Sohbet Sohbet köşesi

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Hocam belkide bu hayatta kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülüğü yapmışsınız malesef. İnsanın işini istekli ve şevkli yapması kadar güzel başka bir şey yok inanın. Her işten iyi veya kötü para kazanılır. Artı sevdiğiniz işte eminimki yükselir ve çok iyi para kazanabilirsiniz. Doktorluğun dışı sizi içi beni yakar, öyle dışardan göründüğü gibi kolay bir meslek değil, geceniz gündüzünüze karışıyor, yıpranmanızı söylemiyorum bile, hele Türkiye deki insanlarla uğraşmak çok daha zor. Bu dakikadan sonra hakkınızda hayırlısı demekten başka söyleyecek bir şey yok. Umarım ilerde mesleğinizi seversiniz.
Merhaba ben nâmı değer Sıfır.
Azerbaycan Bakü doğumlı olup türkiyede yaşıyorum. Ben galiba forumun en genç üyesiyim. Küçüklüğümden beri teknolojiyle haşır neşir olmuşumdur. İlk telefonumu 6 yaşındayken almıştım galiba lg'nin o tuşlu sadece sudoku oyunu olan belki o zaman en büyük mobil teknoloji olan kablosuz radyo bile vardı. Bizim exper bilgisayarımız ablama alındı tabii ki. Küçük amatör de olsa 10 yaşımda kod yazmaya başladım İlk akıllı telefonum 2012 yılında Samsung Galaxy Win olup ordan android dünyasına atladım. Android için bazı programlar geliştirdim ufak tefek olsa da. Sonra Galaxy S5 oldu ki derken sınavlar yaklaşıtığı için teknolojiyi bir tarafa bıraktım ve iyi bir okula kayıt oldum. Teogda okulumuz türkiye 1.si oldu ama okul puanları eklenince 11. oldu. Şu an okulumun Fen Lisesindeyim ve zaman geçtikçe hayatı daha da anladığım için hayalim olan yazılım mesleğimi bir kenara bırakıp türkiyede yaşamanın tek yolu olan ve hiç de ilgi duymadığım doktorluğa hazırlanıyorum.
Not: İki oğlum var, büyük konuşmayayım ama hangi mesleği isterlerse onu yapmalarına izin ve destek vereceğim. Misal büyük çocuk spor aşığı ve kazanırsa beden bölümünü okumasına izin verdim.
.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Öncelikle belirteyim, akıl yaşta değil baştadır demiş atalarımız... Kazık kadar olup da, boş boş gezenler az değil, eşek kadar olup da yan gelip yatanlar çok bu ülkede, asalak misali yaşayanları saymıyorum bile...

Son satırı okuyana kadar her şey mükemmel diye düşünmüştüm ki, istemediğin bir mesleğe yönelme aşamasında olman beni üzdü... 21 yıldır sevmediğim bir mesleği yapıyorum, ne çektiğimi neler düşündüğümü gel de bana sor... Doktorluk güzel meslek, kutsal meslek ama gönül işi, özveri işi... Sevmediğin bir mesleğe yönelmek, gelecekte senden hizmet alacak insanlara da kötülük demektir... Ayrıca; Türkiye'de yaşamanın tek yolu doktorluk yapmak değildir... ;) Bir önceki aile hekimim Hacettepe Tıp'ı derece ile bitirmiş ama mesleğinde ilerlemek istememiş, istese de önüne barikatlar konulmuş bir doktordu... Diplomasını görünce "neden" diye sorduğumda; "sevmiyorum bu mesleği ve sevdirmediler de" demişti...

Naçizane tavsiyem, sevdiğin, ilgi alanının olduğu ve başarı basamaklarını tırmanacağın bir mesleği seçmendir... Allah, yolunu işini gücünü açık etsin.
Af buyurun hocam... Eğer merakımı yanlış anlamazsanız size zul gelen mesleğiniz nedir öğrenmek isterim. Az bir zaman değil. Dile kolay, tam 21 yıl...

Ozan Tataroglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Tatar
Cihazım
Mi mix 2
Konular
8
Arkadaslar herkese selam yeni katıldım xiaomi ailesine bugun daha, mi mix 2 aldım kvk garantili, emui 10 sürümü güncelleme yaptım.. Beni uyuz eden bişiy var yüklediğim uygulamaları isme göre sıralayamıyorm karman çorman oldu, nasıl düzenleri bunu lütfen yardım edin

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Hocam aramıza hoş geldiniz. Aşağıda benim yaptığım gibi programları gruplarına göre klasörlere koyabilirsiniz bence, ben çok memnunum, bu sayede programları aramak zorunda kalmıyorum.
Arkadaslar herkese selam yeni katıldım xiaomi ailesine bugun daha, mi mix 2 aldım kvk garantili, emui 10 sürümü güncelleme yaptım.. Beni uyuz eden bişiy var yüklediğim uygulamaları isme göre sıralayamıyorm karman çorman oldu, nasıl düzenleri bunu lütfen yardım edin
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan Tataroglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Tatar
Cihazım
Mi mix 2
Konular
8
Ben gruplama sevmiyorum ama mesela en sonda youtube olsun istiyorum alfabetik liste yani, Android de bunun olmaması çok saçma değil mi ya

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

Ozan Tataroglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Tatar
Cihazım
Mi mix 2
Konular
8
Sanırım uygulama ya da launcher yüklemeden olmuyor, bi de bu telefonu tv ye yansıtmak için hangi yolu izliyoruz acaba

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Sanırım uygulama ya da launcher yüklemeden olmuyor, bi de bu telefonu tv ye yansıtmak için hangi yolu izliyoruz acaba
Olsaydı size launcher önermezdik hocam, yansıtma için de ayarlara bakınız, orada mevcut

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Ozan Tataroglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Tatar
Cihazım
Mi mix 2
Konular
8
Az önce vadi İstanbul da mi Shop a gittim yedek bi şarj aleti daha alayım diye sarj aleti yok dediler şok şok

Odin Allfather

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar.

Video performansı en iyi Xiaomi telefonu hangisidir acaba bilgisi olan var mı? Redmi Note 5A Prime kullanıyorum ve video çekimi o kadar kötü ki. İdare ederim diye düşünüyordum ama idare edilecek gibi değil. Çektiğim videolarda sanki savaş varmış, kaos varmış gibi oluyor. Satıp çok pahalı olmayan bir model almayı düşünüyorum ama yine aynı sorunu yaşamamak için öneriye ihtiyacım var. Teşekkürler.

Üst Alt