Sevgili hocam. Valla haklısınız. Acayip pipirikli bi adamım. Ama bu cihaz aklımı başımdan aldı

. Facebook da, forumda, kullananların aralarına dalıyorum. Sorular soruyorum. Herkes memnun valla. Karabükte işi yapan hemde satan biri var. Bir video koymuş. İşi öyle güzel yapıyor ki. Sadece incecik bir çizgi kesik atıyor. Ordan direnci mikroskop altında değiştiriyor. İşlemleri yaparken bir titiz bir titiz sormayın. Kendisine de ulaştım. Havale sonrası kargo yaparım diyor. İsterseniz elden teslim edebilirim diyor. Eski iş arkadaşım Zonguldaklı. Karabük'te hala oğlu varmış. Dedim gitsin baksın bi

ama Karabük'teki arkadaş 350$ istiyor. Onur kar var bunu satan. Onla konuştum pek tatmin etmedi cevapları. Sonra Veysel Kılıçdoğan ile konuştum. Oda şimdiye kadar hiç sorun yaşamadık dedi. En son Sefa Genç ile konuştum ki kendisi çok dürüst biri. Şahsi olarak da tanıştık zamanında. Oda sağolsun yarın Endonezya rom da NFC çalışıyor mu ona bakcak. 335 $ a 12 ram 256 depolama olanını veriyor. Çok uzattım farkındayım da. Zamanında mido yu çok beğenmiş ve istemiştim. Şimdi bu cihazı da çok beğendim ve istiyorum açıkçası.
Kafama takılanlar var elbette. Mesela bu işlemler yapılıyor ama ilerde sorun çıkarmı? Mesela 5G çalışırmı? Telefon açılması işini kafamda şöyle değiştirdim. Telefonu suya sokacak halim yok

sizce ne sorun olabilirki telefonda? Sorun yaşayacaklar demişsiniz. Bildiğiniz birşey mi var?

İkinci el cihaz almak bana daha mantıksız geliyor. Adam düşürdü mü kırdı mı orjinal değişim yaptımı nasıl kullandı. Falan falan.
Bütçe konusuna gelirsek. Garantili Poco X5 Pro 5g olmuş 15bin lira. Bu telefon 9500 lira arada var hiç yoktan 5bin lira fark. Bilemedim valla hocam. Kafamı karıştırdınız akşam akşam

Okuduğunuz için teşekkürler. Cevabınızı bekliyorum.