Sohbet Sohbet köşesi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
428
Kadın düşmanı olmadınız.
Herkesin bildiği ve dışarı vurmadığı sözleri söylediniz bu kadar. :)

Hocam zannediyorum yaşım sizden oldukça fazla ve uzun sayılabilecek bir zamandır forumda yazdıklarınızı okuyorum ve az çok sizi tanıdığımı zannediyorum. Dolayısı ile bu yazacaklarımı bir yönetici uyarısı değil bir ağabey tavsiyesi olarak görmenizi rica edeceğim.

Belki günlük hayatınızda söylerken cümle sonuna bir tebessüm veya küçük bir mimik ya da jest ekleyerek iyi niyetinizi belli edebileceğiniz cümleler maalesef sanal ortamda bu jest ve mimiklerin eksikliğinde saldırgan olarak değerlendirilebiliyor ve cümlelerin muhatabı doğal olarak savunmaya geçiyor. Bizler ise forum üyelerimiz arasındaki bu saldırı/savunma arası git gelleri tartışma olarak değerlendiriyoruz ve bu forumumuzda kesinlikle karşılaşmak istemediğimiz durumların başında geliyor. Bu nedenle özellikle sohbet konularında yazacaklarınızı gönder butonuna basmadan önce bir defa kontrol etmeniz ve yanlış anlaşılmaya müsait olmadığına emin olduktan gönder butonuna basmanız bence çok daha uygun olacaktır.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam zannediyorum yaşım sizden oldukça fazla ve uzun sayılabilecek bir zamandır forumda yazdıklarınızı okuyorum ve az çok sizi tanıdığımı zannediyorum. Dolayısı ile bu yazacaklarımı bir yönetici uyarısı değil bir ağabey tavsiyesi olarak görmenizi rica edeceğim.

Belki günlük hayatınızda söylerken cümle sonuna bir tebessüm veya küçük bir mimik ya da jest ekleyerek iyi niyetinizi belli edebileceğiniz cümleler maalesef sanal ortamda bu jest ve mimiklerin eksikliğinde saldırgan olarak değerlendirilebiliyor ve cümlelerin muhatabı doğal olarak savunmaya geçiyor. Bizler ise forum üyelerimiz arasındaki bu saldırı/savunma arası git gelleri tartışma olarak değerlendiriyoruz ve bu forumumuzda kesinlikle karşılaşmak istemediğimiz durumların başında geliyor. Bu nedenle özellikle sohbet konularında yazacaklarınızı gönder butonuna basmadan önce bir defa kontrol etmeniz ve yanlış anlaşılmaya müsait olmadığına emin olduktan gönder butonuna basmanız bence çok daha uygun olacaktır.
Doğru söylüyorsunuz ağabey. Benide aşırı rahatsız etti bu tavırlar, pişman olacakmıyız bakalım. Eskisi gibi aktif olmayacağım zaten. :)

Son düzenleme:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Kırmızılı benim oğlan 4 yaşında evdede 1,5 yaşında kızım var. Oğlumla mobile legends ve browl stars oynuyoruz arada. Benden daha bilgili oyunda.
Kız çocuğu farklı imiş olunca öğrendim. Dhaa çok bağlı bana, gelip durmadan öpen bir kizdan bahsediyorum.<3<3 babaa diyor beni bitiyor

Umarim sizinde olur
Rabbim nazarlardan saklasın inşallah hocam. İnşallah rabbim nasip ederse olur hocam :) Şimdilik yeğenle idare ediyoruz :D

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Hocam Allah size bağışlasın. :)
Kırmızılı benim oğlan 4 yaşında evdede 1,5 yaşında kızım var. Oğlumla mobile legends ve browl stars oynuyoruz arada. Benden daha bilgili oyunda.
Kız çocuğu farklı imiş olunca öğrendim. Dhaa çok bağlı bana, gelip durmadan öpen bir kizdan bahsediyorum.<3<3 babaa diyor beni bitiyor

Umarim sizinde olur

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Doğru söylüyorsun abi. Benide aşırı rahatsız etti bu tavırlar, pişman olacakmıyız bakalım. Eskisi gibi aktif olmayacağım zaten. :)

2.2. Üslup : ....... üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.

Hele de Sayın Adminimize

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Olsun indirim istiyoruz. Sürümden kazanma diye bir şey var değilmi?
Yıllık vip 50 TL olsun kampanya başlatalım.
Kampanya başladı hocam. Bir adım bizden bir adım sizden diyerek sizi konuya davet ediyorum :)

Üst Alt