Sohbet Sohbet köşesi

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Valla Sayın Müdürüm, günaydın yazan kişi sayısı max 4, neden kimse sohbet etmiyor, bilemiyorum... Mi 12 nasıl bir cihaz, hiç bir fikrim yok ama geçenlerde ben TR haziran 2024 ortasına kadar garantili, ikinci el, çok temiz Mi11T Pro sahibi oldum, Miui14 A13 global rom yüklü, Max3 sonrası bana Amiral gemisi cihaz kullanıyorum hissi yaşatıyor, çok memnunum

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Valla zaten senin imza kısmında ki cihaz yazma olayı dikkatimi çekmişti dünde 35 yıllık telefoncu arkadaşımla konuştum 35k civarı telefon ayarla bana dedim telefonda kızdı o kadar parana yazık sıfır ayarında 1 haftalık 11t pro vereyim dedi 20k ya 8/128 modelini siyah renk yengemede 8/256 versiyonu sıfır kapalı kutu olarak alırsın o da 24,5k dedi ama henüz onay vermedim yüz yüze pazarlık yapmam gerek gardaşımla :D nette 8/256 versiyonu 23,756k bunu koz olarak kullanacağım gardaşıma karşı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstadımın da dediği gibi hepi topu dört tane kelaynak var sohbet köşesini idame ettirmeye çalışan. O da günaydın , hayırlı işler bol kazançlar temennisinden öte gitmiyor. Denk gelirsem beşinci olarak bendeniz gruba dahil oluyor, bazen iki satır yazarak iyi dileklerimi sunuyor, çoğunlukla da beğeni butonuyla geçiştiriyorum.
Üst mesajlarda gördüğünüz gibi telefon konusunda da sohbetler ediliyor ama neticede o sohbetler icrai bir faaliyete dönüştüğü için havanda su dövülmüş olmuyor. Verilen tavsiyeler yerini buluyor.
Lakin sizin daha evvel açtığınız konulardan ve yazdığınız mesajlardan anladığım kadarıyla telefon çeşitliliği hususunda sanki bir kararsızlığınız var gibi... Sürekli modeller arasında gidip geliyorsunuz ve tahminimce bu durum kararsızlığınızı daha da artırıyor. Sizi Skorpi hocam gibi şahsen tanımadığım için kendisine atfettiğim Kararsız Kasım benzetmesini söyleyemem ( ki o bile kararsızlığının üstesinden gelip o çok sevdiği Max 3 ü emekliye ayırmayı göze alabildi.) Önce hangi Telefonu almayı daha çok istiyorsunuz ona bir karar verin. Bence model belirtmeyin. Bütçeniz nedir, bir telefonda aradığınız ózellikler nelerdir, hangi ihtiyacınıza cevap verir bunun hesabını yapın. Sonra biz size ona göre sağlıklı cevaplar verebiliriz ve mesajınız havada kalmaz.
Alin işte size güzel bir sohbet konusu...

11T pro ya karar verdim önümdeki tek sorun gardaşım ile pazarlık yapmak onun dışında eski zamanlarda forumda 7/24 online idim ama bende uzaklaştım forumdan baya gençlik yıllarımda hayatım forum sitelerinde geçti rahmetli ortağım ile birlikte 17 tane forum sitemiz vardı iyice manyak olmuştuk forum sitesi açıp duruyorduk 2 günde bir o denli yaşıyorduk ama sonrasında forumlardan kendimi tamamen soyutladım işin gerçeği

Üst Alt