Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşağıdaki “https://account.xiaomi.com/pass/del” URL'sine gidin ve hesabınızda oturum açın.
Hesabınıza giriş yaptıktan sonra biraçılır kutudaki hesabınızı silme hakkında bir açılır kutu “Evet, Hesabımı Kalıcı Olarak Silmek istiyorum” onay kutusunu işaretleyin ve HESABI SİL düğmesine tıklayın.
Şimdi xiaomi şirketi size bir e-posta gönderecekgelen kutunuz e-posta hesabınızı açın ve bu postadaki postayı kontrol ederek bir KOD kod kodu görüp Hesap Doğrulama Kutusuna yapıştırın ve GÖNDER düğmesine basın.
Yeni bir onay mesajı gönder'e tıkladıktan sonra hesabınızı kalıcı olarak silmek için HESABI SİL üzerine tıklayın.
Hesabı kalıcı olarak silmek için xiaomi mi uygulamasını akıllı telefonunuzdan sildiğinizden emin olun.
Buradan genelde bu konulara cevap verilmez zira sohbet konusu diğer yandan eğer sorununuz daha önce forumda yanıtlanmamış ise (araştırın yoksa) yeni konu açın ki bilmeyenlerde gelecek cevaplara göre hareket etsin veya bilgilensin. ücretli destekte talep edebilirsiniz hocam..
Bu arada herkese iyi haftalar diliyorum, Allah'a emanet olunuz..
Teşekkürler hocam. Aslında bu bir downgrade gibi oldu. S23 ultra dan çok memnundum. Ancak hem ekonomik açıdan hemde android' in özgürlük ruhunu kısıtlaması nedeniyle samsung' dan vazgeçtim.
Şunu belirtmek isterim ki; Standart kullanıcılar için biçilmiş kaftan bir cihazdı. Şarjı, ekranı, kamerası ve olmazsa olmaz o kalemi derken gerçekten de üst düzey cihaz olduğunu iliklerinize kadar hissettiren bir cihaz.
Ancak ben root atmadan, rom yüklemeden duramıyorum hastalık gibi birşey oldu artık bende. Telefonun tüm kontrolü bende olmayacaksa neden bir cihaza tonlarca para ödeyeyim derim her zaman. Bana kendimi rent a car' dan araç kiralamış gibi hissettirdi ve yine yuvaya dönmeme sebep oldu Cihazı(S23 Ultra) düşünen olursa konu açarsa yada pm' den ulaşırsa olumlu/olumsuz açıdan detaylı bilgi verebilirim kendilerine.
Teşekkürler hocam. Aslında bu bir downgrade gibi oldu. S23 ultra dan çok memnundum. Ancak hem ekonomik açıdan hemde android' in özgürlük ruhunu kısıtlaması nedeniyle samsung' dan vazgeçtim.
Şunu belirtmek isterim ki; Standart kullanıcılar için biçilmiş kaftan bir cihazdı. Şarjı, ekranı, kamerası ve olmazsa olmaz o kalemi derken gerçekten de üst düzey cihaz olduğunu iliklerinize kadar hissettiren bir cihaz.
Ancak ben root atmadan, rom yüklemeden duramıyorum hastalık gibi birşey oldu artık bende. Telefonun tüm kontrolü bende olmayacaksa neden bir cihaza tonlarca para ödeyeyim derim her zaman. Bana kendimi rent a car' dan araç kiralamış gibi hissettirdi ve yine yuvaya dönmeme sebep oldu Cihazı(S23 Ultra) düşünen olursa konu açarsa yada pm' den ulaşırsa olumlu/olumsuz açıdan detaylı bilgi verebilirim kendilerine.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkürler hocam. Yuvaya döndük valla En çok da o cihaza ait hiç adam akıllı forum ortamının olmaması konusunda zorlandım.