Sohbet Sohbet köşesi

sidar@

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bybilmemki
Cihazım
cok var
Konular
7
Selamlar mi hesabı kaldırma bilen varmı redmi note 8 pro

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Herkese tekrar selamlar, an itibariyle s23 ultra' yı satıp MI 13' e geçtim. Yakında postlarımda görüşmek dileğiyle :)
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HESABINIZI WEB SİTESİ ÜZERİNDEN SİLİN​

1. Aşağıdaki “https://account.xiaomi.com/pass/del” URL'sine gidin ve hesabınızda oturum açın.
  2. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra biraçılır kutudaki hesabınızı silme hakkında bir açılır kutu “Evet, Hesabımı Kalıcı Olarak Silmek istiyorum” onay kutusunu işaretleyin ve HESABI SİL düğmesine tıklayın.
  3. Şimdi xiaomi şirketi size bir e-posta gönderecekgelen kutunuz e-posta hesabınızı açın ve bu postadaki postayı kontrol ederek bir KOD kod kodu görüp Hesap Doğrulama Kutusuna yapıştırın ve GÖNDER düğmesine basın.
  4. Yeni bir onay mesajı gönder'e tıkladıktan sonra hesabınızı kalıcı olarak silmek için HESABI SİL üzerine tıklayın.
  5. Hesabı kalıcı olarak silmek için xiaomi mi uygulamasını akıllı telefonunuzdan sildiğinizden emin olun.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157

Buradan genelde bu konulara cevap verilmez zira sohbet konusu diğer yandan eğer sorununuz daha önce forumda yanıtlanmamış ise (araştırın yoksa) yeni konu açın ki bilmeyenlerde gelecek cevaplara göre hareket etsin veya bilgilensin. ücretli destekte talep edebilirsiniz hocam..

Bu arada herkese iyi haftalar diliyorum, Allah'a emanet olunuz..

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Yes~~
Teşekkürler hocam. Aslında bu bir downgrade gibi oldu. S23 ultra dan çok memnundum. Ancak hem ekonomik açıdan hemde android' in özgürlük ruhunu kısıtlaması nedeniyle samsung' dan vazgeçtim.
Şunu belirtmek isterim ki; Standart kullanıcılar için biçilmiş kaftan bir cihazdı. Şarjı, ekranı, kamerası ve olmazsa olmaz o kalemi derken gerçekten de üst düzey cihaz olduğunu iliklerinize kadar hissettiren bir cihaz.
Ancak ben root atmadan, rom yüklemeden duramıyorum hastalık gibi birşey oldu artık bende. Telefonun tüm kontrolü bende olmayacaksa neden bir cihaza tonlarca para ödeyeyim derim her zaman. Bana kendimi rent a car' dan araç kiralamış gibi hissettirdi ve yine yuvaya dönmeme sebep oldu :) Cihazı(S23 Ultra) düşünen olursa konu açarsa yada pm' den ulaşırsa olumlu/olumsuz açıdan detaylı bilgi verebilirim kendilerine.

Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız inşallah

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Çok teşekkürler hocam. Yuvaya döndük valla :) En çok da o cihaza ait hiç adam akıllı forum ortamının olmaması konusunda zorlandım.

Son düzenleme:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Teşekkürler hocam. Aslında bu bir downgrade gibi oldu. S23 ultra dan çok memnundum. Ancak hem ekonomik açıdan hemde android' in özgürlük ruhunu kısıtlaması nedeniyle samsung' dan vazgeçtim.
Şunu belirtmek isterim ki; Standart kullanıcılar için biçilmiş kaftan bir cihazdı. Şarjı, ekranı, kamerası ve olmazsa olmaz o kalemi derken gerçekten de üst düzey cihaz olduğunu iliklerinize kadar hissettiren bir cihaz.
Ancak ben root atmadan, rom yüklemeden duramıyorum hastalık gibi birşey oldu artık bende. Telefonun tüm kontrolü bende olmayacaksa neden bir cihaza tonlarca para ödeyeyim derim her zaman. Bana kendimi rent a car' dan araç kiralamış gibi hissettirdi ve yine yuvaya dönmeme sebep oldu :) Cihazı(S23 Ultra) düşünen olursa konu açarsa yada pm' den ulaşırsa olumlu/olumsuz açıdan detaylı bilgi verebilirim kendilerine.

Çok teşekkürler hocam. Yuvaya döndük valla :) En çok da o cihaza ait hiç adam akıllı forum ortamının olmaması konusunda zorlandım.

S23 almıştım, 2 hafta kullandım ve sattım günü çıkarmıyordu batarya. Samsung'u pek sevmiyorum. Sevmediğimi gördüm daha doğrusu, Xiaomi candır..

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
S23 almıştım, 2 hafta kullandım ve sattım günü çıkarmıyordu batarya. Samsung'u pek sevmiyorum. Sevmediğimi gördüm daha doğrusu, Xiaomi candır..
Gençlikte olur bu tür hatalar Önemli olan sonunda doğru yolu bulmaktır

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt