten iten sözler. Kaba!
Yani bana karşı diyorsunuz ben sadece ön görümü ve sadece İnternet ortamı için söyledim nasıl anlarsınız bilmem ama siz böyle düşünebilirsiniz
Şimdi bu forumda kadın düşmanı damgası yedim iyi mi oldu