- Adım
- zeki
- Cihazım
- xiaomi mi max 2
- Konular
- 9
Hocam belkide bu hayatta kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülüğü yapmışsınız malesef. İnsanın işini istekli ve şevkli yapması kadar güzel başka bir şey yok inanın. Her işten iyi veya kötü para kazanılır. Artı sevdiğiniz işte eminimki yükselir ve çok iyi para kazanabilirsiniz. Doktorluğun dışı sizi içi beni yakar, öyle dışardan göründüğü gibi kolay bir meslek değil, geceniz gündüzünüze karışıyor, yıpranmanızı söylemiyorum bile, hele Türkiye deki insanlarla uğraşmak çok daha zor. Bu dakikadan sonra hakkınızda hayırlısı demekten başka söyleyecek bir şey yok. Umarım ilerde mesleğinizi seversiniz.
.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Not: İki oğlum var, büyük konuşmayayım ama hangi mesleği isterlerse onu yapmalarına izin ve destek vereceğim. Misal büyük çocuk spor aşığı ve kazanırsa beden bölümünü okumasına izin verdim.Merhaba ben nâmı değer Sıfır.
Azerbaycan Bakü doğumlı olup türkiyede yaşıyorum. Ben galiba forumun en genç üyesiyim. Küçüklüğümden beri teknolojiyle haşır neşir olmuşumdur. İlk telefonumu 6 yaşındayken almıştım galiba lg'nin o tuşlu sadece sudoku oyunu olan belki o zaman en büyük mobil teknoloji olan kablosuz radyo bile vardı. Bizim exper bilgisayarımız ablama alındı tabii ki. Küçük amatör de olsa 10 yaşımda kod yazmaya başladım İlk akıllı telefonum 2012 yılında Samsung Galaxy Win olup ordan android dünyasına atladım. Android için bazı programlar geliştirdim ufak tefek olsa da. Sonra Galaxy S5 oldu ki derken sınavlar yaklaşıtığı için teknolojiyi bir tarafa bıraktım ve iyi bir okula kayıt oldum. Teogda okulumuz türkiye 1.si oldu ama okul puanları eklenince 11. oldu. Şu an okulumun Fen Lisesindeyim ve zaman geçtikçe hayatı daha da anladığım için hayalim olan yazılım mesleğimi bir kenara bırakıp türkiyede yaşamanın tek yolu olan ve hiç de ilgi duymadığım doktorluğa hazırlanıyorum.
.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi