Sohbet Sohbet köşesi

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Sevgili halilgurbuz hocam, haftalardır takip ediyorum, tutturdunuz illaki bir Redmi Note 12Pro 5G..YD olacak, direnç işlemli olacak, NFC çalışacak, cihazın içinin açılmış olması pek hoş değil den buraya geldiniz, hepsi iyi hoş, ben diyorum ki, bugüne kadar direnç işlemi yapılmış cihaz kullanan herkes, şimdilik sorunsuz kullanıyoruz demelerine rağmen, İnşallah olmaz ama, ilerde sorun yaşayacaklar. Bakınız ben Max3 e sırf bu olabilecek sorunlar nedeniyle alternatif cihaz bulamadım, Mi11T Pro, TR garantili, İmei sorunu olmayan, ikinci el bir cihaz çok iyi denk geldi ve aldım. Sizinde de benim gibi pinpirikli olmanızdan dolayı size bir Abi tavsiyesi, bütçeyi biraz daha arttırın veya az daha bekleyin, ya temiz ve imei sorunu olmayan bir ikinci el yada yenilenmiş bir cihaz alın, okuduğunuz için teşekkür ederim

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

MrtAltg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
8
Böylesini ilk defa gördüm desem yeridir.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Sevgili halilgurbuz hocam, haftalardır takip ediyorum, tutturdunuz illaki bir Redmi Note 12Pro 5G..YD olacak, direnç işlemli olacak, NFC çalışacak, cihazın içinin açılmış olması pek hoş değil den buraya geldiniz, hepsi iyi hoş, ben diyorum ki, bugüne kadar direnç işlemi yapılmış cihaz kullanan herkes, şimdilik sorunsuz kullanıyoruz demelerine rağmen, İnşallah olmaz ama, ilerde sorun yaşayacaklar. Bakınız ben Max3 e sırf bu olabilecek sorunlar nedeniyle alternatif cihaz bulamadım, Mi11T Pro, TR garantili, İmei sorunu olmayan, ikinci el bir cihaz çok iyi denk geldi ve aldım. Sizinde de benim gibi pinpirikli olmanızdan dolayı size bir Abi tavsiyesi, bütçeyi biraz daha arttırın veya az daha bekleyin, ya temiz ve imei sorunu olmayan bir ikinci el yada yenilenmiş bir cihaz alın, okuduğunuz için teşekkür ederim

Sevgili hocam. Valla haklısınız. Acayip pipirikli bi adamım. Ama bu cihaz aklımı başımdan aldı 🤣. Facebook da, forumda, kullananların aralarına dalıyorum. Sorular soruyorum. Herkes memnun valla. Karabükte işi yapan hemde satan biri var. Bir video koymuş. İşi öyle güzel yapıyor ki. Sadece incecik bir çizgi kesik atıyor. Ordan direnci mikroskop altında değiştiriyor. İşlemleri yaparken bir titiz bir titiz sormayın. Kendisine de ulaştım. Havale sonrası kargo yaparım diyor. İsterseniz elden teslim edebilirim diyor. Eski iş arkadaşım Zonguldaklı. Karabük'te hala oğlu varmış. Dedim gitsin baksın bi 🙂 ama Karabük'teki arkadaş 350$ istiyor. Onur kar var bunu satan. Onla konuştum pek tatmin etmedi cevapları. Sonra Veysel Kılıçdoğan ile konuştum. Oda şimdiye kadar hiç sorun yaşamadık dedi. En son Sefa Genç ile konuştum ki kendisi çok dürüst biri. Şahsi olarak da tanıştık zamanında. Oda sağolsun yarın Endonezya rom da NFC çalışıyor mu ona bakcak. 335 $ a 12 ram 256 depolama olanını veriyor. Çok uzattım farkındayım da. Zamanında mido yu çok beğenmiş ve istemiştim. Şimdi bu cihazı da çok beğendim ve istiyorum açıkçası.
Kafama takılanlar var elbette. Mesela bu işlemler yapılıyor ama ilerde sorun çıkarmı? Mesela 5G çalışırmı? Telefon açılması işini kafamda şöyle değiştirdim. Telefonu suya sokacak halim yok 🙂 sizce ne sorun olabilirki telefonda? Sorun yaşayacaklar demişsiniz. Bildiğiniz birşey mi var? 🙂
İkinci el cihaz almak bana daha mantıksız geliyor. Adam düşürdü mü kırdı mı orjinal değişim yaptımı nasıl kullandı. Falan falan.
Bütçe konusuna gelirsek. Garantili Poco X5 Pro 5g olmuş 15bin lira. Bu telefon 9500 lira arada var hiç yoktan 5bin lira fark. Bilemedim valla hocam. Kafamı karıştırdınız akşam akşam 😁
Okuduğunuz için teşekkürler. Cevabınızı bekliyorum.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Sevgili hocam. Valla haklısınız. Acayip pipirikli bi adamım. Ama bu cihaz aklımı başımdan aldı . Facebook da, forumda, kullananların aralarına dalıyorum. Sorular soruyorum. Herkes memnun valla. Karabükte işi yapan hemde satan biri var. Bir video koymuş. İşi öyle güzel yapıyor ki. Sadece incecik bir çizgi kesik atıyor. Ordan direnci mikroskop altında değiştiriyor. İşlemleri yaparken bir titiz bir titiz sormayın. Kendisine de ulaştım. Havale sonrası kargo yaparım diyor. İsterseniz elden teslim edebilirim diyor. Eski iş arkadaşım Zonguldaklı. Karabük'te hala oğlu varmış. Dedim gitsin baksın bi ama Karabük'teki arkadaş 350$ istiyor. Onur kar var bunu satan. Onla konuştum pek tatmin etmedi cevapları. Sonra Veysel Kılıçdoğan ile konuştum. Oda şimdiye kadar hiç sorun yaşamadık dedi. En son Sefa Genç ile konuştum ki kendisi çok dürüst biri. Şahsi olarak da tanıştık zamanında. Oda sağolsun yarın Endonezya rom da NFC çalışıyor mu ona bakcak. 335 $ a 12 ram 256 depolama olanını veriyor. Çok uzattım farkındayım da. Zamanında mido yu çok beğenmiş ve istemiştim. Şimdi bu cihazı da çok beğendim ve istiyorum açıkçası.
Kafama takılanlar var elbette. Mesela bu işlemler yapılıyor ama ilerde sorun çıkarmı? Mesela 5G çalışırmı? Telefon açılması işini kafamda şöyle değiştirdim. Telefonu suya sokacak halim yok sizce ne sorun olabilirki telefonda? Sorun yaşayacaklar demişsiniz. Bildiğiniz birşey mi var?
İkinci el cihaz almak bana daha mantıksız geliyor. Adam düşürdü mü kırdı mı orjinal değişim yaptımı nasıl kullandı. Falan falan.
Bütçe konusuna gelirsek. Garantili Poco X5 Pro 5g olmuş 15bin lira. Bu telefon 9500 lira arada var hiç yoktan 5bin lira fark. Bilemedim valla hocam. Kafamı karıştırdınız akşam akşam
Okuduğunuz için teşekkürler. Cevabınızı bekliyorum.
Hocam,ilerde sorun olabilir hissi var içimde, İnşallah olmaz, kafanız rahat olsun, gönlünüzde hangisini almak varsa, onu alın, kimseyi de dinlemeyin.. Ben ikinci el Mi11T Pro yu almadan önce bana değerli hocalarım dan bazıları işlemcisi iyi değil, çok ısınıyor vs dediler, ben sadece bir yönetici dostumu, Sayın casibao hocamı dinledim, kendisi cihazı daha önce kullanmıştı, bana, hocam hiç düşünmeden al dedi ve aldım... Cihazınız şimdiden hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız inşallah

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Kimin maddi gücü neye yetiyorsa ona kayıyor kısaca olay bu. Eğer ki maddi durumunuz buna yetiyorsa düşünmeyin alın hocam. Skorpi hocam sadece yaşanabilecek durumlardan bahsetmiş benim cihaza bir yazılım güncellemesi yaptım cihaz kendini EDL ye aldı mesela saatlerdir Hasan hocamla mesajlaşıyorum. Skorpi hocamda bu gibi durumlardan bahsetmiş sanırım. YD cihazda muhattabiyet pek olmuyor ne yazık ki bir yere kadar ama tabiki çok tanıdık, çokta sözünün arkasında duran birinden alıyorsanız alın bize hayırlı olsun demek düşer.

Yazdıklarımda yanlış birşey varsa affola ben sadece kendi düşüncemi belirttim görmüş iken, Skorpi hocam.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Kimin maddi gücü neye yetiyorsa ona kayıyor kısaca olay bu. Eğer ki maddi durumunuz buna yetiyorsa düşünmeyin alın hocam. Skorpi hocam sadece yaşanabilecek durumlardan bahsetmiş benim cihaza bir yazılım güncellemesi yaptım cihaz kendini EDL ye aldı mesela saatlerdir Hasan hocamla mesajlaşıyorum. Skorpi hocamda bu gibi durumlardan bahsetmiş sanırım. YD cihazda muhattabiyet pek olmuyor ne yazık ki bir yere kadar ama tabiki çok tanıdık, çokta sözünün arkasında duran birinden alıyorsanız alın bize hayırlı olsun demek düşer.

Yazdıklarımda yanlış birşey varsa affola ben sadece kendi düşüncemi belirttim görmüş iken, Skorpi hocam.
Estağfurullah hocam, ne yanlışı... Ben sadece forumda okuduklarıma istinaden yorumda bulundum, ayrıca bu işleri çok doğru dürüst yapan kişilerin varlığını da duyup, ahali adına mutlu oluyorum. İkinci el cihaz almayı bende asla aklımdan gecirmezdim ama denk geldi ve aldım, çok da memnunum.. Redmi ye ve Mediateke alerjim var, şahsen asla almam, alana da mani olmam, Mi11T Pro ile gittiği yere kadar devam şimdilik

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Estağfurullah hocam, ne yanlışı... Ben sadece forumda okuduklarıma istinaden yorumda bulundum, ayrıca bu işleri çok doğru dürüst yapan kişilerin varlığını da duyup, ahali adına mutlu oluyorum. İkinci el cihaz almayı bende asla aklımdan gecirmezdim ama denk geldi ve aldım, çok da memnunum.. Redmi ye ve Mediateke alerjim var, şahsen asla almam, alana da mani olmam, Mi11T Pro ile gittiği yere kadar devam şimdilik

Mi11T Pro duruyor, ben ayrıyetten o kavisli tasarımı çok hoşuma gittiği için uyguna geldiğinden birde Mİ11 aldım. Mi11 hazır kayıtlı idi bir güncelleme yaptım cihaz simsiyah ekranda kaldı kendi kendine EDL moda girdi. Birdaha yurtdışı cihaz kesinlikle almayacağım. Bu benim kendi düşüncem tabiki alana hayırlı olsun bundan sonra alacağım anca 2.el temiz bulursam yada direkt sıfır fiyatına dişimi sıkıp son modele yakın cihaz almak olur.

Şimdi benim aldığım satıcı bende yetkili hesap yok yapamam dedi bana, beni ortada bıraktı öyle..

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Herkese günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler bol kazançlar dilerim 🙂.

Bu arada. Konu ile ilgili olarak. Bende mediatek algısı kırıldı. Heleki dimensity işlemcilerin verimliliği gibi konuları okudukça dahada azaldı. Evet bir zamanlar mido da olduğu gibi snapdragon olsun, o romdan bu roma koşayım derdim. Artık standart kullanıcıya bağladım 🙂 benim için MIUI arayüzü vazgeçilmez oldu. İkinci uygulama olayı olsun, ikinci alan olsun, temalar olsun. Her ne kadar reklamlardan insanlar şikayet ediyor olsada bunuda kapatma yolu var. Başka markaya geçmeye pek gönlüm el vermiyor. Mesela Samsung A34 5G de alabilirim. Tüm istediğim özellikler var ama sevmiyorum samsung. Satın alma konusunda Sefa Genç hocamı tanımayan vardır illaki. Ama kendisini Cepportu tanıdığım günden bu yana tanırım. Hala aynı yerinde sirkecide. Gerçekten dürüst birisi. Sadece güvendiği teknisyenine bende güvenmek istiyorum Veysel Kılıçdoğan içinde aynı şeyleri söyleyebilirim. Sadece Veysel hocam biraz daha satış odaklı. Günün sonunda telefonu uzun süre kullanmak için alcam. Kızım mido ile idare ediyor ama hafızası 32GB olduğu için yeterli gelmiyor. Yoksa ben 10s ile mutluyum aslında.🙂 herkese saygılar sevgiler hürmetler. Skorpi hocam size özelden bir video gönderiyorum. Bi izleyin.

Üst Alt